Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Chiar dao pe mata la pula i dau eu de lucru aici numa dao pe mina mea
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Marș infect sarac, flamind si boschetar familie de depravati.
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 2 minutes ago, marcus6 said: Daca bag o linie de coca original si o i au pe mata la muit dureaza mult N-ai tu bani de coca prăpăditule, bagă o seringă cu sare de lamuie direct intravenos 1 1 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Poti sa imi sugi si pula @disjokeyda azi ai de supt mult ca m am futut toata noaptea, fami si report dute n pizda mati de boschet
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Mă doare n pula si de tine si de mata cea curva si betiva
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Daca tot vorbesc fetele ître ele ca eu as fi un drogat vai de capul meu si altele va zic in fata ma pupati undeva, eu lucrez munca cinstita, si da sa doar 2 fete ma stiu a si Eva, 3 nu sunt eu in poza lămurițo pe proasta de @disjokeyfutui morti in cap
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 3 minutes ago, marcus6 said: Poti sa imi sugi si pula @disjokeyda azi ai de supt mult ca m am futut toata noaptea, fami si report dute n pizda mati de boschet Nee nu fac report deloc, de cine ne mai batem noi pula dacă tu dispari ? PS : gunoierule 1 1 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Si daca tot vreti sa stiti daca ma droghez hai sa va zic da ocazional si marfa foarte buna, na ca na doare n pula
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 4 minutes ago, marcus6 said: Daca tot vorbesc fetele ître ele ca eu as fi un drogat vai de capul meu si altele va zic in fata ma pupati undeva, eu lucrez munca cinstita, si da sa doar 2 fete ma stiu a si Eva, 3 nu sunt eu in poza lămurițo pe proasta de @disjokeyfutui morti in cap Știu, în poza reală ești și rujat cu sprâncenele tatuate, botox în buze și cu unghiile făcute 1 1 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 8 minute, disjokey a spus: Nee nu fac report deloc, de cine ne mai batem noi pula dacă tu dispari ? PS : gunoierule Cind o sa dispar eu de pe platforma asta moare si ea boschetarule ce nu intelegi tu?
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 3 minute, disjokey a spus: Știu, în poza reală ești și rujat cu sprâncenele tatuate, botox în buze și cu unghiile făcute Da mata mia pus pizdau pe ochi chiar tundeo
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 3 minute, disjokey a spus: Știu, în poza reală ești și rujat cu sprâncenele tatuate, botox în buze și cu unghiile făcute Asa sa ajunga mata in mormint mîine daca eu sunt in poza aia?
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Chiar acum, marcus6 a spus: Asa sa ajunga mata in mormint mîine daca eu sunt in poza aia? Nu sunt eu sunt fete ce pot confirma prostalaule nu cauta vorba cu mine si pe tine si pe clonele ce dati cu negativ va bag pula in stomac
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 3 minutes ago, marcus6 said: Cind o sa dispar eu de pe platforma asta moare si ea boschetarule ce nu intelegi tu? O să dispari, curând 1 1 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 19 minute, disjokey a spus: N-ai tu bani de coca prăpăditule, bagă o seringă cu sare de lamuie direct intravenos Ce te infurii cind o pomenesc le mata🤣
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 1 minut, disjokey a spus: O să dispari, curând Eu? 🤣🤣🤣🤔 @pisicutsasta acu baneaza el boschetarul? M am cam saturat de neterminati astea clonati
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Acum 10 minute, disjokey a spus: O să dispari, curând Futute n gura, bă sa ajung sa dau cu plus doar sa intru in gasca clonelor imi pun strengu, bagamias pula in fam lor de boschetari nenorociti, tigani, ce D zeu mati il tot punctezi pe @elprofesoarevrei gasti? Bagamias pula in voi de clonati ba pula ala e destept tu joci cum cinta el ba da prostalau esti tu si 2 peu si un catel cum posteaza ala cum apar sclavi. Eu va dau muie la toti
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 7 minutes ago, marcus6 said: Futute n gura, bă sa ajung sa dau cu plus doar sa intru in gasca clonelor imi pun strengu, bagamias pula in fam lor de boschetari nenorociti, tigani, ce D zeu mati il tot punctezi pe @elprofesoarevrei gasti? Bagamias pula in voi de clonati ba pula ala e destept tu joci cum cinta el ba da prostalau esti tu si 2 peu si un catel cum posteaza ala cum apar sclavi. Eu va dau muie la toti Culca-te marcucica că faci naibii un AVC și o mierlești 1 1 2 1
Vizitator Never Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Bre... Ma bag si eu in bors, o sa ma vad luat la pwlis si eu probabil, dar nu-mi pasa ! Mai oameni buni ! Maine sunt Floriile, incepe Saptamana Mare. Stiu, nu conteaza, pentru ca suntem asa cum suntem, suntem pe un site cu pwla-piJda, samd. Totusi... maine fiecare isi iarta dusmanii, incearca sa nu-si mai aduca aminte dusmaniile dintre ei, macar in Saptamana Mare, fiecare bea o palinca, o rachie, o vodca, un gin, un whiskey, un scotch, in sanatatea dusmanilor, mananca o scrumbie, sau, cei care nu tin post o coasta de miel la protap, toti incearca sa lase deoparte orice suparari, orice racile intre ei. Disjokey-ule, poti sa nu-l mai intarati pe Marcus, macar acum, in Spatamana Mare ? Nici Marcus nu cred ca ar face ca masina de cusut daca nu l-ati mai nevroza, irita sau trolla non-stop cu diverse lucruri care il irita, il supara sau il nevrozeaza ! Stiu, unora va place un asa circ si balamuc, dar uneori, nu credeti ca este prea mult ? Bineinteles, nu e treaba mea, voi stiti ce aveti de impartit intre voi, dar uneori prea mult e chiar prea mult ! Sa fim mai buni zic ? Macar de Craciun si de Paste ? Zic si eu, probabil nu o sa conteaze, dar mna, macar am facut o incercare !
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 8 minutes ago, Never said: Bre... Ma bag si eu in bors, o sa ma vad luat la pwlis si eu probabil, dar nu-mi pasa ! Mai oameni buni ! Maine sunt Floriile, incepe Saptamana Mare. Stiu, nu conteaza, pentru ca suntem asa cum suntem, suntem pe un site cu pwla-piJda, samd. Totusi... maine fiecare isi iarta dusmanii, incearca sa nu-si mai aduca aminte dusmaniile dintre ei, macar in Saptamana Mare, fiecare bea o palinca, o rachie, o vodca, un gin, un whiskey, un scotch, in sanatatea dusmanilor, mananca o scrumbie, sau, cei care nu tin post o coasta de miel la protap, toti incearca sa lase deoparte orice suparari, orice racile intre ei. Disjokey-ule, poti sa nu-l mai intarati pe Marcus, macar acum, in Spatamana Mare ? Nici Marcus nu cred ca ar face ca masina de cusut daca nu l-ati mai nevroza, irita sau trolla non-stop cu diverse lucruri care il irita, il supara sau il nevrozeaza ! Stiu, unora va place un asa circ si balamuc, dar uneori, nu credeti ca este prea mult ? Bineinteles, nu e treaba mea, voi stiti ce aveti de impartit intre voi, dar uneori prea mult e chiar prea mult ! Sa fim mai buni zic ? Macar de Craciun si de Paste ? Zic si eu, probabil nu o sa conteaze, dar mna, macar am facut o incercare ! Tu ești lopix, ăla cu pozele ? 2 1 1
Vizitator Never Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 5 minutes ago, disjokey said: Tu ești lopix, ăla cu pozele ? Eu...
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 1 minute ago, Never said: Eu... Și de ce nu îți continui stilul și te bagi în "borș-uri" . Te-am citat 😁 2 1 1
Vizitator Never Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Just now, disjokey said: Și de ce nu îți continui stilul și te bagi în "borș-uri" . Te-am citat 😁 Pai, ai dreptate. Mai bine imi continui stilul ! Borsul nu e genul meu, mai degraba il stric decat sa-l fac bun de baut/mancat. 😅
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Aprilie 16, 2022 1 minute ago, Never said: Pai, ai dreptate. Mai bine imi continui stilul ! Borsul nu e genul meu, mai degraba il stric decat sa-l fac bun de baut/mancat. 😅 Nu mai am gloanțe da' te ajut să mai faci 2 postări să te îngălbenești 2 1 1
Vizitator Never Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Postat Aprilie 16, 2022 Just now, disjokey said: Nu mai am gloanțe da' te ajut să mai faci 2 postări să te îngălbenești Stai linistit, nu-i stres, nu-mi place sa stau "mana-ntinsa" ! Cand si daca e sa fie, fie cu plus fie cu minus, la vrerea Motanului si a greilor de pe site. Eu ? Un biet neica-nimeni pe aici ! 😅😇
Postări Recomandate