arheopterix1966 Reputație: 128 Postat Ianuarie 29, 2014 Postat Ianuarie 29, 2014 DRUMUL Taberei, ofer servicii de calitate oral normal 60 L normal 110 L total bonus masaj, fantezii, sex la dus ann., cunn. 69 etc, poze reale confirm cu tatuajul in loc de lux si discreta nu vei pleca dezamagit, suna-ma. Am fost. Poze reale, fatuca frumusica, pustoaica, vorbareata, piele mishto, sanii tari, nr.2, fund demential. Inaltime, cam 1.7Locatia, in Ghencea de fapt, pe langa Profi. Apartament ok, este cel din poze. Singura, sau cel putin nu mi-am dat eu seama sa mai fie cineva.Serviciile...aici am de comentat. Am fost doar pentru un oral, dar, in anunt nu scrie, si nici la tel. nu spune, este fara finalizare orala, iar cuvantul total din anunt nu are nicio legatura cu serviciile prestate. Celelalte la fel. Fast fuck...very fast.Notele, Pret: 60 fin sau 110 ora,eu am ales o fin orala Note: oral 4 ajutata cu mana, foarte mult cu mana. Zonele adiacente...pas normal nu am incercat anal nu intra in oferta gfe nu este cazul,un mic bonus ca este frumusicaEu sigur nu mai revin. 12
florintttt Reputație: 49 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 A mai fost cineva pe la domnisoara?
alex1199 Reputație: -505 Postat Februarie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 4, 2014 Am fost azi dimineata la 9. Pe scurt e praf si miroase. Locatia este in Drumul Taberei, relativ aproape de Tiptop. Apartamentul este curat si frumos aranjat. Actiunea a debutat cu un oral protejat. Dupa ce am trecut la normal s-a rupt filmul. Miroase!!! Mi-a murit pula si am plecat. Aspect: 1-2 cosuri destul de urate si mustata nebarbierita de 2 zile. Halatul: 60/finalizarea Oral: 3Normal: 3 5
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Februarie 5, 2014 Trimiteti-le la baie bai fratilor , eu unu nu incep pana n-o vad ca se duce. La mary am facut exceptie , stiam ca face dupa fiecare si n-ai ce-i reprosa.
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2014 Imbiat de poze, si stiind anuntul de ceva vreme, ieri am zis sa dau o tura rapid la don'soara. Sunat, dat detalii, confirmat tarife si servicii, purces spre locatie. Anuntul (AT): SEX TOTAL100% fara graba fara fite ofer oral nep., normal, anal, cunn. fantezii, 69, ann. sex la dus, 60L oral normal, 110L total, bonus masaj, poze reale in loc. discreta si de lux, confirm cu tatuajul, te astept. 60L finalizare. 0765285252 / 0734161171 Locatia: apartament 2 camere vagon, str. Poiana Muntelui, aproape de Moghioros. Curatel apartamentul, ceva debandada prin sufraferie, un catzel cam obraznic pe-acolo, baie so-so, fara papuci, fara prosop. Don'soara: poze reale, cam 1.68m, sani frumosi, fermi, nr. 2, fund misto de tot. Parul si l-a mai scurtat, nu mai e ca in poze, e doar un pic pana dupa umeri. Draguta la fata, genul de vulpe, si un pic cam de cartier fata. Totusi cat de cat respectuoasa. Fara dus inainte, fara dus dupa, dar si fara mirosuri. Actiune: intrat, cunoscut, stabilit servicii, tarife. Nu a spus nimic de finalizare orala. In anunt zice "fara fitze" dar nici la ceva de calitate sa nu va asteptati. Deci fata e pusa pe ultra fast fuck. Nu a intrebat nimic de dus, daca vreau poate ??? Ea direct dezbracata cat m-am igienizat eu rapid la baie, si hai sa-i dam bice, deja se grabea. Si sunau 2 telefoane intr-una, dar intr-una, adica la 2-3 min suna. Ii spun sa le puna pe silent, le pune. Dupa 2 min suna iar, ce plm fel de silent ai, fata, la telefoanele alea? Sa le arunc eu pe geam sau le duci dincolo ? Le-a pus din nou pe silent. Dupa 3 min iar a