Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Rm. valcea
  • Oras:Rm. valcea
Postat

ba te astept john cu cea mai mare placere... :hug1  :hug1  :hug1

• Like 1
  • Oras:B
Postat

ce dimineata glorioasa!!! m-am trezit fredonand.......

"ssss si sssssss....haida duru, duru, duruuuuu.....!!! attachicon.gifdT6XGz8T9.jpeg

continuarea la duru ... cea mai buna pula este curu! Pacat de tine!
Postat

opaaaa....a aterizat musca in cacat! din nou!!!  :laugh2  

eram ferm convins ca nu vei putea tu rezista sa nu te bagi in seama cu mine!!! ar fi fost too much ptr tine!  :slap2

deci, ca toata lumea sa fie lamurita cum sta treaba cu tine, tu zici ca la tine optiunile sunt ca "cea mai buna pula este curu"? hmmm, asa tare te-a ars fraierica olteanca noastra, nu te mai gandesti la pizda, ai luat-o pe calea pulii??? dar stai, ca tu nu asta zici, tu zici ca iti place cel mai mult cu curu'!!!

:laugh2

• Like 1
Postat

opaaa, proasta popii, iau masa n portul vechi. Ai un cacat de kancat vino aici viteazule! Ma pis pe tine cacaciosule, nu ai tupeu decat in spatele monitorului. Hai marsh mai utilizatorul pulii! Cu tine o termin atunci cand te vad unde iti este locul, in cacat! Marsh zdreanta! Decat sa mananc cacat ca tine, mai bine ca mine in portul vechi decat expirat ca tine

Postat

in cacat esti de multa vreme, nu o spun eu, o spun concetatenii tai! Marsh bai zdreanta! Mai presus de toate, esti pielea pulii zdreanta. In orasul tau nu ai tupeul sa imi spui fata in fata ce ai de spus? Cacatule!

Postat

opaaaa....a aterizat musca in cacat! din nou!!!  :laugh2  

eram ferm convins ca nu vei putea tu rezista sa nu te bagi in seama cu mine!!! ar fi fost too much ptr tine!  :slap2

deci, ca toata lumea sa fie lamurita cum sta treaba cu tine, tu zici ca la tine optiunile sunt ca "cea mai buna pula este curu"? hmmm, asa tare te-a ars fraierica olteanca noastra, nu te mai gandesti la pizda, ai luat-o pe calea pulii??? dar stai, ca tu nu asta zici, tu zici ca iti place cel mai mult cu curu'!!!

:laugh2

asa de tare m-a atras fraierica ncat tu ai propus-o utilizatorul lunii, in detrimentul unor alti utilizatori care o meritau. Esti o zdreanta bai, cat trebuie sa iti mai spuna asta? Copil batran si idiot!
Postat

si daca nu ai inteles, ceea ce nu astept de la tina, este portul de agrement. Barca mea este acolo.cu tot cu mine! Ai sange in instalatie cocosel?

Postat

opaaaa....a aterizat musca in cacat! din nou!!!  :laugh2   eram ferm convins ca nu vei putea tu rezista sa nu te bagi in seama cu mine!!! ar fi fost too much ptr tine!  :slap2 deci, ca toata lumea sa fie lamurita cum sta treaba cu tine, tu zici ca la tine optiunile sunt ca "cea mai buna pula este curu"? hmmm, asa tare te-a ars fraierica olteanca noastra, nu te mai gandesti la pizda, ai luat-o pe calea pulii??? dar stai, ca tu nu asta zici, tu zici ca iti place cel mai mult cu curu'!!! :laugh2

Opa , a aterizat ion sluga in cacat!camia-ai , futem-as in functia ta de ul. Marsh mah gunoiule!

Postat

am o terasa pe malul marii. (ma multe). Este o extra optiune a mea. Va provoc si il provoc in special pe ion,baiat de .... sluga, sa vina sa imi spuna ce are sa imi spuna. La cat de sluga este, ma indoiesc ca o sa faca asta!

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

am o terasa pe malul marii. (ma multe). Este o extra optiune a mea. Va provoc si il provoc in special pe ion,baiat de .... sluga, sa vina sa imi spuna ce are sa imi spuna. La cat de sluga este, ma indoiesc ca o sa faca asta!

bai alex ce as mai veni eu daca as fi mai aproape , mi-e dor tare sa ma dau cu barca si sa beau un  peronni la " la sorelle".

unde ai terasele, sa te caut la vara?

Postat

bai alex ce as mai veni eu daca as fi mai aproape , mi-e dor tare sa ma dau cu barca si sa beau un peronni la " la sorelle".

unde ai terasele, sa te caut la vara?

O sa aflii barosane, asta sigur. Imi pare rau ca ma cobor la mintea unui cretin de doi lei! Stiu ca nu merita dar este de o nesimtire crasa!
Postat

Nu cunosc prea bine problema, dar de ce mereu apare cineva care dintr-un topic frumos si armonios face un topic in care nu iti mai vine sa arunci un ochi..sincer .. pagina asta este DAMAGE datorita.... cui se simte!! 

pentru ca exista un "jmecher" care se crede mai bun ca altii si in realitate e un cacat

Postat

Advanced, stiu ca te enerveaza multe, insa daca te descarci la modul asta nu faci nimic decat sa legitimizezi tot ceea ce spune John. Poate e mai bine sa te opresti un pic si sa te racoresti si sa-ti reiterezi ideile intr-un alt limbaj. Sint sigur ca intelegi ceea ce vreu sa spun si te rgo sa te gandesti la mesajul ce ti l-am transmis.

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...