Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Iulie 23, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 23, 2022 La 21.07.2022 la 17:18, Pagubitul a spus: A dispărut și Ines?! 😱 Unde o fi, ce o face dânsa și ce idei o mai avea? Ataca și insulta in rafală pe topicul despre ea, plus amenințări cu violența. A cam cedat nervos...de ce oare ? Doar are și pasiuni ezoterice...pfuiiii😃😃😃 3
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 23, 2022 Acum 27 minute, derwall a spus: Ataca și insulta in rafală pe topicul despre ea, plus amenințări cu violența. A cam cedat nervos...de ce oare ? Doar are și pasiuni ezoterice...pfuiiii😃😃😃 Nu am mai văzut activitate din partea dânsei. Credeam că au defecțiuni tehnice serverele din cauza caniculei... 🥵 Dacă nu ne agresează sexual, este o abordare superficială, unilaterală, lipsită de profunzime.
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Iulie 29, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 29, 2022 People Are Awesome on Twitter: "Elegance and perfection https://t.co/bqj6dWCmlg" / Twitter Nu am stiut unde sa il pun....😋 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2022 Postat Iulie 30, 2022 On 7/23/2022 at 4:46 PM, derwall said: Ataca și insulta in rafală pe topicul despre ea, plus amenințări cu violența. A cam cedat nervos...de ce oare ? Doar are și pasiuni ezoterice...pfuiiii😃😃😃 Daca nu am mai bagat in seama sclavii ca tine , nu inseamna ca am cedat nervos iarasi daca vrei sa crezi asta , tu esti cel care se minte singur;) Eu am scris ca sunt foarte linistita. Si chiar sunt.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum