Sari la conținut

Minusuri in nestire - solutii ? Troll / clona Super Premium : bred_pit

Postări Recomandate

• Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat
6 minutes ago, Muzicutza said:

Doare minusurile, uita-te la el, om in toata firea, plange mai rau ca un copil😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@marcus6 crezi ca numai tu ai dreptul sa injuri si sa trolezi?? Noi astia crescuti la oras suntem mai cizelati/elevati, putem sa distrugem prosti redusi mintal fara sa injuram😂😂😂😂😂😂

Taranii de pe sate, ca tine @marcus6 atata stiu, mata in sus si in jos😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@marcus6 suge-mi-ai pula umpluta cu pizda lu' mamicuta ta dragutza si mai apoi sa imi bei tot slobozul, sa nu mai ramana nimic in coisoarele mele flocoase😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Pentru tine e un compliment ca iti dau pula la supt, m-ai implorat sa te las sa te joci cu ea😂😂😂😂

Cand vezi o pula faina ti se maresc pupilele si te gandesti cum ai suge-o mai bine, sa ii golesti nectarul😂😂😂😂😂😂

@disjokey te bagi la un bukkake, mi-a soptit @marcus6 la ureche ca ne rezolva pe toti, astia clonatii😂😂😂😂😂😂

@marcus6 are prietenii lui negrii pentru bukkake, dar noi putem să fim cameramani și el plătește 

=))

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Forum
Postat
Acum 2 minute, Turcoaz_ a spus:

Păi vedeți mă  cum se întoarce roata ? 🤣🤣  

Loriii536  =  tociv agog

Săgețel , peștișoru😌  =  MaxonMan  

Da se vede din avion ce rol au. Pe mine unul mă doare la bascheți de minusarile lor.

Si tu cine esti?

Doar o gasca proasta😂😂😂😂😂😂

Chiar acum, disjokey a spus:

@marcus6 are prietenii lui negrii pentru bukkake, dar noi putem să fim cameramani și el plătește 

=))

😂😂😂😂😂😂😂

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat

Plateste mata in natură😂😂😂

Vizitator Turcoaz_
Postat

Frate @marcus6, uite eu sunt dispus pentru sănătatea tuturor să  donez  5 paysafecard  a câte 100 RON bucata   . Pui și tu  5 mil  să  ajutam fata să  își facă toate analizele ?  Dacă și loriii536,  este de-acord   din partea mea are asigurată suma de 500 RON.  

Vizitator marcus6
Postat
Chiar acum, Turcoaz_ a spus:

Frate @marcus6, uite eu sunt dispus pentru sănătatea tuturor să  donez  5 paysafecard  a câte 100 RON bucata   . Pui și tu  5 mil  să  ajutam fata să  își facă toate analizele ?  Dacă și loriii536,  este de-acord   din partea mea are asigurată suma de 500 RON.  

Nu ma bag eu la din astea sa se duca dracu de jegoasă sa si faca analizele din banii ei. 

Postat
Acum 1 minut, Turcoaz_ a spus:

@loriii536 asta e obsedat de tine😂😂😂

Eu am o banuiala de ce este asa obsedat, fac pariu ca nu l-ai mai primit pe la tine si de nervi se descarca pe forum😂😂😂😂😂

Dar el zice ca nu are nimic cu nimeni, nici cu tine, sa il credem?😂😂😂😂😂😂😂😂

Vizitator Turcoaz_
Postat
Acum 6 minute, marcus6 a spus:

Nu ma bag eu la din astea sa se duca dracu de jegoasă sa si faca analizele din banii ei. 

Te înțeleg frate  . 

Atunci  eu sunt dispus să îi transfer 500 RON  când apar analizele. ( ori înainte,  când vrea ea ) . Țin jumătate din costul analizelor. Că  mă  gândesc că  cam atât face . În orice caz , țin jumătate  . 

Termen. 

O lună. 

Zi frumoasă tuturor. 😘

Vizitator marcus6
Postat

Te înțeleg frate  . 

Atunci  eu sunt dispus să îi transfer 500 RON  când apar analizele. ( ori înainte,  când vrea ea ) . Țin jumătate din costul analizelor. Că  mă  gândesc că  cam atât face . În orice caz , țin jumătate  . 

Termen. 

O lună. 

Zi frumoasă tuturor. 😘

Pai cum ea nu are bani nici de analize, daca e bolnavă de ce mai lucrează? 

Vizitator Turcoaz_
Postat
Acum 2 minute, Muzicutza a spus:

@loriii536 asta e obsedat de tine😂😂😂

Eu am o banuiala de ce este asa obsedat, fac pariu ca nu l-ai mai primit pe la tine si de nervi se descarca pe forum😂😂😂😂😂

Dar el zice ca nu are nimic cu nimeni, nici cu tine, sa il credem?😂😂😂😂😂😂😂😂

Ești prost făcut grămadă.  

Vizitator Turcoaz_
Postat
Acum 4 minute, marcus6 a spus:

Pai cum ea nu are bani nici de analize, daca e bolnavă de ce mai lucrează? 

Ce contează frate ,  îi dăm și încheiem poveste.  Eu unul promit la vederea analizelor să  îi achit jumătate da nu mai mult de 500 RON. 

Te pup frate , nu mai pot sta  pe aici  că azi am  programat un șpriț  în oraș.  

Postat

Ce contează frate ,  îi dăm și încheiem poveste.  Eu unul promit la vederea analizelor să  îi achit jumătate da nu mai mult de 500 lei. 

Salut-o pe Doina daca tot mergi in oras😂😂😂😂😂

@marcus6 mai baga un minus😂😂😂😂😂😂

Vizitator marcus6
Postat
Acum 3 minute, Muzicutza a spus:

Salut-o pe Doina daca tot mergi in oras😂😂😂😂😂

@marcus6 mai baga un minus😂😂😂😂😂😂

Puneti prietenii tai clonele, ca ei lucreaza la minusat😂😂😂, eu stiu ca daca lucrezi ei banii, dar ei dau bani sa lucreze prostalăii😂😂😂

Vizitator marcus6
Postat
Acum 1 minut, Muzicutza a spus:

Asa baiatu, bun baiat, mai baga unu Labus😂😂😂😂😂😂

Patrupedul meu preferat @marcus6😂😂😂😂😂😂

Zii la prostul de Maxon sau Tarhon ca el lucreaza la minusat prietenii tai clonele sunteti o gasca de Prostalăi

Vizitator marcus6
Postat

😂😂😂😂😂😂😂😂Prostalau asta azi a lucrat 

Screenshot_20220403_122929_com.android.chrome.jpg

Postat
9 minutes ago, Turcoaz_ said:

Ce contează frate ,  îi dăm și încheiem poveste.  Eu unul promit la vederea analizelor să  îi achit jumătate da nu mai mult de 500 RON. 

@marcus6 tocmai te-a pupat iubi, am zis eu că unde e dragoste sexul nu contează pentru tine =))

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Vizitator marcus6
Postat
Chiar acum, disjokey a spus:

@marcus6 tocmai te-a pupat iubi, am zis eu că unde e dragoste sexul nu contează pentru tine =))

Mata nu a ajuns inca acasa sa iti zica ce prostii am facut asnoapte😂😂

Postat
Acum 13 minute, disjokey a spus:

Am ramas fara gloante/laicuri, asa ca😂😂😂:

very-funny.gif

• Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 9 minute, Muzicutza a spus:

Am ramas fara gloante/laicuri, asa ca😂😂😂:

very-funny.gif

Mai ea imprumut de la clone ca au ei destule, prostilor platiti conturi pentru minusat si mai si munciti cite o zii😂😂😂😂😂am mai vazut prosti dar ca pe platforma asta nu😂

Postat
Acum 21 minute, marcus6 a spus:

Mai ea imprumut de la clone ca au ei destule, prostilor platiti conturi pentru minusat si mai si munciti cite o zii😂😂😂😂😂am mai vazut prosti dar ca pe platforma asta nu😂

Nu pot sa cer de la un retardat ca tine sa inteleaga faptul ca, nu am nici un cont clona🙄 Iar sa dau minusuri nici atat😹

Mai baga un minus, aport baiatu😂, cine e baiat bun?🐕🐶

Vizitator marcus6
Postat
Acum 12 minute, Muzicutza a spus:

Nu pot sa cer de la un retardat ca tine sa inteleaga faptul ca, nu am nici un cont clona🙄 Iar sa dau minusuri nici atat😹

Mai baga un minus, aport baiatu😂, cine e baiat bun?🐕🐶

Ba ai multe conturi clonă, tu traesti pentru saitul asta, mai ai inca 3 conturi. Noi ne stim am mai avut certuri dar tu de pe alte conturi. 

• Oras:Rotterdam
  • Oras:Rotterdam
Postat
17 minutes ago, extraterestru78 said:

Ce a pațit muzicutza, stie careva ceva? 

Are un gland blocat otofaringian.

• Oras:Tg-Mures
Postat
1 hour ago, extraterestru78 said:

kaput,

• Like 2
  • Haha 1

Postat
2 hours ago, extraterestru78 said:

Totusi, cam ciudat faptul ca am observat cu cateva ore in urma ca a fost banat, dar totusi, la ultima vizita scrie ca acum o ora.🧐

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...