Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

bravo, este bine sa recunosti atunci cand ai probleme! Invata-i si pe concetatenii tai treaba asta.w

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Eu zic sa inveti si tu si sa faci la fel ;)

Postat

Bai alexandre, vrei sa te-nvat un joc? :)

Iti dai sau iti iei. Merci, nu vreau . Nu stiu ce ai cu alexandru dar vad ca esti dezaxat rauuuuu! Cine e ala?

• Oras:Rm. valcea
  • Oras:Rm. valcea
Postat

buna seara , ce faceti baieti....................................??? :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg

• Oras:.......
Postat

cu tine in frunte!

Hai sa iti zic ceva.

Daca chiar vrei sa nu te dai de gol...deh daca nu vrei sa zici ca esti alexandru inseamna ca pana si tie iti e rusine de tine si de modul in care te comporti.

App: daca chiar vrei sa pari ceva ce nu esti macar incearca sa nu te dai de gol prin lucruri sau fapte pe care le faceai si cu userul Alexandru69.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Iti dai sau iti iei. Merci, nu vreau . Nu stiu ce ai cu alexandru dar vad ca esti dezaxat rauuuuu! Cine e ala?

ba advanced vrei sa te-nvat un joc?

Postat

eu chiar vreau sa par ceea ce sunt, spre deosebire de tine. Din cate stiu, multi au fost dezamagiti de tine. Lasi initial o buna impresie pentru ca ulterior sa iti arati adevarata fata, adevaratul caracter. Iti fac un colaj cu toate aceste pareri?

ps. Scoate-ti agariciul din priza ca a ramas setat pe joaca. Si te rog, rezolva-i si dilema cainelui ca si-o trage singur!

Postat

eu chiar vreau sa par ceea ce sunt, spre deosebire de tine. Din cate stiu, multi au fost dezamagiti de tine. Lasi initial o buna impresie pentru ca ulterior sa iti arati adevarata fata, adevaratul caracter. Iti fac un colaj cu toate aceste pareri?

Chiar te rog.;)

Vrei sa pari cine esti?

Si ai zi tu...cine esti??? ;)

Postat

Mariusee, cu cine vrei sa discuti nene?

• Oras:Romania
Postat

Tu esti atat dexaxact cat si desamblat la cutia craniana.

• Telefon: v_king_67
Postat

ADEVARAT A INVIAT !

Postat

Hristos a Inviat.Se spune ca de paste trebuie sa fim mai buni,mai ingaduitori,etc.

In franturile mele de timp liber am observat ca sau inmultit fetele pacatoase :blushing2 :D ,iar nasucul imi miroase ca sau inmultit si tepele.

Datorita unor patanii intamplate inainte de parasirea Romaniei am ajuns la concluzia ca am fost prea darnic cu acordarea notelor si am decis sa fiu mult mai drastic in acest sens:note de 9-10 nu o sa mai dau la nimeni poate ca respectiva fata cu,care ma vad sa fie si Bianca Dragusanu ca tot drastic o sa fiu.

Anunt acum ca sa nu fiu certat respectiv intrebat pe viitor ce este cu notele respective.

Postat

Hristos a Inviat.Se spune ca de paste trebuie sa fim mai buni,mai ingaduitori,etc.

In franturile mele de timp liber am observat ca sau inmultit fetele pacatoase :blushing2 :D ,iar nasucul imi miroase ca sau inmultit si tepele.

Datorita unor patanii intamplate inainte de parasirea Romaniei am ajuns la concluzia ca am fost prea darnic cu acordarea notelor si am decis sa fiu mult mai drastic in acest sens:note de 9-10 nu o sa mai dau la nimeni poate ca respectiva fata cu,care ma vad sa fie si Bianca Dragusanu ca tot drastic o sa fiu.

Anunt acum ca sa nu fiu certat respectiv intrebat pe viitor ce este cu notele respective.

Si daca fetele arata ca Bianca Dragusanu si faci sex doar cu plastic :laugh2 ...sigur merita sub 7  ...succes sa ai in tot ce faci 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Corsarule, lui Briga ii place la televizor si vrea pe canapeaua lui Capatos :D

Sau la Simona pe scaunel,parca asa o chema :D .

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...