Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Postat

obi sa sti ca si eu am foarte multe pm-uri schimbate cu senya! multe dintre lucrurile pe care le-am precizat aici au facut parte din corespendenta schimbata intre noi, insa, degeaba explic mereu in privat, unde discutia se poarta doar intre 2 interlocutori, este important ca el sa inteleaga curentul general. opinia noastra comuna si scopul care ne motiveaza. senya crede ca singurele reguli sunt doar cele afisate la regulament, iar eu trebuie sa-i precizez ca alea poate ca sunt ultimele de care trebuie sa tina cont!

• Like 1
  • Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

amelia, nu ne-am contrazis, am incercat sa ii explicam lui senya cum functioneaza acest sistem al nostru de aici. daca tu crezi ca atat am reusit sa facem, sa ne contrazicem, cred ca nici tu nu ai citit tot sau nu ai fost foarte atenta!

Pai sincer nici nu am avut rabdarea necesara sa citesc atatea postari.:D :D

Postat

bai oameni buni, cititul este benefic!!! va marturisesc ca devin deranjat de afirmatii de genul asta: era prea mult si nu am citit, dar hai sa-mi dau cu parerea! eu stau ore intregi sa tastez, nu sa citesc, doar ca tu sa imi spui ca ne-am contrazis! intreaba-l tu pe senya, care din contrazicerile noastre ti-a oferit flori si ursuleti azi, din contrazicerile care te pozitionau pe tine la utilizatori ignorati, intreaba-l daca atat s-a produs aici, doar contraziceri, sau poate ceva mai mult!!!

Postat

bai oameni buni, cititul este benefic!!! va marturisesc ca devin deranjat de afirmatii de genul asta: era prea mult si nu am citit, dar hai sa-mi dau cu parerea! eu stau ore intregi sa tastez, nu sa citesc, doar ca tu sa imi spui ca ne-am contrazis! intreaba-l tu pe senya, care din contrazicerile noastre ti-a oferit flori si ursuleti azi, din contrazicerile care te pozitionau pe tine la utilizatori ignorati, intreaba-l daca atat s-a produs aici, doar contraziceri, sau poate ceva mai mult!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  nu vreau sa fiu bagabont. dar Senya le-o fi citit pe toate ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

ok amelia, imi cer scuze ca am tastat prea mult. pe acest topic, pe cel in care imi multumeai, pe mai toate! uite, am sa tin cont de faptul ca scriu prea mult si am sa ma rezum si eu la o singura fraza de acum inainte. si poate nu doar cu menirea de a explica, de a lamuri, de a calma si aseza lucrurile, poate insa am sa incep sa arunc si eu fitile, ca doar se face usor lucrul asta!

• Oras:Romania
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  nu vreau sa fiu bagabont. dar Senya le-o fi citit pe toate ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Leam citit cu foarte mare atentie.

• Like 1
Postat

obi sa sti ca si eu am foarte multe pm-uri schimbate cu senya! multe dintre lucrurile pe care le-am precizat aici au facut parte din corespendenta schimbata intre noi, insa, degeaba explic mereu in privat, unde discutia se poarta doar intre 2 interlocutori, este important ca el sa inteleaga curentul general. opinia noastra comuna si scopul care ne motiveaza. senya crede ca singurele reguli sunt doar cele afisate la regulament, iar eu trebuie sa-i precizez ca alea poate ca sunt ultimele de care trebuie sa tina cont!

Adevarat ce spui ,am vorbit destul de mult in Pm.Conteaza siparerea celorlalti pentru mine personal.

Postat

S-a produs mult mai mult si um mic plus de tensiune marita.

Postat

daca realmente s-a produs un pic mai mult, tensiunea marita azi merita tensiunea scazuta de azi inainte!

Nenea John stii doar ca imi plac postarile tale care chiar daca sunt lungi sau scurte,fie ca sunt bune fie ca sunt rele.Nu am mai citit asa mult de cand am terminat facultatea.

La fel si cele ale lui Obi.Daca am uitat pe cineva dintre cei vechi mea culpa.

