Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

ursuletul e mai drastic decit londonezul.

Stimati Coleguti si scumpe Colegute eu sunt drastic cu cine merita.Eu nu sunt o persoana cu care nu se poate comunica,glumi,etc. sunt chiar extrem de prietenos (tipic ursuletilor) iar daca cu sunt tratat prost raspund cu aceasi moneta(extrem de drastic,si taxez la orice nu trec cu vederea nimic).Unde este numai laptic si miere nu am nimic de comentat(de criticat)

Link spre comentariu

Ca tot am reclamatii ca sunt drastic criteriile mele de acordare a notelor max(10)

Pentru:

-Oral:Deep,mai mult fara ajutorul maineii(dar e ok si cu putin ajutor),lins,subt bijuterii,scuipat pe pl,finalizare orala(cu sau fara inchitire)

-Normal:contre,gemete cat se poate de reale,umezire naturala,reactie foarte buna la Cunilingus,cat mai multe pozitii (fara nazuri si comentarii)

-Anal:contre,gemete cat se poate de reale,umezire naturala,reactie foarte buna la Anilingus,cat mai multe pozitii (fara nazuri si comentarii)

-Gfe:FK ,si sa nu vorbesti singur ca televizorul

-Igiena:Impecabila cu miros placut nasucului,si epilata corespunzator

-Aspect:corpul destul de bine proportionat(sani maricei nu cosuri,poponet atragataor,aspect fata destul de ingrijit)

-Tinuta-Sexy,inteleg si alta tinuta daca este motivata justificat.Asta nu inseamna cu nu mai fac exceptii de la reguli unde se merita(adica se compenseaza una cu alta,sau una cu mai multe de la caz la caz)

:rax2 :rax2 :rax2

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...