Vizitator newmit Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Vizitat domnita cand era pe moldovei,cam ascunsa locatia dar cumva am gasit-o.Am inarziat,din timpul meu dar aia e,nu am anulat. Am facut dusul cel de toate zilele,am primit prosop uscat,posibil folosit dar hei,era uscat apoi am trecut la actiune. Inainte m-a intrebat daca vreau in 3,cu colega ei Marisa,well am dat pass,oricum sunt timid si cu o fata dapoi cu 2,oricum nici nu m-a salutat :)) Sa revenim la Denisa,de mult vroiam sa ajung la ea. Aspect : fata arata foarte bine exceptand tatuajele care pe mine nu ma atrag.Inalta,blonda,piele fina,fața frumoasa,toti dintii in gura :))) greutate ideala,sanii putin mai lasati chiar si de cum se vad in poze dar isi va pune silicoane deci probabil o sa arate bestial,ca si la Mada.Eu dau nota 10 mi-a placut ce am vazut,aici poti spune ca ii raportul perfect de inaltime si greutate. OP : 8 ii bun,te intreaba de viteza,il face cu bun simt,nu foloseste mana,in rest nimic iesit din comun,69 este si el frumos,curata,epilata,nimic de reprosat doar de gustat. NP :10 la LOT cand se pune deasupra iti vine sa o manci atata de frumoasa ii,mentionez asta des pentru ca ii foarte frumoasa spre deosebire de multe fete la care am fost si erau nearanjate si urate.Am uitat sa zic ca m-a asteptat machiata.Am reusit 2 pozitii,LOT si doggy desi eram "pregatit de acasa",atat s-a putut si incerc sa savurez momentul cat mai mult tot ajung sa termin prea repede,atat de pacat,ai vrea ca unele clipe sa se intinda pe ore,nu se poate dar raman amintiri placute chiar si acele momente mai scurte. Un lucru ce a facut actul si mai placut a fost ca atunci cand am finalizat in pozitie de doggy ea s-a lasat si mai jos,asa da,fete care se implica si fac clientii fericiti. FK nu a fost,am inteles ca nici nu face well too bad sau nu ? ar fi fost mult prea excitant. DTD : ~20 min. De revenit ? Cu siguranta,mai ales ca fata isi va modifica sanii. Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 7, 2022 Bunaa dragilor ! De mâine voi fi Disponibila in orașul vostru ! Colega cu Madalina . Despre locația voi anunța când voi ajunge . Sa aveți o zi minunata Pupicii 🥰🥰🥰🥰 Link spre comentariu
legendarul Reputație: 128 Postat Iulie 7, 2022 Oras:miami Oras:miami Partajează Postat Iulie 7, 2022 Buna Ai serviciile tale FK ? Link spre comentariu
Alfinoooo Reputație: 110 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Partajează Postat Iulie 7, 2022 Acum 1 oră, Denisaaa428 a spus: Bunaa dragilor ! De mâine voi fi Disponibila in orașul vostru ! Colega cu Madalina . Despre locația voi anunța când voi ajunge . Sa aveți o zi minunata Pupicii 🥰🥰🥰🥰 Super te asteptăm 😀🙂😉😘🌹 1 Link spre comentariu
fakeagent22b Reputație: 682 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iulie 8, 2022 16 hours ago, Denisaaa428 said: Bunaa dragilor ! De mâine voi fi Disponibila in orașul vostru ! Colega cu Madalina . Despre locația voi anunța când voi ajunge . Sa aveți o zi minunata Pupicii 🥰🥰🥰🥰 Veste bună! Bine ai revenit!!! 1 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 8, 2022 Disponibila pentru programări de la ora 15 pana la 2 noaptea ! Servicile mele sunt oral,normal,masaj,69 sărutări și mângâieri corporale , prețurile mele sunt 150 finalizarea 300 ora CIM 50 in plus COB inclusă in tarif , țin sa va anunț ca recent mi-am pus implanturi și va trebui sa stau cu bustiera . Locația se afla in Maurer residence ! . Va pup ❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍 4 Link spre comentariu
nelu19 Reputație: 122 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Partajează Postat Iulie 8, 2022 1 hour ago, Denisaaa428 said: Disponibila pentru programări de la ora 15 pana la 2 noaptea ! Servicile mele sunt oral,normal,masaj,69 sărutări și mângâieri corporale , prețurile mele sunt 150 finalizarea 300 ora CIM 50 in plus COB inclusă in tarif , țin sa va anunț ca recent mi-am pus implanturi și va trebui sa stau cu bustiera . Locația se afla in Maurer residence ! . Va pup ❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍 Te rog daca poti sa scrii in care bloc esti. Multumesc Link spre comentariu
Belamistroke Reputație: 216 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Partajează Postat Iulie 8, 2022 Acum 2 ore, Denisaaa428 a spus: Disponibila pentru programări de la ora 15 pana la 2 noaptea ! Servicile mele sunt oral,normal,masaj,69 sărutări și mângâieri corporale , prețurile mele sunt 150 finalizarea 300 ora CIM 50 in plus COB inclusă in tarif , țin sa va anunț ca recent mi-am pus implanturi și va trebui sa stau cu bustiera . Locația se afla in Maurer residence ! . Va pup ❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍 Poate sunt numai eu, fata are recenzii bune, dar nu inteleg cum e ok asta: daca vrei sa folosesti gurita, platesti extra, dar pentru faptul ca nu are sani disponibili pretul ramane la fel, cel standard. Personal, prefer sa mai astep cu vizita. Link spre comentariu
oricand Reputație: 95 Postat Iulie 8, 2022 Oras:k Oras:k Partajează Postat Iulie 8, 2022 Da corect zis de colegu, COB CU BUSTIERA on ? Wtf 😬 1 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 8, 2022 Dragilor ! De aia am avut bunul simț și am scris ca port bustiera sa nu bateți drumul degeaba și timpul vostru cred ca contează ! Pentru cei ce va deranjează ! Finalizare corporală ! sa ma scuzați pe mine pentru “COB” 2 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 8, 2022 Acum 2 ore, nelu19 a spus: Te rog daca poti sa scrii in care bloc esti. Multumesc B1 😘 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 9, 2022 Bunaaa ! Disponibila pentru programări Wekeend frumos sa aveți Pupicii Link spre comentariu
pacostel Reputație: -176 Postat Iulie 9, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Partajează Postat Iulie 9, 2022 Acum 20 ore, oricand a spus: Da corect zis de colegu, COB CU BUSTIERA on ? Wtf 😬 B = body nu fix boobs dac-o freci la singular spre final...........termini pe curu ei frumos. 2 1 Link spre comentariu
fakeagent22b Reputație: 682 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iulie 9, 2022 1 hour ago, pacostel said: B = body nu fix boobs dac-o freci la singular spre final...........termini pe curu ei frumos. 👍 Cum On Body Are corp frumos, sânii aveau nevoie într-adevăr de îmbunătățire dar și așa prestația ei era mai mult decât ok. 1 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 9, 2022 1 Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Am fost și la Denisa, ieri sau alaltăieri, nu mai țin minte... :))) Are niște sâni, nou-nouți, de mai mare dragul să-i vezi, Că de atins, doar foarte ușor prin bustieră. Foarte deschisă, lipicioasă, atitudine nota 10. Nici fundul nu e mai prejos, ca și acțiunea. Implicare nota 10, cu gemete și unduiri, teatrale dar bine plasate. Oral și normal nota 9. G.F.E. - 9, Igiena și locația - 10, Am stat căt am plătit...nici asta nu mai știu. De repetat aventura și cu altă ocazie. Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 44 minute, fardugol a spus: Am fost și la Denisa, ieri sau alaltăieri, nu mai țin minte... :))) Are niște sâni, nou-nouți, de mai mare dragul să-i vezi, Că de atins, doar foarte ușor prin bustieră. Foarte deschisă, lipicioasă, atitudine nota 10. Nici fundul nu e mai prejos, ca și acțiunea. Implicare nota 10, cu gemete și unduiri, teatrale dar bine plasate. Oral și normal nota 9. G.F.E. - 9, Igiena și locația - 10, Am stat căt am plătit...nici asta nu mai știu. De repetat aventura și cu altă ocazie. Mulțumesc pentru vizita ❤️ Ma bucur ca te-ai simțit bine cu mime 😍😍 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 10, 2022 Disponibila pana la 2 noaptea 2 Link spre comentariu
Alfinoooo Reputație: 110 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 3 ore, Denisaaa428 a spus: Disponibila pana la 2 noaptea 😀🙂😉😘😍🤩🥰💋🌹 1 Link spre comentariu
Crsal2 Reputație: 11 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 10, 2022 Denisa.. Ce pot spune eu despre tine este ca esti o 💣 cu ceas 😂😘 Din perspectova mea esti una dintre cele mai bune fete care activeaza pe Mureș. ON 10 NP 10 LOCATIE CURATA 9(Daca era un aparat de aer condiționat era perfect. Dar si așa ventilatorul a făcut treaba.) GF 10 Fata asta este o frumusete din toate punctele de vedere.🥰 Te pup si iti mai multumesc inca odată pentru amabilitatea ta! 😘😘 2 1 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 3 ore, Crsal2 a spus: Denisa.. Ce pot spune eu despre tine este ca esti o 💣 cu ceas 😂😘 Din perspectova mea esti una dintre cele mai bune fete care activeaza pe Mureș. ON 10 NP 10 LOCATIE CURATA 9(Daca era un aparat de aer condiționat era perfect. Dar si așa ventilatorul a făcut treaba.) GF 10 Fata asta este o frumusete din toate punctele de vedere.🥰 Te pup si iti mai multumesc inca odată pentru amabilitatea ta! 😘😘 Mulțumesc frumoas ❤️❤️❤️ Pupicii mulți 🥰🥰🥰🥰😍😍 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 11, 2022 Disponibila pentru programări Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 11, 2022 1 Link spre comentariu
Istvan007 Reputație: 77 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Bună, am ajuns și eu ieri la Denisa. Având multiple opțiuni pe piața, cred ca am ales-o pe cea mai buna. Chiar n-are rost sa mai dau note și detalii. Pentru mine a fost totul la superlativ cu ea. Programare "respectată de ambele părți" 🤪. Primire călduroasă, invitat la un pahar cu apa, puțină socializare, am salutat-o și pe la fel de superba ei colega, Mădălina. Dar sa vorbesc puțin despre Denisa. Ce sa mai și zici de o asemenea zeiță 😘🤗 Fata frumoasa din cap până-n picioare, totuși fundul este unul de catalog de playboy. Sanii îs în "buffering 90%", dar le-am zărit și vin ca o piesa lipsa din întruchiparea perfecțiunii 😬 Par lung și frumos, buze superbe (nush daca tunate sau nu, dar ii sta bine) piele catifelata, ten alb. Pe lângă aspectul fizic, pare sa aibă și o personalitate la fel de frumoasa. Gfe ridicat,senzuala și foarte sexy dtpdv. Cel puțin cu mine părea sa aibă chimie, sau asa mi s-a părut, oricum m-am simțit foarte bine. Ceea ce pot zice sigur e ca a fost maxima chimie între gura mea și bucile ei splendide, si pasarica ei gustoasă , zemoasa , super curata și labiile cărnoase. 😁☺️🤗 Și la normal totul făcut cu mult calm, fără nici o urma de graba sau irascibilitate, cu multa pasiune și senzualitate aferenta , receptiva și deschisa la cerințe. Deci din punctul meu de vedere e acolo în top. Am decartat banii la final, 150 ron/fin și am plecat. Denisa, te pup și te iubesc și multe împliniri îți doresc! 😁🤗😘 1 1 Link spre comentariu
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 1 oră, Istvan007 a spus: Bună, am ajuns și eu ieri la Denisa. Având multiple opțiuni pe piața, cred ca am ales-o pe cea mai buna. Chiar n-are rost sa mai dau note și detalii. Pentru mine a fost totul la superlativ cu ea. Programare "respectată de ambele părți" 🤪. Primire călduroasă, invitat la un pahar cu apa, puțină socializare, am salutat-o și pe la fel de superba ei colega, Mădălina. Dar sa vorbesc puțin despre Denisa. Ce sa mai și zici de o asemenea zeiță 😘🤗 Fata frumoasa din cap până-n picioare, totuși fundul este unul de catalog de playboy. Sanii îs în "buffering 90%", dar le-am zărit și vin ca o piesa lipsa din întruchiparea perfecțiunii 😬 Par lung și frumos, buze superbe (nush daca tunate sau nu, dar ii sta bine) piele catifelata, ten alb. Pe lângă aspectul fizic, pare sa aibă și o personalitate la fel de frumoasa. Gfe ridicat,senzuala și foarte sexy dtpdv. Cel puțin cu mine părea sa aibă chimie, sau asa mi s-a părut, oricum m-am simțit foarte bine. Ceea ce pot zice sigur e ca a fost maxima chimie între gura mea și bucile ei splendide, si pasarica ei gustoasă , zemoasa , super curata și labiile cărnoase. 😁☺️🤗 Și la normal totul făcut cu mult calm, fără nici o urma de graba sau irascibilitate, cu multa pasiune și senzualitate aferenta , receptiva și deschisa la cerințe. Deci din punctul meu de vedere e acolo în top. Am decartat banii la final, 150 ron/fin și am plecat. Denisa, te pup și te iubesc și multe împliniri îți doresc! 😁🤗😘 🙈🙈🙈 ! Îți mulțumesc pentru vizita ta pentru toate cuvintele frumoase spuse ❤️❤️Cum ți-am spus și eu ești un tip foarte ok din toate punctele de vedere 😍. Ma bucur ca am fost o companie plăcută pentru tine 🥰 te super pup ❤️❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum