Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Macar am ramas in memoria ei cu postarea mea! :D

In memoria ei nu stiu daca ai ramas dar in a lui ,da :D
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

In memoria ei nu stiu daca ai ramas dar in a lui ,da :D

Nu stiu ce sa spun... are cont de femeie, acum ca o fi barbat, aia ea... dar @sabina10 e cont de femeie!

Vizitator futac_cta
Postat

Ideea e ca sunt un tip corect si nu imi place sa vad privilegiati care fac ce vor pe forum, isi baga ce pot si nu patesc nimic si altii la prima postare uratica sunt banati... ma rog, ma voi resemna si eu in legatura cu acest subiect, nu are rost sa incep eu sa fac mare tambalau pe aici, dar asa ar fi corect, regulamentul sa fie regulament pentru toata lumea... oricum, ma voi rezuma la patratica mea, pe acest forum si nimic mai mult!

Vizitator gvbolovan
Postat

Nu stiu ce sa spun... are cont de femeie, acum ca o fi barbat, aia ea... dar @sabina10 e cont de femeie!

Și cine e in spatele contului e tot femeie :)
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

ceva frizerii deschise in perioada asta stiti? :))

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Reputație: 2292
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Din lipsa de ocupatie in weekend am luat publi24 la rasfoit si am inceput sa sun la nr de telefon care nu apar la cautare pe google sau forum.

Am identificat mai multe nr de telefon dar vreo 10 au raspuns.

Concluzii:

- 9 dame au spus ca nu ofera CIM. Tipa care avea CIM în meniu solicita 150.

- 8 dame vorbeau cu un sictir maxim de te facea sa inchizi telefonul dupa maxim 15 de secunde

- o dama care nu a raspuns initial, m-a sunat ea pe mine, culmea ca vorbea frumos si mi-a trezit interesul.

- tarife una 80 lei, una 150 (aia cu CIM), restul 100.

Să-mi bag dracii cine mai suna la numere de telefon pe care nu le am in agenda... Sper sa tin minte asta :)

• Like 6
  • Oras:romania
Postat

rog moderatorii sa schimbe titlul topicului in revista urzica de braila , avem cele mai tari poante si clownerii din tara .

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

Nu vrei mai bine sa ii ceri lui Pisicuts sa iti traga o dunga si la contul acesta, dupa ce a procedat la fel la conturile pe care le-ai mai avut aici. Pentru buna purtare, evident :slap2

• Like 4
Postat

hai clownule nu te mai supara ,iti promit ca te punctez cind voi avea puncte de impartit dar baga si mata niste glumite mai proaspete pe care nu le stim inca. ti-am zis doar ca imi esti simpatic doar ca te ambalezi repede .

Postat

Dacă ești așa de fin și de obiectiv observator, așa cum pretinzi că ești, ai fi remarcat că, de prin ianuarie 2017, postez din când în când pe secțiunea Constanța, mai ales pe DG. În afară de 2-3 agarici a căror număr de recenzii le număr pe degetele unei singure mâini, nu am constatat de-a lungul timpului că ar fi cineva revoltat unde, cum și ce postez. Dacă ești administrator ori moderator pe acest site și nu ne permiți să postăm aici celor fără buletin de Constanța, te rog să ne comunici. Iar dacă tu sau alții constatați că postez/postăm ceva nepotrivit, fă ce ți-am mai zis și ieri. Dar nu ai priceput și faci circ, în continuare. Folosește cu încredere funcția Raportează !

• Like 4

Postat

Altceva mai stii in afara de bagat poze cu bancuri ?? Tu, Marian Cristescu si kk_peu ??? Lasati-ne in durerea noastra .... pls.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...