Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Ce am inteles de la voi:

-trebuie sa postez pe Topicul fetelor numai recenzii

-pot posta orice la discutii generale.

-fara jigniri fetelor

-fara sa mai sperii userii noi

Am inteles bine?

Postat

Ce am inteles de la voi:

-fara jigniri fetelor

Am inteles bine?

Este foarte bine ca sa luat Gabi de mine acum pe Topicul Ameliei,chiar il felicit.Mi sa clarific cu ocazia asta dubiile pe care le aveam de topicul fetelor(Fara off-Topic).

Postat

Ce am inteles de la voi:

-fara jigniri fetelor

-la topicul fetelor pun intrebari pertinente sau ghidez userii noi ce sa faca

-nu mai suspectez fara motive userii noi de pestism

-nu o mai protejez pe Oana_Eliza ca n-am de ce.

-nu ma mai iau de userii vechi ,decat daca sint jignit de acestia

-nu ma mai chinui sa fac 1000 de postari intr-o luna cu orice pret

Am inteles bine?

Da ai intele perfect  :laugh2   :iagree  :iagree

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Vorba unui antrenor de al meu Dumnezeu sa il ierte degeaba facem pregatire,depunem efort daca nu sunt si rezultate.

Pentru postarea asta...in ceea ce ma priveste ti-ai cam spalat 50% din pacate! :laugh2

Postat

Citeste cu atentie. Tocmai ce ai declarat ca o sa citesti de doua ori o postare. Nu ai facut-o  :sado   :D

Cu ce am gresit?

Postat

Este foarte bine ca sa luat Gabi de mine acum pe Topicul Ameliei,chiar il felicit.Mi sa clarific cu ocazia asta dubiile pe care le aveam de topicul fetelor(Fara off-Topic).

Aici te referi?

Postat

Eu vorbeam serios la ce am scris eu si ai reeditat tu.Puteai sa lasi ce am scris eu si veneai cu completari.Ma ajutai mai mult asa.

Postat

senya, incerc sa te ajut eu un pic mai mult!

daca tu maine te duci la o noua fata, daca vii si ne povestesti ca tipa e certata cu apa, ca n-a mai facut un dus din octombrie, ca ii candea bijboaca de-ti venea sa-ti pui masca de gaze pe muiandru cand erai calare, ca atunci cand te-ai dus la baie sa-ti freci cu peria de sarma intrumentarul, ptr ca nu aveai incredere in prezervativ, fata te-a lucrat la buzunare si ti-a ciordit juma' din avans. ca atunci cand i-ai atras atentia a iesit pestalaul din bucatarie sa-ti explice el cum sta treaba, iar tu te-ai abtinut sa nu-i dai una bucata in bot! atunci sa stii ca eu chiar te rog sa nu mai pui frana la niciun gen de injuratura, manifestare de draci in descrierea ta! niciodata, sau mai niciodata nu este alba sau nu este neagra. eu nu incerc sa iti infranez dreptul de a-ti expune punctul de vedere, dar trebuie sa ai un punct de vedrere bazat pe niste realitati, nu dupa cum ti s-a asezat zatul in cana de cafea!

noi glumim mult pe aici! intr-adevar, unele glume greu se prinde cineva ca este in spirit de lejeritate si ca nu iti sare la gat, insa crede-ma, scopul pe aceasta sectie a forumului este relaxarea tata! noi vrem sa glumim, vrem sa povestim, chiar si cand iese nasol la o fata, este mai benefic sa povestesti intr-o maniera care amuza pe toata lumea. niciodata nu sunt necesare jigniri! ma rog, argumentul ar fi total daca toate personele s-ar alinia la aceasta conduita, insa mai exista si exceptii. sper sa fi inteles ca iti doresc binele, imi doresc sa nu pleci, dar sa te alaturi echipei noastre! asta insa inseamna ca inainte poate de a te gandi doar la tine, trebuie sa te gandesti si la colegii tai de echipa!

• Like 2
Postat

Eu vorbeam serios la ce am scris eu si ai reeditat tu.Puteai sa lasi ce am scris eu si veneai cu completari.Ma ajutai mai mult asa.

Este exact acelasi lucru. Daca as fi completat sau daca am editat este fix acelasi lucru. Nu modalitatea de expunere schimba sensul ideii.

Postat

:laugh2 asta cu 1000 de postari m-a dat pe spate sa stii!!!

Tocmai de acolo a plecat declinul. Daca nu tinea sa fie mov cu tot dinadinsul si daca nu se speria de regula celor 5000 de postari, era si acum un Senya_G. Asa a intrat in panica ca nu o sa mai fie mov si a inceput spamarile. Cand i s-a atras atentia la asta, a izbucnit si a inceput sa dea in cine i s-a parut lui ca este mai apropiat de cei care l-au atentionat.

• Oras:bangkok
Postat

senya, incerc sa te ajut eu un pic mai mult!

daca tu maine te duci la o noua fata, daca vii si ne povestesti ca tipa e certata cu apa, ca n-a mai facut un dus din octombrie, ca ii candea bijboaca de-ti venea sa-ti pui masca de gaze pe muiandru cand erai calare, ca atunci cand te-ai dus la baie sa-ti freci cu peria de sarma intrumentarul, ptr ca nu aveai incredere in prezervativ, fata te-a lucrat la buzunare si ti-a ciordit juma' din avans. ca atunci cand i-ai atras atentia a iesit pestalaul din bucatarie sa-ti explice el cum sta treaba, iar tu te-ai abtinut sa nu-i dai una bucata in bot! atunci sa stii ca eu chiar te rog sa nu mai pui frana la niciun gen de injuratura, manifestare de draci in descrierea ta! niciodata, sau mai niciodata nu este alba sau nu este neagra. eu nu incerc sa iti infranez dreptul de a-ti expune punctul de vedere, dar trebuie sa ai un punct de vedrere bazat pe niste realitati, nu dupa cum ti s-a asezat zatul in cana de cafea!

noi glumim mult pe aici! intr-adevar, unele glume greu se prinde cineva ca este in spirit de lejeritate si ca nu iti sare la gat, insa crede-ma, scopul pe aceasta sectie a forumului este relaxarea tata! noi vrem sa glumim, vrem sa povestim, chiar si cand iese nasol la o fata, este mai benefic sa povestesti intr-o maniera care amuza pe toata lumea. niciodata nu sunt necesare jigniri! ma rog, argumentul ar fi total daca toate personele s-ar alinia la aceasta conduita, insa mai exista si exceptii. sper sa fi inteles ca iti doresc binele, imi doresc sa nu pleci, dar sa te alaturi echipei noastre! asta insa inseamna ca inainte poate de a te gandi doar la tine, trebuie sa te gandesti si la colegii tai de echipa!

mie mi-a promis ca se schimba si eu i-am promis ca il recompensez cu o vizita la o fata pe care o voi descoperi si va fi pe placul lui.

a inceput putin cu stingul dar am incredere ca va intelege scopul forumului si e foarte bine ca ii spuneti si voi in fata unde greseste.

• Like 1
Postat

pe unde o umbla loaza de londonezul ,ca nu mai il auzim deloc, cred ca si-a luat oglinda noua si se uita toata ziua in ea ce frumusel e.

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...