Postat

bai senya, in puii mei, nu-mi mai spune nenea, ca nu sunt chiar atat de batran pe cat vrei tu sa ma faci! ailalti 2, obi si cool, iti spun eu ca sunt niste cocliti, dar eu sunt tanar, zvelt, frumos, cu par blond si ochi albastii ca marea! si iti mai spun ca eu niciodata nu imi impart postarile in bune si rele, eu chiar nu consider ca m-am certat, sau ca m-am contrazis cu tine azi. am incercat doar sa iti expun punctul meu de vedere si unde consider eu ca nu esti tu foarte atent! mi-am permis lucrul asta tocmai ptr ca te consider prietenul meu! sa stii de la mine, cei ce iti sufla doar in cur nu iti sunt neaparat prieteni!

later edit: si gabi tot coclit e, nu e pustan ca mine si ca tine! ;)

• Like 1
Postat

bai senya, in puii mei, nu-mi mai spune nenea, ca nu sunt chiar atat de batran pe cat vrei tu sa ma faci! ailalti 2, obi si cool, iti spun eu ca sunt niste cocliti, dar eu sunt tanar, zvelt, frumos, cu par blond si ochi albastii ca marea! si iti mai spun ca eu niciodata nu imi impart postarile in bune si rele, eu chiar nu consider ca m-am certat, sau ca m-am contrazis cu tine azi. am incercat doar sa iti expun punctul meu de vedere si unde consider eu ca tu esti tu foarte atent! mi-am permis lucrul asta tocmai ptr ca te consider prietenul meu! sa stii de la mine, cei ce iti sufla doar in cur nu iti sunt neaparat prienteni!

Bine nu va mai spun nenea :D .

E OK ce sa intamplat azi,apreciez si ma :bow :bow :bow  atat in fata dumneavoastra cat si a celorlalti.

Postat

bai senya, in puii mei, nu-mi mai spune nenea, ca nu sunt chiar atat de batran pe cat vrei tu sa ma faci! ailalti 2, obi si cool, iti spun eu ca sunt niste cocliti, dar eu sunt tanar, zvelt, frumos, cu par blond si ochi albastii ca marea! si iti mai spun ca eu niciodata nu imi impart postarile in bune si rele, eu chiar nu consider ca m-am certat, sau ca m-am contrazis cu tine azi. am incercat doar sa iti expun punctul meu de vedere si unde consider eu ca nu esti tu foarte atent! mi-am permis lucrul asta tocmai ptr ca te consider prietenul meu! sa stii de la mine, cei ce iti sufla doar in cur nu iti sunt neaparat prieteni!

Ce mintesti mai ? Adica la cei 23 de ani ai mei sint coclit ?  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

eu din cate stiu mereu ai fost la prietenii mei si din punctul meu de vedere mereu poti ramane! sa stii insa ca asta nu inseamna ca nu am sa mai fac cum am facut si acum si pana acum, ca nu este prima oara cand iti atrag atentia. tu trebuie doar sa ai suficienta incredere in ceea ce iti spun ca nu o fac cu rea vointa sau cu malitiozitate. o fac ptr binele tau, al meu si al tuturor colegilor si colegelor de aici!

• Like 1
Postat

eu din cate stiu mereu ai fost la prietenii mei si din punctul meu de vedere mereu poti ramane! sa stii insa ca asta nu inseamna ca nu am sa mai fac cum am facut si acum si pana acum, ca nu este prima oara cand iti atrag atentia. tu trebuie doar sa ai suficienta incredere in ceea ce iti spun ca nu o fac cu rea vointa sau cu malitiozitate. o fac ptr binele tau, al meu si al tuturor colegilor si colegelor de aici!

Am incredere.

Eu ma refeream la cei pe care nu ii aveam:Gabi,Cool,Talibanu,Amelia pe care ii aveam la Ignore,si mai sunt si altii care nu aveau de a face cu Lista de Ignore. :PCx  :D

Postat

Bueyyyyyyyyyyy de la ce ora vorbim,ca am pierdut notiunea Timpului,deja e 22:00,cand naibii a trecut timpul asa repede?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...