Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mai trebuie si stergere de praf pe componente, si curatarea de toate elementele care se salveaza pe PC.  Asta ajuta sa isi pastreze viteza initiala a pc-ului. 

Corect! Praful chiar este o problema, dar se rezolva cu montarea filtrelor de praf pe carcasa pc-ului.

• Oras:Romania
Postat

Mai multi antivirusi instalati si rulati in acelasi timp se anuleaza intre ei si lasa pc-ul la pula goala. 

Stiam asta

Postat

Corect! Praful chiar este o problema, dar se rezolva cu montarea filtrelor de praf pe carcasa pc-ului.

Nu stiu daca fac fatza la ce sint supuse saracele pc-uri. Si fum si cafele varsate si praf si firimituri .... PLM . Daca nu le-as face treaba asta la maxim 3 luni cred ca ma concediaza astia cu prima ocazie. Nici nu vreau sa iti spun cam ce e in camera de curatenie a pc-urilor dupa ce le duc pe ale mele. :D 

Pentru mine laptopurile ok costa cam 9000 de lei. Nu cred ca cineva din companie ar vrea sa faca o asa investitie :D 

Postat

9000 de lei... ce faci omule cu el? :) Ma sperii! :laugh2

Daca are un 8 giga de ram si un procesor decent e mai mult decat ok, un 2000 de ron ajunge! :)

Postat

Cica sunt peste 900 000 de  mii de romani ce poarte numele sfantului Gheorghe (si derivatele lui) in Romania. :)

La multi ani!

Postat

Daca are un 8 giga de ram si un procesor decent e mai mult decat ok, un 2000 de ron ajunge! :)

I 3 2.4 Ghz,4 gb ram,video radeo hd 8570,hdd 1Tb =2100 lei

Postat

Cam asta ar fi echivalentul, daca ar dori compania sa inlocuiasca PC -urile cu laptopuri 

http://www.stradait.ro/data_files/product_photos/101097/medium.jpg      LAPTOP  G750JH-T4045D INTEL CORE I7-4700HQ 17.3' LED

Producator procesor:

Intel 

Familie procesor:
Intel Core i7 

Model procesor:
4700HQ 

Frecventa procesor:
2400 MHz 

MEMORIE
Memorie RAM:
32 GB 

Tip memorie:
DDR3L 

Frecventa:
1600 MHz 

HARD DISK
Tip Stocare:
SSD 

Capacitate HDD:
1 TB 

Viteza de rotatie HDD:
5400 rpm 

Capacitate SSD:
256 GB 

Nu e neaparat sa fie Asus si nu conteaza ce placa video are. Am gasit un model dupa secificatiile pe care le impune USB. Insa pretul e prohibitiv avand in vedere ca necesarul e undeva la 12-15 bucati. Probabil ca la suma asta se obtine un 10-15 % discount dar totusi ramane o suma mare de investit.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...