Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Legea spune s-o ard si pe domnisoara de onoare  :laugh2  :laugh2  ce mai zici acum ?  :laugh2  :laugh2

Trebuie sa treci de domnisor intai  dar nu in sensul la care te gandesti tu :rax2 :rax2

• Like 1
Postat

Da` ce te bagi in legea mea ? :D  Daca vrei si tu in legea mea... trebuie sa stai o data  :laugh2  :laugh2

Care legea a ta?

Legea Junglei?Nu vrei sa impartim o liana amandoi si sa ne dam impreuna pe ea? :laugh2 :laugh2

Postat

Iepurasul talpa iute cum te prinde cum te f**e,te mai lasa 5 minute iar te prinde iar te f**e :laugh2 :laugh2

Da` ce te bagi in legea mea ? :D  Daca vrei si tu in legea mea... trebuie sa stai o data  :laugh2  :laugh2

eeee da t vrei sa arzi toata nunta..??? :laugh2

Postat

Se merge pe principiul " beau si ard, ca masina de la Smurd ! "  :laugh2  :laugh2

Si eu credeam ,ca masina de cusut,dar daca tu vrei alta masina asta e :laugh2 :laugh2

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Vezi daca esti mic ? Nu stii despre ce e vorba  :laugh2  :laugh2  :laugh2

tipi-top cind mestecam tot mic eram ? intreaba-l pe gabi sau pe vaporeni mai in virsta .sakiz cu poze.

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Baieti care ati facut armata?

Ca va i-au astia la razboi,iar ca si armament vi se inmaneaza cate o prastie. :laugh2 :laugh2

la armata cauta de astia de 18-35 de ani pe care nu-i primesc curvele

bosorogii ca noi ramanem sa luptam in transeele dintre picioarele fetelor si cocotati pe inaltimile sanilor

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...