Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Martie 2, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 2, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Am facut o pl :))) liber nu ne mai luam si noi ??????!!!! :)) am spart peste 1000£ la clinica :))) Acum imi caut mobila :))):)))))) pentru flat. Am si gradina , imi aduc si pisoiul. Totul decurge conform planurilor! :)))) In 3 saptamani am cursurile pentru extensii si de luna viitoare o sa am par rusesc direct de la distribuitor !!! Sau tu crezi ca eu stau degeaba ? eu si cand dorm tot planuiesc ceva!!!! :)))) pupici !!! bravo inesuka arata-ne ce mobila vrei sa cumperi sa te ajutam si noi 1
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Martie 2, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 2, 2022 Acum 6 minute, KimInLove a spus: o sa am par rusesc Vezi ca ala rusesc nu mai este bun, ala “ukrainiean” e de valoare acum 🤣 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 13 minutes ago, pisicuts said: inesuka cati bani ai facut azi ?? Sa-mi aduci aminte sa merg la Solar , ca de 2 saptamani tot zic ca ma duc si mereu uit . Ms
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Martie 2, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 2, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Sa-mi aduci aminte sa merg la Solar , ca de 2 saptamani tot zic ca ma duc si mereu uit . Ms Sa mergi la solar draga, sa nu uiti🤭
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Just now, extraterestru78 said: Vezi ca ala rusesc nu mai este bun, ala “ukrainiean” e de valoare acum 🤣 Multumesc, prieten drag! O sa iau in calcul si ma Interesez. Love you♠️🔝
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Just now, extraterestru78 said: Sa mergi la solar draga, sa nu uiti🤭 Adu-mi aminte , te rog mult. Sunt extrem de ocupata si mi-am dat Agenda peste cap!!:))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 6 minutes ago, pisicuts said: bravo inesuka arata-ne ce mobila vrei sa cumperi sa te ajutam si noi Nu va mai arat nimic, sunteti niste praduitori :))))))))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 9 minutes ago, MacArthur said: Mai mult cat noi.😂 Azi sunt Zero barat 😂🤔
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Martie 2, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 2, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Adu-mi aminte , te rog mult. Sunt extrem de ocupata si mi-am dat Agenda peste cap!!:)) Bine șefa, spune ora si imi pun ceasul sa sune❤️
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Just now, extraterestru78 said: Bine șefa, spune ora si imi pun ceasul sa sune❤️ Nu sunt Sefa cu prietenii ! Cel mult parteneri.. in crime!!!:))) ma duc sa fac curat ! Trebuie sa dau cu mopul ! :)))) ce viata grea ...
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Martie 2, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 2, 2022 Acum 5 minute, KimInLove a spus: Nu va mai arat nimic, sunteti niste praduitori :)))))))) nu suntem praduitori inesuka nu stii ca pentru noi ramai in continuare nr #1 inesuka cum ai primit atentie de la noi te-ai deschis toata ca o floare aproape ca mi-o trecut supararea ca ne-o furat rusii tezauru tarii, sa le luam neamu in pula de rusi hoti 1 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Just now, pisicuts said: nu suntem praduitori inesuka nu stii ca pentru noi ramai in continuare nr #1 inesuka cum ai primit atentie de la noi te-ai deschis toata ca o floare Auzi, lasa putin floarea.. de ce mi-ai sters poza din Semnatura?
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Martie 2, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 2, 2022 era prea mare semnatura inesuka 1
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Martie 2, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 2, 2022 Acum 13 minute, KimInLove a spus: Auzi, lasa putin floarea.. de ce mi-ai sters poza din Semnatura? Ceeee? Ti-a sters poza din semnatura???? Poi facem greva direct 😂😂 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 2 minutes ago, pisicuts said: nu suntem praduitori inesuka nu stii ca pentru noi ramai in continuare nr #1 inesuka cum ai primit atentie de la noi te-ai deschis toata ca o floare Bine. Imi inchid petalele. O sa infloresc maine dimineata. nu stiam ca prezenta mea cibernetica face atat de mult deranj. Sorry for that. ⛔️
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Martie 2, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 2, 2022 Chiar acum, pisicuts a spus: era prea mare semnatura inesuka Poi ei ii plac alea mari, tu nu stii?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Just now, pisicuts said: era prea mare semnatura inesuka Macar poza asta se permite? Te rog frumos?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Just now, extraterestru78 said: Poi ei ii plac alea mari, tu nu stii? 😂😂😂😂😂 mor Mari, groase si lungi. si cand le vad , lesin :))))) haha pup
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 4 minutes ago, pisicuts said: sa le luam neamu in pula de rusi hoti
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Just now, KimInLove said: 5 minutes ago, pisicuts said: sa le luam neamu in pula de rusi hoti Mai bine sa ma ia pe mine rusii -n p.... 😂 o au mare si f*t bine. Ma rog, ziceam si eu asa ca idee...
Membru Premium derwall Reputație: 645 Postat Martie 2, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 2, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: Bine. Imi inchid petalele. O sa infloresc maine dimineata. nu stiam ca prezenta mea cibernetica face atat de mult deranj. Sorry for that. ⛔️ Esti plina de surprize...Femeia universala,care are o viata plina si destul de originala. 😉☺🤗 1 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Postat Martie 2, 2022 Ma grabesc ca vine proprietarul in inspectie si el ma stie de fata cuminte !
Membru Premium derwall Reputație: 645 Postat Martie 2, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 2, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Ma grabesc ca vine proprietarul in inspectie si el ma stie de fata cuminte ! Imbraca-te cu fusta lunga, top fara decolteu, machiaj discret si fa mutrita de femeie cuminte. 🤭😅 1 2
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Martie 2, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 2, 2022 Acum 3 minute, KimInLove a spus: Ma grabesc ca vine proprietarul in inspectie si el ma stie de fata cuminte ! si tu nu prea esti cuminte , asa-i inesuka? cate prostii ai facut deja ?? 1 1
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Martie 2, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 2, 2022 Acum 9 minute, KimInLove a spus: Ma grabesc ca vine proprietarul in inspectie si el ma stie de fata cuminte ! …… si cand colo… 😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum