Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ce profit? Nu inteleg sau ma fac ca nu inteleg. :)

de libertate...(glumeam si eu)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum ai facut tot forumul curios Amelica :laugh2

• Oras:Romania
Postat

Buna Seara

Din respect pentru Tatii Adoptivi:Gabi,John,Cool,Obi ,pentru prietenii:Patrick,Talibanu,Lubirick,Amelia etc. dar si pentru ceilalti pe care am omis sa ii mentionez(nu a fost cu intentie,sorry),va anunt cu parere de rau ca peste 3 zile din motive profesionale o sa parasesc Romania timp de minim 1 luna de zile.Pentru mine aceasta plecare a picat cam prost,vestea am aflato acum 2 ore. :icon_cry :icon_cry :icon_cry :icon_cry

PS:Sa nu faceti vreo nunta fara mine pentru ca imi rezerv dreptul de a fura mireasa. :D :D

Postat

Si pe unde pleci u nu are Wi - fii? !

Nu o sa fie timp ella,am mai fost plecat de 2 ori si nu e timp nici macar sa bei un pahar cu apa,metaforic vorbind.

Daca o sa am timp o sa intru,macar pentru un mic salut

• Oras:.......
Postat

Amelia mie dor de tine , tie iti este dor de Patrick , ce e de facut? http://scosoft.com/s/ac/7e38d402.gif

vino acasa mai repede http://scosoft.com/s/n/4b0eea7c.gif

:D :D :D

Postat

Buna Seara

Din respect pentru Tatii Adoptivi:Gabi,John,Cool,Obi ,pentru prietenii:Patrick,Talibanu,Lubirick,Amelia etc. dar si pentru ceilalti pe care am omis sa ii mentionez(nu a fost cu intentie,sorry),va anunt cu parere de rau ca peste 3 zile din motive profesionale o sa parasesc Romania timp de minim 1 luna de zile.Pentru mine aceasta plecare a picat cam prost,vestea am aflato acum 2 ore. :icon_cry :icon_cry :icon_cry :icon_cry

PS:Sa nu faceti vreo nunta fara mine pentru ca imi rezerv dreptul de a fura mireasa. :D :D

Bafta Senya si ai grija de tine.:)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Brigadierul,  succes pe unde vei bantui. :D

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Esti de neinlocuit doar! "Rau e cu rau dar mai rau e fara rau" :))

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...