Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

De data asta iti iau telefonul...si daca ma alergi in jurul mesei...obosesti primul...oricum are nevoie fi-miu de piese de rezerva...

Criss, nu obosește,...se împiedica, îți garantez!

• Oras:Bucuresti
Postat

Poi multam, advanced...dar cunosc ce-i poate pielea...nici eu nu-l vad bine daca intra in mana mea...eu ii propun sa nu fie prin raza mea vizuala...

• Oras:Oradea
Postat

.... nici eu nu-l vad bine....

Superb! Imi dau ochelarii jos si... facem dragoste ca orbii. :blushing2 (Tine cont c-am vorbit frumos. ;) Oricum limbajul "nepotrivit" nu ma caracterizeaza desi am fost banat pe acest motiv.)

Postat

N-am dioptrii...dar daca insisti...pentru tine tariful e dublu  :laugh2

• Oras:aici
Postat

Expiratule! :P

Ba L U B R I C, tu ai viata sociala? Mai da-l draq de forum, mai foloseste-te si tu altfel. :)

Postat

Ba L U B R I C, tu ai viata sociala? Mai da-l draq de forum, mai foloseste-te si tu altfel. :)

N-am! Vrei sa fii prietenul meu? ;)

• Oras:bangkok
Postat

N-am! Vrei sa fii prietenul meu? ;)

alo, libidinosule, ce faci, vrei sa-mi furi prietenul?

ia-l pe alter ego -ul lui ddpoff, e unul care-si zice FUTBINE.

am inteles ca voiua va place sa furati fete , sau ti se pare ca dppooodf miroase a pizda?

Postat

Pai zicea ca n-am viata sociala asa ca vreau sa stiu daca-mi ofera el una. Mi-ar pica bine daca as avea un prieten cu care sa merg la bere ca sa n-o mai ard aiurea pe forum. :) Simt o urma de gelozie in postarea ta si asta nu-mi place la tine. :P

Postat

Pai zicea ca n-am viata sociala asa ca vreau sa stiu daca-mi ofera el una. Mi-ar pica bine daca as avea un prieten cu care sa merg la bere ca sa n-o mai ard aiurea pe forum. :) Simt o urma de gelozie in postarea ta si asta nu-mi place la tine. :P

normal sa fiu gelos ,ddpoft e al meu si nu vreau sa-l impart cu tine. vezi ca si gabriel are bucurii la el. 

Postat

Doar nu vreti sa insinuati ca ar putea fi o bagaboanta care sa o arda cu 3 insi deodata. :D

Nici vorba de asa ceva! :D

Eu zic sa-l lasam sa aleaga el/ea cu cine vrea sa fie. Sa nu carecumva sa-i dati PM ca ma supar; sa fim barbati pana la capat si sa luptam la vedere. :D

@Pisicuts: Arbitreaza acest lucru si stai cu ochii pe curvele astea batrane. :P

Postat

Nici vorba de asa ceva! :D

Eu zic sa-l lasam sa aleaga el/ea cu cine vrea sa fie. Sa nu carecumva sa-i dati PM ca ma supar; sa fim barbati pana la capat si sa luptam la vedere. :D

@Pisicuts: Arbitreaza acest lucru si stai cu ochii pe curvele astea batrane. :P

Nu-ti pune mintea cu mine ca te fac sa injuri. :)  plus ca nu-mi plac calvitii. :) te excludem, sper ca nu te superi.

Postat

Calvitie ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu rade, ma, ca nu-i de ras - e de plans! :( Deja mi frica de el/ea; in plus, nu-i corect, e de-a dreptul discriminare - tre sa-mi cumpar peruca. :( :(

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...