kiss_tv Reputație: 1742 Postat Martie 6, 2022 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Martie 6, 2022 Mai e vreun dubiu ca e nebuna dupa ce a fost prinsa ca face sex neprotejat? Esti o bomba biologica! De evitat! 2 2 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 3 minutes ago, kiss_tv said: Mai e vreun dubiu ca e nebuna dupa ce a fost prinsa ca face sex neprotejat? Esti o bomba biologica! De evitat! Iti multumesc ca esti atat de rapid 😘 Analizele mele te cam contrazic. Baga-ti unghiuta-n gat 🤣🤣🤣 Tu de cand nu ti-ai mai facut analizele ? Nu te-ai plictisit sa tot stai cu ochii pe topic 24/24h? Si prostia ta este de evitat, dar trebuie sa te suporte toti oamenii normali de aici,din pacate . Ti-am zis ca Obregia te asteapta 😘 Link spre comentariu
eu dorin Reputație: 1442 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 1 hour ago, kiss_tv said: Plm e BTS all inclusive: @laury frate de la sex normal neprotejat ce boli se pot lua? Hiv, sida, clamidie, gonoree 3 1 Link spre comentariu
BlackAngus Reputație: 206 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 26 minute, renesmee a spus: Iti multumesc ca te-ai abonat @BlackAngus si imi bagi bani in buzunar . Daca tot te-ai abonat , zic sa nu mai tii in tine si sa spui tot ce ai pe sufletel. Observ ca ma urmaresti zi si noapte ,am devenit obsesia ta numarul 1 ,asta dupa ce in prealabil ai avut alte obsesii cu alte fete . Ce pot sa zic , iti urez succes in "urmarirea" ta . Eu imi fac analizele lunar , voi cu coroana voastra de hpv in jurul capului penisului ce faceti? 🤣🤣🤣🤣🤣 @kiss_tv Nu iti mai cauta aliati si nu mai vorbi de unul singur, ca ai suficiente clone sa intretii un monolog-dialog de unul singur . Obregia te asteapta 😘 Hai,v-am pupat si abonati-va in continuare ca vor fi mult mai multe filmulete incendiare😘❣ Nu va abonati ca nu are nimic interesant doar video asta 3 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 3 minutes ago, BlackAngus said: Nu va abonati ca nu are nimic interesant doar video asta De bine ,de rau, 100-150$ pe zi,tot ii fac. Tu cu ce te lauzi ? Sa-mi spui te rog contul tau, sa iti dau banii inapoi de pe abonament. Vezi ca am si reducere 6$, sa nu cumva sa ma pacalesti ca ai platit 12 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Martie 6, 2022 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Martie 6, 2022 17 minutes ago, renesmee said: Iti multumesc ca esti atat de rapid 😘 Analizele mele te cam contrazic. Baga-ti unghiuta-n gat 🤣🤣🤣 Tu de cand nu ti-ai mai facut analizele ? Nu te-ai plictisit sa tot stai cu ochii pe topic 24/24h? Si prostia ta este de evitat, dar trebuie sa te suporte toti oamenii normali de aici,din pacate . Ti-am zis ca Obregia te asteapta 😘 La obregia te duci tu, nu ai pus restul analizelor BTS. Tu esti cea care se fute neprotejat. 2 3 2 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 6, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 1 oră, kiss_tv a spus: Nu te bagi dar ti-o bagi ankur! 😂🤣 În cur la tine ! 🤣🤣🤣 al dreacu', ți-am dat boabe și te-ai mobilizat ! 🤣🤣🤣 Vino-ncoace când te chem, să te fac pă pulă ghem ! 🤭😂🤣 1 2 Link spre comentariu
BlackAngus Reputație: 206 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 11 minute, renesmee a spus: De bine ,de rau, 100-150$ pe zi,tot ii fac. Tu cu ce te lauzi ? Sa-mi spui te rog contul tau, sa iti dau banii inapoi de pe abonament. Vezi ca am si reducere 6$, sa nu cumva sa ma pacalesti ca ai platit 12 🤣🤣🤣🤣 100-150$ :))))))) si tu ai cate un like doua la postari Cine sa plateasca ce conținut ai? Ai poze imbracata 3 2 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Just now, BlackAngus said: 100-150$ :))))))) si tu ai cate un like doua la postari Cine sa plateasca ce conținut ai? Ai poze imbracata Mori ca ti-am restrictionat contul,nu? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Martie 6, 2022 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Martie 6, 2022 2 minutes ago, cincistele said: În cur la tine ! 🤣🤣🤣 al dreacu', ți-am dat boabe și te-ai mobilizat ! 🤣🤣🤣 Vino-ncoace când te chem, să te fac pă pulă ghem ! 🤭😂🤣 ai scris corect un cuvant cu 7 litere, te-ai straduit. Esti ok cu sexul neprotejat? 2 4 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 6, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 2 minute, renesmee a spus: Mori ca ti-am restrictionat contul,nu? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bravo Renee, nu te cunosc, n-am ajuns la tine încă, dar ești super tare ! 😘😘😘 1 2 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 2 minutes ago, cincistele said: Bravo Renee, nu te cunosc, n-am ajuns la tine încă, dar ești super tare ! 😘😘😘 Pupici si seara distractiva in continuare 😘😘 Eu m-am retras 🤗 Si pentru toti admiratorii mei secreti dar vocali , va anunt ca de Marti cadoul va fi 500 lei /ora 😘🤗 Link spre comentariu
eu dorin Reputație: 1442 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 9 minutes ago, kiss_tv said: La obregia te duci tu, nu ai pus restul analizelor BTS. Tu esti cea care se fute neprotejat. 👏👏👏 nu are pentru hiv, sida, clamidie, gonoree, umbla cu cioara vopsita 4 1 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 6, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 5 minute, kiss_tv a spus: ai scris corect un cuvant cu 7 litere, te-ai straduit. Esti ok cu sexul neprotejat? Gura crețare ! Nu mai încerca să mă scuipi cu căcat ! 😂😂😂 1 2 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 1 minute ago, eu dorin said: 👏👏👏 nu are pentru hiv, sida, clamidie, gonoree, umbla cu cioara Suferi de aceeasi lipsa de inteligenta si orbul cailor ca si clona ta @kiss_tv. Te repeti doar ca sa iti semnalezi prostia 😘 Casca ochii mai tare ,ca am analizele la absolut orice negative . Seara faina si nu ma mai musca atat de fundulet ,ca raman fara el . 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
BlackAngus Reputație: 206 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 1 minut, renesmee a spus: Suferi de aceeasi lipsa de inteligenta si orbul cailor ca si clona ta @kiss_tv. Te repeti doar ca sa iti semnalezi prostia 😘 Casca ochii mai tare ,ca am analizele la absolut orice negative . Seara faina si nu ma mai musca atat de fundulet ,ca raman fara el . 🤣🤣🤣🤣 Care fund?:))))))) 2 2 1 Link spre comentariu
BlackAngus Reputație: 206 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 34 minute, renesmee a spus: Iti multumesc ca esti atat de rapid 😘 Analizele mele te cam contrazic. Baga-ti unghiuta-n gat 🤣🤣🤣 Tu de cand nu ti-ai mai facut analizele ? Nu te-ai plictisit sa tot stai cu ochii pe topic 24/24h? Si prostia ta este de evitat, dar trebuie sa te suporte toti oamenii normali de aici,din pacate . Ti-am zis ca Obregia te asteapta 😘 De pe 3/2/2022 pana pe 6/3/2022 te-ai futut de multe ori neprotejat. Ceva actual ai? 3 2 Link spre comentariu
eu dorin Reputație: 1442 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 1 minute ago, renesmee said: Suferi de aceeasi lipsa de inteligenta si orbul cailor ca si clona ta @kiss_tv. Te repeti doar ca sa iti semnalezi prostia 😘 Casca ochii mai tare ,ca am analizele la absolut orice negative . Seara faina si nu ma mai musca atat de fundulet ,ca raman fara el . 🤣🤣🤣🤣 Te stradui sa pari inteligenta dar nu esti, de asta ai ajuns unde ai ajuns, la lustruit ciocane. Scrie si de pe @hunterxxl daca tot iti plusezi postarile. Pune tot setul de analize si nu mai face spume, totusi e duminica 3 1 1 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 6, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 14 minute, kiss_tv a spus: La obregia te duci tu, nu ai pus restul analizelor BTS. Tu esti cea care se fute neprotejat. Acum 12 minute, BlackAngus a spus: 100-150$ :))))))) si tu ai cate un like doua la postari Cine sa plateasca ce conținut ai? Ai poze imbracata Acum 4 minute, eu dorin a spus: 👏👏👏 nu are pentru hiv, sida, clamidie, gonoree, umbla cu cioara vopsita Pă câte voci cânți bă ? Inițial am vrut să zic că un handicapat mintal ajută alt handicapat mintal, da' plm, de fapt tu ești unu' singur, care ciripești ca un ventriloc 🤭🤣😘 1 1 Link spre comentariu
Vizitator hunterxxl Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 4 minutes ago, cincistele said: Pă câte voci cânți bă ? Inițial am vrut să zic că un handicapat mintal ajută alt handicapat mintal, da' plm, de fapt tu ești unu' singur, care ciripești ca un ventriloc 🤭🤣😘 Mare e gradina și plină ,mereu m-am întrebat ,daca prostul e limitat,cum de prostia este infinită? Dovada este mai sus până unde poate ajunge Aceeași idioți clonați și repetitivi plus o mica prințesa care și-o sug reciproc,cum apare unul, hop și celălalt repetând fix aceleași căcaturi că papagalii Valuri in lighean Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 6 minutes ago, BlackAngus said: Care fund?:))))))) La cat ma mananci de el , s-a facut micut dar dragut. Macar stau bine pe tate ,ce sa fac ... Poate nu ma mananci si de ele 😘 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 6, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 5 minute, eu dorin a spus: Te stradui sa pari inteligenta dar nu esti, de asta ai ajuns unde ai ajuns, la lustruit ciocane. Scrie si de pe @hunterxxl daca tot iti plusezi postarile. Pune tot setul de analize si nu mai face spume, totusi e duminica Mai bine te asociezi cu travestitul ăla de kiss_tv, la lustruit bastoane ! Un fel de prestări servicii cu materialul clientului ! 🤭😂🤭 Aaa, stai că ăla ești tot tu 😁...numele dă scenă pt ăia dă te sodomizează 🤭😂🤣 🙆🏻 1 2 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 5 minutes ago, eu dorin said: Te stradui sa pari inteligenta dar nu esti, de asta ai ajuns unde ai ajuns, la lustruit ciocane. Scrie si de pe @hunterxxl daca tot iti plusezi postarile. Pune tot setul de analize si nu mai face spume, totusi e duminica Scrie mare si clar Negativ la tot ce ai enumerat tu. Din pacate pentru voi, intotdeauna voi fi sanatoasa . Sa ne anunti si pe noi cum stai tu cu coroana de hpv😘 Link spre comentariu
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Martie 6, 2022 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Martie 6, 2022 5 minutes ago, eu dorin said: Te stradui sa pari inteligenta dar nu esti, de asta ai ajuns unde ai ajuns, la lustruit ciocane. Scrie si de pe @hunterxxl daca tot iti plusezi postarile. Pune tot setul de analize si nu mai face spume, totusi e duminica a intrat in sevraj , prinsa ca se fute neprotejat. Nu stie cum sa se scoata acuma 😂😂 5 minutes ago, cincistele said: Pă câte voci cânți bă ? Inițial am vrut să zic că un handicapat mintal ajută alt handicapat mintal, da' plm, de fapt tu ești unu' singur, care ciripești ca un ventriloc 🤭🤣😘 coaie tu esti mai prost decat prevede legea. Poponare daca vrei sa ne-o sugi fati programare ☺ 2 3 Link spre comentariu
Vizitator hunterxxl Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 5 minutes ago, kiss_tv said: a intrat in sevraj , prinsa ca se fute neprotejat. Nu stie cum sa se scoata acuma 😂😂 coaie tu esti mai prost decat prevede legea. Poponare daca vrei sa ne-o sugi fati programare ☺ Sa-ti dau atenție înseamnă să-ți cresc și ție valoarea ca la benzină,de prosti ratați și rasclonati mi se rupe,valoarea ta cu alor tai e e rebut petrolier,faceți mult fum și degeaba Haide pa,spor la pupat in dos,vezi că am fundul mare,nu vă grăbiți toți o dată,stati la rand.....aaaaa de fapt ești unul singur PS. sunteți atât de prosti și plictisitori că nici sa fac mișto de voi nu-mi vine,seara buna,că la voi somn din pula,va agitați că viermii Link spre comentariu
Postări Recomandate