Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Curva asta e belea ma cred ca nu are clienti, de 4 ore imi da mie cu minus @tociv_agogstiu cine esti, si mi se rupe de minusurile tale esti trol numai un om bolnav psihic face asa ceva chiar ma amuza, pula mea asa de important sunt eu sa si piarda cineva zile cu mine🤔 ma bucur ca ti am dat ocupatie. Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 1, 2022 4 minutes ago, marcus6 said: Ma doare n pula de puncte v am mai zis mă amuza că i am dat treabă la curvă, cu ce mă ajuta pe mine punctele? Cu nimic, in schimb ma ajuta ca nu platesc contul de vre o 6 luni imi da pisicuts super premium 😂boschetarii sunt galbeni ca și cîcatul sau altii platesc, asta da mai zic sa mi dea cont de 100 de lei de atitea luni da ma ajuta, da punctele =0 Dacă nu te durea nu schelălăiai pe aici . Ești obsedat . Ai cont premium să ne batem pulele de tine . Ai înțeles gunoierule ? Ajungi curând mascota site-ului 1 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator tociv_agog Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 doare minusurile Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 3 minute, disjokey a spus: Dacă nu te durea nu schelălăiai pe aici . Ești obsedat . Ai cont premium să ne batem pulele de tine . Ai înțeles gunoierule ? Ajungi curând mascota site-ului Mascotă e mata ca si o trage pe lovele😂😂😂 contul nu eu l am facut premium prostule pisicuts il plateste intreabal bolnavule, e saitul lui nu al meu Link spre comentariu
Vizitator tociv_agog Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 13 minutes ago, marcus6 said: Ma doare n pula de puncte v am mai zis mă amuza că i am dat treabă la curvă, cu ce mă ajuta pe mine punctele? Cu nimic, in schimb ma ajuta ca nu platesc contul de vre o 6 luni imi da pisicuts super premium 😂boschetarii sunt galbeni ca și cîcatul sau altii platesc, asta da mai zic sa mi dea cont de 100 de lei de atitea luni da ma ajuta, da punctele =0 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Chiar acum, tociv_agog a spus: Totusi ma bucur că am reusit sa iti dau ocupatie panaramo, eu daca ma plateste cineva nu stau sa, dau atitea puncte pai imi es din minti nu pot daca ar fi sa dau dintr un singur clic da, da asa si inca sa platesc eu pentr u asta, doamne aparama de asa minte. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Ca sa vedeti cita treaba a avut panarama, am avut 4800 de puncte parca asa ceva uitati cita rabdare a avut curva sa butoneze, doamne fereste daca imi dadea cineva banii ce i cîstig aici intr o saptamina nu faceam asta, pai ce sunt bolnav sa butonez atîta, auzi si ea mai si plateste pentr u asta😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 1, 2022 8 minutes ago, marcus6 said: Mascotă e mata ca si o trage pe lovele😂😂😂 contul nu eu l am facut premium prostule pisicuts il plateste intreabal bolnavule, e saitul lui nu al meu Bă marcucica chiar m-am convins, ești bou , da'te dreaq că nu te mai bag în seamă prăpăditule nespălat și jegos Jet 2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator tociv_agog Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 5 minutes ago, marcus6 said: Ca sa vedeti cita treaba a avut panarama, am avut 4800 de puncte parca asa ceva uitati cita rabdare a avut curva sa butoneze, doamne fereste daca imi dadea cineva banii ce i cîstig aici intr o saptamina nu faceam asta, pai ce sunt bolnav sa butonez atîta, auzi si ea mai si plateste pentr u asta😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sa faci boala copiilor? de la 4800 la 2800 sunt 2000 de puncte. Un cont SP nu poate sa se pise pe tine asa de mult intr-o singura zi. Marsh la cacat de betivan mitoman Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: Bă marcucica chiar m-am convins, ești bou , da'te dreaq că nu te mai bag în seamă prăpăditule nespălat și jegos Jet Ba jegule tu tot timpul ai cautat vorba cu mine, si daca nu crezi ca nu platesc eu contul intreabal pe @pisicutsmi se rupe de minusurile voastre, numai curvele si troli dau minus. Link spre comentariu
Vizitator tociv_agog Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 12 minutes ago, marcus6 said: Totusi ma bucur că am reusit sa iti dau ocupatie panaramo, eu daca ma plateste cineva nu stau sa, dau atitea puncte pai imi es din minti nu pot daca ar fi sa dau dintr un singur clic da, da asa si inca sa platesc eu pentr u asta, doamne aparama de asa minte. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 15 minute, tociv_agog a spus: Stii cui dau asa nu? 😂😂😂 0690.webp Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 20 minute, tociv_agog a spus: 0690 (2).webp Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 1, 2022 22 minutes ago, marcus6 said: Ba jegule tu tot timpul ai cautat vorba cu mine, si daca nu crezi ca nu platesc eu contul intreabal pe @pisicutsmi se rupe de minusurile voastre, numai curvele si troli dau minus. Tu sugi pula la negrii @marcus6 pe minusuri 2 1 2 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 27 minute, tociv_agog a spus: sa faci boala copiilor? de la 4800 la 2800 sunt 2000 de puncte. Un cont SP nu poate sa se pise pe tine asa de mult intr-o singura zi. Marsh la cacat de betivan mitoman Mata i curva si betiva, si a facut o boschetara ce o suge pe tigari. 😂 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: Tu sugi pula la negrii @marcus6 pe minusuri Si mata pentru ulei sa nu mori tu de foame😂😂😂 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 1, 2022 2 minutes ago, marcus6 said: Si mata pentru ulei sa nu mori tu de foame😂😂😂 Ți-ai făcut proviziile din Suceava de la non stop pe datorie prăpăditule 1 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 34 minute, tociv_agog a spus: sa faci boala copiilor? de la 4800 la 2800 sunt 2000 de puncte. Un cont SP nu poate sa se pise pe tine asa de mult intr-o singura zi. Marsh la cacat de betivan mitoman Nu ai dat numai de pe un singur cont curvo boscghetară și neingrijită, mai bine spalate. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 1 minut, disjokey a spus: Ți-ai făcut proviziile din Suceava de la non stop pe datorie prăpăditule Da ca a zis mata ca vine la mine si i am luat lături si lanturi sa o leg să pot să i bag pula n gît fără să mă atingă, e pericol de boală🤷♀️ Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 1, 2022 1 minute ago, marcus6 said: Da ca a zis mata ca vine la mine si i am luat lături si lanturi sa o leg să pot să i bag pula n gît fără să mă atingă, e pericol de boală🤷♀️ Și Ally stăpâna ce zice că o văd ochi și urechi aici ? Întreb pentru un prieten care leșină ... 1 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 2 minute, disjokey a spus: Și Ally stăpâna ce zice că o văd ochi și urechi aici ? Întreb pentru un prieten care leșină ... Cică să pun 2 prezervative dacă o muesc pe Mata, e boala la voi in familie, si de prostie, de saracie de jeg si BT Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 1, 2022 4 minutes ago, marcus6 said: Cică să pun 2 prezervative dacă o muesc pe Mata, e boala la voi in familie, si de prostie, de saracie de jeg si BT Să revenim la recenzii, alea cu 16 bulioane de la Testate pinned vrei ? 1 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 1 minut, disjokey a spus: Să revenim la recenzii, alea cu 16 bulioane de la Testate pinned vrei ? Nu o vreau doar să vă vina mintea la cap sa o ei pe mata si sa mergeți la spital pentru control si pentru dezinfectare, apropo ai facut in viata ta analizele? Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 2 minute, marcus6 a spus: Acum 2 minute, marcus6 a spus: Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 6 minute, disjokey a spus: Să revenim la recenzii, alea cu 16 bulioane de la Testate pinned vrei ? Eu am dat si 500 de euro la fetele ce au meritat, eu imi permit nu ca tine te uiti in wc cit te ai baligat. La mata nui dau ca are BT Link spre comentariu
Postări Recomandate