Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

Postat

Poi saluta si tu pe Oana_Eliza si iti mai trebuie 10. Pentru alea treci pe prima pagina si baga cateva cuvinte la fazan si s-a rezolvat, Dar ai mare grija sa nu cazi in patima lui Senya, care isi propusese sa ma ajunga pe mine la postari intr-o singura luna  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Romania
Postat

Poi saluta si tu pe Oana_Eliza si iti mai trebuie 10. Pentru alea treci pe prima pagina si baga cateva cuvinte la fazan si s-a rezolvat, Dar ai mare grija sa nu cazi in patima lui Senya, care isi propusese sa ma ajunga pe mine la postari intr-o singura luna  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu e timpul trecut :laugh2 :laugh2.

Dacami puneam in gand sa te ajung la nr de postari o faceam de mult :laugh2 :laugh2 ,poate te si depaseam.

• Oras:RO
Postat

pai dc ..ai cele mai multe postari p'aici? inseamna ca-ti petreci mult timp pe forum...

Postat

Luna asta nu ai sanse. Poate de luna viitoare.  :laugh2  :laugh2

Nu mai fac asa multe ca mie frica sa nu faci infarct de ciuda,si nu vreau asta.Te vreau sanatos.

Postat

da tie ti-a schimbat vreun membru nick-ul? as vrea sa-l schimb si eu...cam greu nu...

Postat

asa devreme

Pai eu la 04:30 sunt in picioare,pana imi beau cafeaua si ma mainvart prin casa(hotel) se face 6,pana la 8 pe drum apoi incep munca.Cam asta e programul meu zilnic

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.