sunat, un al treilea cred ... de fapt nici nu mai conteaza care din ele, ea era setata sa ma termine repede sa preia urmatorul client ... "please hold the line in order to keep your call priority" cam asa ceva e acolo. E pusa pe facut bani rau de tot, nu are vreo treaba cu clientul ... Ma apuc eu cica sa bag un pic botul la pasa, care era cam neepilata de vreo doua zile, dar era curata brici, absolut niciun miros (ca daca simteam orice aroma, ma retrageam imediat, nu discutam la igiena). Ma, daca voi stiti cum stau oile in staul si ling la drobul de sare, care sta in suportul ala de iesle, teapan, cam asa m-am simtit eu dupa vreo doua minute de cunni, adica fata statea lemn, nu schita niciun gest, se uita pe pereti si probabil ca se gandea "ce plm i-o fi venit astuia sa ma linga-n p... cand ma asteapta atatia clienti ???", asa ca m-am lasat pagubas, m-am intins pe pat si am pus-o sa bage oral, nu stiu de ce am vrut sa fie protejat, ca prea multi se perinda pe-acolo in viteza a 5-a si nu-mi suradea ideea de nepro (ma rog, o decizie tardiva, dat fiind ca bagasem deja botul jos). Si s-a apucat ea de un oral, mai, dar maiastru rau de tot, adica tot pe viteza a 5-a si cam cate (poate) o jumatate de p... bagata in gura. Ciudat e ca, cum-necum, a reusit sa mi-o scoale. Se mai oprea, mai dadea cu mana, mai punea si gura, si tot asa, dupa vreo 7-8min am scos preze, ca eu nu stiam ca nu face finalizare orala, dar nu a zis nimic, a continuat cu acea imitatie de tentativa de surogat de oral inca vreo 2 min, cand sa dau afara a tinut gura deasupra, abia atunci mi-am dat seama ca era fara fin. si cam atat. S-a ridicat rapid, a pus laba pe telefoane si s-a apucat de sunat. A scos un set nou de sutien/chilot/fustita dintr-un dulap, s-a imbracat si probabil ca era gata de tura urmatoare. Adica daca tot avem dus care e un accesoriu atat de inutil, de ce plm sa il folosim, ca mai costa si apa, si curentul de la baie, ca sa nu mai zicem de timpul pierdut ! 10-15 dusuri pe zi a cate 3min, uite inca 3 clienti pierduti, nu ? Altfel, fata parfumata toata si data cu sclipici pe toate partile, n-ai fi zis ca n-are regulile de baza de igiena de pe-acasa. Note:Locatie: 8Aspect: 8Atitudine: 3GFE: 0Oral: 3 (de fapt e un fel de BJ de suprafata combinat cu HJ la turatie mare)Normal: nu am prestatAnal: e in menu, dar personal cred ca e doar la nivel declarativTarif: 60ron / fin O+N, 110ron/fin O+A+N, la ora probabil vrea 200, ca ea face cate 3-4 pe ora ))) O experienta sub-mediocra, sigur nu revin si nici nu recomand decat daca sunteti in mare nevoie si n-aveti nevoie decat de descarcat repede si eficient. Faceti oralul pro, ca e mai bine Tineti cont si de faptul ca nu face finalizare orala, daca vreti asa ceva cautati in alta parte. Altfel nu e de recomandat sub nicio forma. Nu stiu daca e de mutat la "de evitat", ca are pozele reale si tarife si servicii si tot, dar in mod sigur daca ar exista si o categorie "fast-fuck, no claims" ar trebui mutata acolo. Bafta ! 4
alexalex545 Reputație: 533 Postat Martie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2014 Dupa teapa care mi-am luat-o sambata,duminica am zis sa incerc altceva fiind tot cu un pic de treaba prin oras mai exact prin drumul taberei.Fata pe care as fi vrut sa o vad in zona respectiva nu lucra la ora aceea si rasfoind ceva anunturi imi aduc aminte de anuntul fetei de mai sus pe numele de Raluca,cel putin mie asa mi-a spus.O sun,raspunde destul de repede,imi insira serviciile si lista de preturi,o intreb daca in 20 de minute ar fi ok sa ne vedem,spune ca da si o rog sa nu ma faca sa vin degeaba,pentru mine zona drumul taberei reprezinta un loc plin de tepe,imi spune sa stau linistit si ca pozele sunt reale.Locatia este pe aleea valea muntelui relativ aproape de piata moghioros si vis a vis de parc.Ajung in zona un pic mai greu datorita lucrarilor din zona,sun,raspunde,imi da ultimele detalii si ajung la scara care este in spatele blocului,ea intre timp ma urmarea de pe geam,sun la interfon deschide,si sa roaga sa urs un etaj mai putin decat trebuie si sa mai urc un etaj pe scari.Ajung in fata usii,imi deschide,nu era ascunsa dupa usa,imbracata in blugi si un tricou,abia ajunsese si ea in locatie,facem cunostinta,ma invita sa iau loc pe canapea,apartamentul este nedecomandat,trecerea in camera de lucru facandu-se prin sufragerie unde am si vorbit un pic,m-a servit cu un pahar de suc,fumat fiecare cate o tigara,m-a intrebat ce doresc si cat as vrea sa stiu,aleg varianta de 110 ron o finalizare(sex total),intram in camera,ma dezbrac,se face si ea comoda,nu aveam nevoie de dus fiind pregatit de acasa.Are un corp frumos,sani marimea 3 cred,tari,placuti la atingere,si imi arata si tatuajul,confirmand inca o data ca sunt pozele ei si a avut cateva neplaceri,pozele ei fiind furate de altcineva,ma intind in pat,se apropie usor de junior,se joaca la inceput un pic cu bilutele,apoi incet incet incepe sa il atinga pe junior,intr-adevar nu se pricepe f bine la asta dar cel putin isi da silinta,juniorul se trezeste,o rog sa punem caciulita si trecem in misionar,pasarica incepuse sa se umezeasca un pic,intru putin mai greu,o pasarica stramta,se pare ca ii place si ei,dadea contre bune,apoi o rog sa trecem la anal,lucru pentru care si venisem de altfel,pregatise locul inainte cu spray special pentru asta,vine deasupra,este singura pozitie in care poate face fara sa o doara,incearca sa il bage pe junior dar nu reusea,mai da cu un pic de lubrifiant si in cele din urma intra.Anal stramt,spune ca face de 2 luni,destul de ok,indsa schimbam din nou in misionar,schimba prezervativul,lucru care l-a facut de altfel si inainte de anal,si finalizez in caciulita.Discutasem cu ea inainte posibilitatea de a prelungi pentru inca o finalizare lucru care l-am si facut in pauza de tigara luata intre cele doua nr.Am stat de vorba din nou,intr-adevar tatuajul este facut in memoria fratelui ei care a murit in accident de masina,va mai fi in tara probabil pana in august cand va pleca din nou in Germania pentru facultate,mie chiar mi-a placut felul ei de a fi,deschisa,sincera,am intalnit din ce in ce mai rar lucrul asta la o fata si asta m-a si convins sa mai raman pentru inca o finalizare.Revenit in camera dupa pauza si igienizare,lucrurile au fost cam la fel doar ca nu am mai cerut anal.Note:Locatie:7,intr-adevar dezordine acolo,nu foarte bine amenajatAspect fata:8Oral:8Normal:9,a doua finalizare avand loc mult mai repede decat as fi crezut,rare fiind cazurile in care fac 2 finalizari intr-o oraAnal:8Gfe:9,chiar vorbareata,deschisa la orice subiect,mi-a povestit destul de multe lucruri despre viata ei personala desi era prima data cand ne vedeamHalaltul:210 ron 2 finalizari sex total,achitat initial 110 ron pt o fin total si inca 100 pt a doua,s-a oferit sa-mi inapoieze cei 10 ron dar am refuzat.De recomandat da,cel putin o data,mie mi-a placut desi credeam ca voi avea un weekend plin de tepe:))Spor sa aveti! 8
k3100 Reputație: 4 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2014 mai stie cineva ceva de d-soara?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum