Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Ce-ti mai place copy-paste-ul ai si virgulita la s acum. =))

Nu te bazezi pe memoria ta, offf. =)) Da-te jos de-acolo si pune mana de fa recenzii. Lasa pitiponcelile. Stiu, nici eu nu fac, dar am stat dracu linistit. :) pana m-am sesizat. =))

Trolule!

Reputație: 8171
Postat

Ce-ti mai place copy-paste-ul ai si virgulita la s acum. =))

Nu te bazezi pe memoria ta, offf. =)) Da-te jos de-acolo si pune mana de fa recenzii. Lasa pitiponcelile. Stiu, nici eu nu fac, dar am stat dracu linistit. :) pana m-am sesizat. =))

Trolule!

Ai stat linistit ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Cu cine ai stat tu linistit ? Cu Alexandru ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gangstarr, trec pe la caserie :D  ----- Stai jos, 4 !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Trebuie sa rezumi totul la tine. Inca o data: Pana m-am sesizat! =))

Cu 4 am sa-mi scot media. :) Tu... stai jos! Esti corigent. :)

Postat

Incep sa ma plictisesc. :( nu prea tii pasul cu mine. Pai ce faci? Eu ti-am zis...

Acum te intreb ca tot nu esti in "grai" :D la ce organ te refereai?

-La organul sexual masculin?

-La organ de PESTE? :D

-La organul militienesc?

Relaxeaza-ti muschii... integritatea nu-ti va fi afectata. :)

Liniste-te si tu oleaca. Nu-ti face bine.

Mai lasai si pe altii sa vorbeasca, macar aici. :) nu-ti mai grabi alea 10.000 de postari ca pe urma nu mai ai stimulent.

• Oras:.......
Postat

Poate imi explici tu mai bine cine se sesizeaza . Stai jos iar.....4 :D

Oare care stimulent este mai vinovat? A face 10.000 de postari pe un forum sau a fi purtatorul de cuvant al Biameliei , domnule Slavick ? :D

Prin ce ti se pare ca Patrick ar fi purtatorul meu de cuvant pe topicul aceasta?

Faptul ca mi-a luat apararea pe topicul vostru( meu ) ;) cand toti "m-ati atacat" nu inseamna ca e purtatorul meu de cuvant.

Crezi ca era necesara fraza aceasta  A face 10.000 de postari pe un forum sau a fi purtatorul de cuvant al Biameliei , domnule Slavick ?      sau ai ramas fara replici?

Postat

Azi ai fost deja purtator de cuvant al uneia. :slap2

Plus ca esti greoi ( :) ) in replici Ma incearca o mila. :) Ma crezi?

Am sa te las, trebuie sa te refaci. :D Nu-mi place asa...

Ziua buna!

Postat

E afirmatia lui, facuta chiar pe topicul tau. Eu doar am citat din ceea ce a postat el pe acel topic. E buna replica sau e nevoie sa cault alta ? :D

Exact.:)

Pe topicul vostru( meu) insa nu aici. :) 

Postat

Azi ai fost deja purtator de cuvant al uneia. :slap2

Plus ca esti greoi ( :) ) in replici Ma incearca o mila. :) Ma crezi?

Am sa te las, trebuie sa te refaci. :D Nu-mi place asa...

Ziua buna!

Te-ai uitat in oglinda si te-a apucat mila ? :D   Stai iar jos .... 4 ! De fapt de data asta 3 ! :D 

Postat

Ai fost 

Aham, deci e purtatorul tau de cuvant doar acolo  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Repet:cand voi m-ati atacat el doar mi-a luat apararea.

Deci...ai fost si tu azi purtator de cuvant? ;)

Postat

Problema ta care este Gabriel?

Ce te deranjeaza pe tine?

Ca mi-a luat cineva apararea?

Te deranjeaza ca primesti replici la care nu poti raspunde si ocolesti raspunsul?

Ce(cine) te necajeste pe tine? :)  Patrick? brigadierul, eu? 

• Like 1
Postat

Problema ta care este Gabriel?

Ce te deranjeaza pe tine?

Ca mi-a luat cineva apararea?

Te deranjeaza ca primesti replici la care nu poti raspunde si ocolesti raspunsul?

Ce(cine) te necajeste pe tine? :)  Patrick? brigadierul, eu? 

Ti-a luat apararea in fata cui ? Te atacasem eu cu ceva ? Pe topicul tau noi doar ne-am exprimat parerile si ne-a raspuns... Patrick. Surpriza sau nu ?  Desi avand in vedere antecedentele, doar sa fi fost copii sa fi crezut ca e surpriza.

Postat

Nu ! Dar s-a sesizat organul. O sa iti explice el al cui purtator de cuvant am fost. :D

Uite cum ocolesti raspunsurile.

Vrei sa pari cea ce nu esti.

E ok...ne-am obisnuit cu replicile tale.

Vrei sa pari mai presus de toti 

Ti-a luat apararea in fata cui ? Te atacasem eu cu ceva ? Pe topicul tau noi doar ne-am exprimat parerile si ne-a raspuns... Patrick. Surpriza sau nu ?  Desi avand in vedere antecedentele, doar sa fi fost copii sa fi crezut ca e surpriza.

Citeste postarile de cand am postat ca ma retrag pe thread-ul vostru( meu) ;) si poate reusesti sa vezi si dincolo de orgoliul tau. :)

Bafta si o zi frumoasa incontinuare.

dar din pacate nu esti.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Eu am, pe aman3 ca nu terminati odata cearta :))

Postat

Orgoliu referitor la ce ? Avem noi ceva de impartit ? Avem vreo ciuda unul pe altul ? 

Hai ca iti raspund cu alta intrebare :D

Ai ceva de impartit cu persoanele care imi i-au apararea?

Nu inteleg de ce a trebuit tu sa afirmi pe topicul vostru(meu) ;) ca retragerea mea este doar o strategie de marketing.

Deci  acum te intreb eu... Ai vreo ciuda pe mine?

De ce vorbesti(postezi) fara sa sti?

Pe ce te bazai cand ai spus ca era doar o strategie de marketing? :)

• Like 1

Postat

Asa am crezut eu si inca mai cred asta. Daca ma insel timpul o sa imi arate asta. Ciuda pe tine ? Am motiv ? Inca o data ma repet. Noi nu avem nimic de impartit . 

Acum persoanele care iti iau apararea sint.... Patrick. Eu nu am nimic personal cu el. Numai ca pe el l-a dus capul sa faca declaratia ca am ceva personal pe tine. Stii de unde vine treaba asta sau vrei sa pozezi ca nu ? Ai dat din casa si ai barfit chestii private si asta este rusinica. Dar nu ma afecteaza ca nu ma asteptam sa nu faci asta. Asa ca terminati cu prostioarele si spor la orice treba aveti voi de facut.... impreuna sau separat.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...