Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Nu stiu bre, ca nu-i pe gustul meu madama si nu o urmaresc, dar umbla vorba-n targ ca pe la greci e adevarul

Ah bre nea gabitule asta ar mai trebui sa dezbatem acum ce tampenii se spun pe la TV :pepsi

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Ups...din cate imi aduc eu aminte cand intri pe la Bosfor ...si vin autoritatile sa semnezi hartiile de tranzit ptr stramtoare ....trebuie sa ai si ceva creme caci te cam apleci cand semnezi ... :laugh2 .deci inca din vechi timpuri se purta semnul aplecarii peste birou .Nu mai spun ca turcafletii sunt obisnuiti cu noi ....ca unii Romani sunt mai "dosnici" fundasi ...si se lasa la fund ...stia EL Stefan de ce nu vrea picior de turcaflet pe la el prin batatura ... :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nea Gabitule,eu nu vad bine am doar 600 si ceva de poastri de cand miam facut noul cont?Daca e asa nu prea e bine si cam trebuie sa recuperez. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Nea Gabitule,eu nu vad bine am doar 600 si ceva de poastri de cand miam facut noul cont?Daca e asa nu prea e bine si cam trebuie sa recuperez. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

:slap2  :slap2  Iar te-apuca dracii ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

P.S. Si eu mai am 2314 "poastri " si devin singurul indigo de pe site  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

P.S. Si eu mai am 2314 "poastri " si devin singurul indigo de pe site  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu am draci bre,glumeam.

Postat

Eu din ce tin minte miai spus sa nu fac 1000 de postari intro luna,am voie pana la 999 pe luna :laugh2 :laugh2 .

Buyyy glumesc sa nu va puna al cu,coarne sa o luati de buna. :bad

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Admir Constanta pentru activitatea intensa - flux - reflux - la Iasi sunt peste 10.000 de moldovence de peste Prut din care cel putin 100 se intretin din activitati extrasenzoriale. Daca pentru fiecare s-ar deschide cate un topic ar exploda site-ul de ejaculari "intelectuale".

Respect pentru Tomis si locuitorii ei.

Postat

Admir Constanta pentru activitatea intensa - flux - reflux - la Iasi sunt peste 10.000 de moldovence de peste Prut din care cel putin 100 se intretin din activitati extrasenzoriale. Daca pentru fiecare s-ar deschide cate un topic ar exploda site-ul de ejaculari "intelectuale".

Respect pentru Tomis si locuitorii ei.

Sint foarte sigur ca prin Tomis te-ai referit la celebra marca de cognac  :laugh2  :laugh2

Postat

Onorata audienta ..va nunt ca plec in voiaj .sa auzim de bine si la buna vedere 

Postat

"Vant din pupa" si spor la bani! :)

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

sa zgirii marea cu sensibilitate corsare, daca ajungi prin nord fa-mi si mie un semn cu mina pe la hoek van holland

Postat

Calatorie placuta,poate ne vedem pe la Istambul,arunci tu cu o piatra dupa mine cand ajungi :hihat :D

Postat

Sa va zic o chestie:daca vreti vreodata sa downloadati de pe net jocul:Toca Race evitatil cu orice pret daca nu vreti sa fiti nevoiti sa stergeti tot ce aveti in PC-uri.

Eu unu mare noroc am avut ca am avut tot salvat pe alceva ca altfel nu stiu ce mas fi facut.

Postat

Realizezi ca jocul asta de care zici tu are mai multe surse, nu? :)

Ca orice "chestiuta" de pe net va avea tot timpul surse/linkuri multiple.

Postat

Realizezi ca jocul asta de care zici tu are mai multe surse, nu? :)

Ca orice "chestiuta" de pe net va avea tot timpul surse/linkuri multiple.

Spunem si sursa dar nu mai stiu de unde il luasem,iar antivirusul nici nu sa obosit sa ciripeasca nimic de carcalaci.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...