Sari la conținut

Socializare/ Chat

Postări Recomandate

Postat

buna dimineata dragi colegi, dar si colege!!! mi-a fost dor de voi!!! :boob londra bine ai revenit, gabi esti funny mereu, patrick zambeste ptr ca lumea e a ta, cool tu esti doar cool si atat, obi sa stii ca mi-au inghetat testiculele in constanta aseara, new guys jump in with both feet, pup pe toti, luv pe toti!!! :crazylove

puffi i luv u the most!!! :boobs

• Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare domnule. Dumenezeule cat este de frig!

BTW... Love is in the air! Amelia a impus ritmul asta... :clap2

• Like 3
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

buna dimineata dragi colegi, dar si colege!!! mi-a fost dor de voi!!! :boob londra bine ai revenit, gabi esti funny mereu, patrick zambeste ptr ca lumea e a ta, cool tu esti doar cool si atat, obi sa stii ca mi-au inghetat testiculele in constanta aseara, new guys jump in with both feet, pup pe toti, luv pe toti!!! :crazylove

puffi i luv u the most!!! :boobs

bambi ,ai inceput sa postezi de pe contul lui john?sau pe tine, john, te-a contaminat bananuta asa tare ca ai inceput sa postezi pe limba ei?

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

e amorezat nu te mai intelegi cu el nu vezi ,de cand nu a mai scris el 3 rinduri sa trec in calendar ziua respectiva

Postat

sunteti toti culmea! nu poate omu' sa se trezeasca pe frigul asta cu o atitudine mai moale ca ii sare toata lumea in cap.

http://help.tagged.com/tagged/attachments/tagged/Whatever/174/1/FUNNY%20BABY%20BLINKING%20EYES%20GIF.gif

bineeee mah...n-o sa va mai spun nicodata ca va pup! sau ca va mai luv vreodata!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...