Sari la conținut

❌INDISPONIBILĂ❌🌹𝘽𝙀𝙏𝙏𝙔 𝙎𝙆𝙄𝙉𝙉𝙔🌹 📍𝙎𝙀𝘾 𝟲 𝙋𝙇𝘼𝙕𝘼 𝙀𝙓𝙄𝙂𝙀𝙉𝙏📍 0⃣7⃣3⃣2⃣9⃣2⃣6⃣0⃣4⃣3⃣

Postări Recomandate

• Oras:Chitila
  • Oras:Chitila
1 hour ago, betty21skinny said:

Pentru astăzi mai am disponibilități 

❤️❤️❤️

IMG_8653.jpeg.9e70b7f1b6fe3d8cd41a49969f9e6714.jpeg

Tatuajele alea salivez efectiv dupa ele, am numai fantezii nenorocite in cap, bine si cu buzele augmentate am ce am 🌹

• Inimioara 1
Link spre comentariu

In cursul zilei de ieri am facut o vizita scurta domnisoarei, mai ales ca o asteptam din iunie anul acesta, dupa 2 tentative nereusite 😎.

Programare clasica pe WhatsApp cu o zi inainte, confirmata cu vreo 1 ora la cerinta fetei.

Ajuns la locatie usor de identificat si destul de cunoscuta mentionata mai sus, am fost intampinat de Bety și doi puppy  in tinuta lejera, foarte placut impresionat de felul cum arata si mod de intampinare,

Fiind venit direct de la servici, m-am cerut la baie, servit cu un prosop curat, facut dus. Revigorat, dornic de actiune, am mers in dormitor unde fata ma astepta langa pat idem ca la venire, nu m-a deranjat

Dupa un scurt preludiu de mangaieri, saruturi pe sani, corp cu, deja excitat, am cerut un 69. Pozitie in care se pare ca se simte bine, ea cu un ON foarte activ, umed, tente bune de deep, cu atentie la sateliti, pasarica stramta si pregatita impecabil.

Am trecut la NP, schimbat vreo 3 pozitii, fata se implica activ, contre,  gemete usoare placute. Finalizat in pozitia clasica capritza, facut dus, achitat, luat la revedere cu zambetul pe buze.

Locatie: 9.5 ( foarte OK, apartam curat, baia dotata cu tot ce trebuie)

GFE : 7( implicare Medie  )

ON: 9.8 ( umed, tente reale de deep, atentie la sateliti ) 

NP: 9.5 ( implicare, accepta orice pozitie in limitele normale )

Pentru mine este clar de revenit cat de curand, o prezenta foarte Sexy !!!350 H 

Am luat o ora cu această domnița fermecătoare 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0732926043
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 ore, Bo0gdanel a spus:

In cursul zilei de ieri am facut o vizita scurta domnisoarei, mai ales ca o asteptam din iunie anul acesta, dupa 2 tentative nereusite 😎.

Programare clasica pe WhatsApp cu o zi inainte, confirmata cu vreo 1 ora la cerinta fetei.

Ajuns la locatie usor de identificat si destul de cunoscuta mentionata mai sus, am fost intampinat de Bety și doi puppy  in tinuta lejera, foarte placut impresionat de felul cum arata si mod de intampinare,

Fiind venit direct de la servici, m-am cerut la baie, servit cu un prosop curat, facut dus. Revigorat, dornic de actiune, am mers in dormitor unde fata ma astepta langa pat idem ca la venire, nu m-a deranjat

Dupa un scurt preludiu de mangaieri, saruturi pe sani, corp cu, deja excitat, am cerut un 69. Pozitie in care se pare ca se simte bine, ea cu un ON foarte activ, umed, tente bune de deep, cu atentie la sateliti, pasarica stramta si pregatita impecabil.

Am trecut la NP, schimbat vreo 3 pozitii, fata se implica activ, contre,  gemete usoare placute. Finalizat in pozitia clasica capritza, facut dus, achitat, luat la revedere cu zambetul pe buze.

Locatie: 9.5 ( foarte OK, apartam curat, baia dotata cu tot ce trebuie)

GFE : 7( implicare Medie  )

ON: 9.8 ( umed, tente reale de deep, atentie la sateliti ) 

NP: 9.5 ( implicare, accepta orice pozitie in limitele normale )

Pentru mine este clar de revenit cat de curand, o prezenta foarte Sexy !!!350 H 

Am luat o ora cu această domnița fermecătoare 

Mulțumesc pentru vizită și recenzie ❤️❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 40 minute, Miha011 a spus:

Băieți se merită să mergem la domnișoara ?

Am 63 de pagini cu recenzii 🤣🤷🏻‍♀️

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Acum 2 ore, Miha011 a spus:

Sunt la început și vreau să merg dar nu știu ce să aleg 

Mergi la ea cu incredere,este ce trebuie fata.

Sau poate-ti plac grasele.

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...