Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 31, 2022 🤣🤣🤣🤣🤦♀️Pun pariu că sunt prieteni 🤣🤣🤣 2
Fairr Reputație: 489 Postat Mai 31, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Mai 31, 2022 40 minutes ago, Dididia said: 🤣🤣🤣🤣🤦♀️Pun pariu că sunt prieteni 🤣🤣🤣 Pun pariu ca in timp ce iti vine un client calare peste tine, te uiti pe forum sa vezi daca ti-a mai dat cineva minus😂😂😂😂 Altfel nu imi explic de unde ai timp sa stai si cu clientii si pe forum🤐 Vezi ca ti-au iesit fire albe de la atatea minusuri😂😂😂😂😂😂😂😂😂 1 2 2
disjokey Reputație: 3289 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iunie 4, 2022 Întrebare : Pe cine mai "doare" minusurile azi ? Răspuns : Pe marcucita travestita șantajista care toarnă betoane din chirpiși pe germanica și fute topice la fete aici 1 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Acum 5 minute, disjokey a spus: Întrebare : Pe cine mai "doare" minusurile azi ? Răspuns : Pe marcucita travestita șantajista care toarnă betoane din chirpiși pe germanica și fute topice la fete aici Tu iarasi ai futut la ma ta asnoapte ca te ai trezit cu fată de cur, de ce o futi daca regreti după? Fa si tu rost de 100 de lei si fute o bagaboanta de la gară.
disjokey Reputație: 3289 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iunie 4, 2022 3 minutes ago, marcus6 said: Tu iarasi ai futut la ma ta asnoapte ca te ai trezit cu fată de cur, de ce o futi daca regreti după? Fa si tu rost de 100 de lei si fute o bagaboanta de la gară. Lasă asta, mai bine zi, azi ce fată mai vrei să șantajezi ? Care mai e pe lista ta ? PS : rujat hărțuitor ce ești ? 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Acum 6 minute, disjokey a spus: Lasă asta, mai bine zi, azi ce fată mai vrei să șantajezi ? Care mai e pe lista ta ? PS : rujat hărțuitor ce ești ? Pe care vreau pe aia o fut si pe ea si topicul ce vreau eu, fai si tu topic lu ma ta si futei si topicul nu numai pe ea. PS nu ți e rusine de ce faci spurcatule. 😂😂😂😂😂😂
disjokey Reputație: 3289 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iunie 4, 2022 5 minutes ago, marcus6 said: Pe care vreau pe aia o fut si pe ea si topicul ce vreau eu, fai si tu topic lu ma ta si futei si topicul nu numai pe ea. PS nu ți e rusine de ce faci spurcatule. 😂😂😂😂😂😂 Mai editezi mult ? Am aflat că pe mă-ta o cheamă Vasile 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Chiar acum, disjokey a spus: Mai editezi mult ? Am aflat că pe mă-ta o cheamă Vasile Etit cît vreau ca am cont fară plată, pentru ca sunt user de incredere ce face recenzii, si demască clonele ca tine, eu nici nu vreau sa stiu cum o chiamă pe ma ta pentru ca sunteti o rusine pentr u societate.
disjokey Reputație: 3289 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iunie 4, 2022 2 minutes ago, marcus6 said: Etit cît vreau ca am cont fară plată, pentru ca sunt user de incredere ce face recenzii, si demască clonele ca tine, eu nici nu vreau sa stiu cum o chiamă pe ma ta pentru ca sunteti o rusine pentr u societate. Bagă-ti în plm degetul în cur, linge-l și apoi apasă tasta 1 pentru limba română 1 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Nu iti fie ciuda incearca si fute si o fata mai oprestete pina nu da si politia de tine.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iunie 4, 2022 Zilele trecute acest topic incepea sa arate ca un ghost town.💀 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Se pare că @Suk81sluga ce linge si pupă n cur e mai Retardat decît clonele, e și analfabet dracu. De dimineață stă să mă minuseze, dar imi pare bine ca a facut @pisicutsrestrictie la puncte de reputație ori le dau treaba la boschetari ori nu😂😂😂 cît de retard să fii să stai să dai 2 minusuri la minut, pai are Retardul treabă vre o zece zile la mine😂😂😂,asta e coadă de cîine trebuie să mai adun doar putine dovezi si le pun aici😂
anastasia007 Reputație: 139 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 16 minutes ago, marcus6 said: Se pare că @Suk81sluga ce linge si pupă n cur e mai Retardat decît clonele, e și analfabet dracu. De dimineață stă să mă minuseze, dar imi pare bine ca a facut @pisicutsrestrictie la puncte de reputație ori le dau treaba la boschetari ori nu😂😂😂 cît de retard să fii să stai să dai 2 minusuri la minut, pai are Retardul treabă vre o zece zile la mine😂😂😂,asta e coadă de cîine trebuie să mai adun doar putine dovezi si le pun aici😂 Pai ce-ai facut bobitza? Tocmai ai recunoscut ca esti retardat.... =3 1 3
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Acum 6 minute, anastasia007 a spus: Pai ce-ai facut bobitza? Tocmai ai recunoscut ca esti retardat.... =3 Tu si ma ta si prietenii tai clonati sunteti RETARZI, BOSCHETARILOR😂
Fairr Reputație: 489 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Iunie 4, 2022 4 hours ago, disjokey said: Bagă-ti în plm degetul în cur, linge-l și apoi apasă tasta 1 pentru limba română 😂😂😂😂 Marcucita analfabeta il face pe @Suk81 analfabet😂😂😂😂😂😂😂 3 1 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Acum 10 minute, Fairr a spus: 😂😂😂😂 Marcucita analfabeta il face pe @Suk81 analfabet😂😂😂😂😂😂😂 Si Suka si tu si ma ta sunteti analfabeti, si ma ta curvă. Ps vezi ca ti a scris Ines sa cauti vaca pe cîmp si să o mamelesti, deunde o sti fata ca tu mulgi vaca😂😂😂😂😂😂
Fairr Reputație: 489 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Iunie 4, 2022 4 minutes ago, marcus6 said: Si Suka si tu si ma ta sunteti analfabeti, si ma ta curvă. Ps vezi ca ti a scris Ines sa cauti vaca pe cîmp si să o mamelesti, deunde o sti fata ca tu mulgi vaca😂😂😂😂😂😂 Te-a confundat cu tine😂😂😂😂😂😂 Voi sunteti trio cu nevoi speciale, tu @marcus6 @extraterestru si @KimInLove, nu va mai trateaza nici un doctor😂😂😂😂😂😂 Martianule mai dai o imimioara lu Marcucita fiindca merita, asa te bateai tu cu pumnu in piept, ca apreciezi, dai laic doar la continut care merita😂😂😂😂😂 Adevarul e ca cuvantul ma ta merita toata aprecierea din lume🤐 2 1 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 4, 2022 Acum 32 minute, Fairr a spus: Martianule mai dai o imimioara lu Marcucita fiindca merita Îi mai dau, cum sa nu-i dau.... cum da șeful tău la aberațiile scrise de tine, dau și io 😈 1
Fairr Reputație: 489 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Iunie 4, 2022 9 minutes ago, extraterestru78 said: Îi mai dau, cum sa nu-i dau.... cum da șeful tău la aberațiile scrise de tine, dau și io 😈 Nu am sef💪, poate tu😂😂😂😂 Faina recenzie ai lasat sclavete😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 2 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 4, 2022 Acum 54 minute, Fairr a spus: Nu am sef💪, poate tu😂😂😂😂 Faina recenzie ai lasat sclavete😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂 😂 Auzi la el, sclavete.... poate lucrezi pentru mine și nu știi... nu stiu la care recenzie te referi dar eu mai scriu, pe când tu ești atârnători, faci Manuela la recenziile mele 🤦♂️ 1
Fairr Reputație: 489 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Iunie 4, 2022 5 minutes ago, extraterestru78 said: 😂 😂 Auzi la el, sclavete.... poate lucrezi pentru mine și nu știi... nu stiu la ce care recenzie te referi dar eu mai scriu, pe când tu ești atârnători, faci Manuela la recenziile mele 🤦♂️ Asa ma, asta era aia de a futut-o @Turcoaz4 2 zile la rand, Manuela😂😂😂😂😂 Apropos, lasa fumatu si mai usor cu filmele de actiune😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 1 1 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 4, 2022 Acum 2 minute, Fairr a spus: Apropos, lasa fumatu si mai usor cu filmele de actiune😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ti-am mai spus, eu nu fumez și nu am fumat niciodată.... Dacă as face filme de acțiune, tu demult erai mielușel de paste, doar ca nu îmi pun mintea cu obsedații și hartuitorii pentru ca voi oricum nu o sa va vindecați veci... deci chiar mi-e milă de voi😟 1 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Acum 57 minute, Fairr a spus: Nu am sef💪, poate tu😂😂😂😂 Faina recenzie ai lasat sclavete😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Bai @extraterestru78 are recenzii pe bune cit aveti voi si seful vostru la un loc. Pe el nu l am vazut sa troleze sa minuseze in nestire voi față de el sunteti împluturi, deasta tot vă renasteti la un an sau cîteva luni.
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 4, 2022 Acum 5 minute, marcus6 a spus: Bai @extraterestru78 are recenzii pe bune cit aveti voi si seful vostru la un loc. Pe el nu l am vazut sa troleze sa minuseze in nestire voi față de el sunteti împluturi, deasta tot vă renasteti la un an sau cîteva luni. Cum sa mai facă recenzii dacă ei nu mai știu care le este contul real🥴... asa ca nu se risca sa nu se încurce... phahaha🤣 1
Postări Recomandate