Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Postat

buna sera anonna,

cat esti de rea! tu, cea care esti in cea mai mare masura abilitata sa educi sexual tineretul nostru, tocmai tu ii trimiti la plimbare! sincer, si fara nici cea mai mica caterinca acum, daca eu eram un tanar flacau, naiv si neinitiat, la tine as fi dorit sa vin sa invat!!!

• Oras:Romania
Postat

Buna seara!

Daca aveti sub 20ani, nu insistati sa ajungeti la mine!!!!

E abia am facut majoratul,pot sa vin? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Scumpule, iti cer buletinul !!!!f

Fara gluma, m-am trezit la usa cu un pusti de 17 ani ... hai sa fim seriosi !!!!!

Vin cu el in manuta de acasa :D :D

Postat

Scumpule, iti cer buletinul !!!!f

Fara gluma, m-am trezit la usa cu un pusti de 17 ani ... hai sa fim seriosi !!!!!

mda, 17 ani e putin! ilegal, imoral, dar la anul nu vrei sa-l iei sub aripa ta ocrotitoare? nu vezi cate femei din viata lui ai face fericite doar ptr faptul ca ai pus o baza, o temelie si o fundatie solida, la educarea lui sexuala???

Postat

Exista si riscul sa nu aiba nici cea mai mica idee ca varsta mea este de ... si se asteapta sa intalneasca o juna de 25 anisori =))  Cum O REZOLV ATUNCI ,Holmes? a? a/ a?

eu am deplina convingere ca tu o rezolvi in orice unghi si in orice ipostaza! tu acum te faci ca nu stii ca fantezia oricarui pusti este o doamna de ceva mai bine de 25 de anisori!

Postat

eu am deplina convingere ca tu o rezolvi in orice unghi si in orice ipostaza! tu acum te faci ca nu stii ca fantezia oricarui pusti este o doamna de ceva mai bine de 25 de anisori!

Nu era problema daca stiu sau nu sa rezolv orice pwla in erectie sau cu gand de erectie, e problema de varsta.

E treaba voastra in ce gaura doriti sa va bagati matarangile, daca pentru voi nu conteaza ca cea pe care o calariti sa fie cel putin majora, pentru mine conteaza foarte mult.

• Oras:Constanta
Postat

In niciun caz la ora asta:)

Probabil mai pe seara. :)

Ce merge mai bine decat o bere dupa o zi de munca? :D

Asa este. :)

Mi-am luat un St Louis cu cirese (bere)!

Postat

uneori imi place sa privesc! nu de alta, dar patrick si-a manifestat dorinta de sex virtual cu gabi, iar la implicarile astea eu vreau doar sa privesc!

Am sa te dezamagesc John, dar nu ma epilez.... :)

• Like 3
Postat

Mai e umpic si vine Marti.Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)  :boob  :girly

Nu mai pronunta cuvantul marti ,vrei sa am cosmaruri :laugh2 :laugh2 ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...