johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 19, 2015 prietene...nu e nevoie niciodata de peruca...ultimul trend e asta de mai jos~!!!
crissu Reputație: 4142 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 )
L u b r i c Reputație: 234 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 19, 2015 prietene...nu e nevoie niciodata de peruca...ultimul trend e asta de mai jos~!!!Deci, sa ma dau cu crema de ghete pe fata ca sa fiu negru/mulatru?!?!! Discriminare!! Ce-am fost si ce-am ajuns?!! :( 1
crissu Reputație: 4142 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 Nu.... sa para ca ai mai mult par...
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 19, 2015 Eu v-am zis, dar voi Batman, Batman...
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 19, 2015 Ba L U B R I C, tu ai viata sociala? Mai da-l draq de forum, mai foloseste-te si tu altfel. Timpul nu are putere asupra ta! (Sunt curios daca vei pricepe ).
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 19, 2015 Timpul nu are putere asupra ta! (Sunt curios daca vei pricepe ). Mi se rupe pula, hai sa-ti zic eu una mai buna: Trecutul nu are nici o putere asupra ta.Vrei sa ne luptam in copy pasteuri? 1
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 19, 2015 Mi se rupe pula, hai sa-ti zic eu una mai buna: Trecutul nu are nici o putere asupra ta.Vrei sa ne luptam in copy pasteuri?Pai daca ti se rupe pula cum ai sa mai futi? Si ca sa pricepi: Un om normal niciodata nu va spune: "Prost ai fost, prost ai ramas" ci va spune: "Timpul nu are putere asupra ta"! (Sunt convins ca nici acum nu ai inteles, dar este explicabil).
L u b r i c Reputație: 234 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 19, 2015 Bai, voi ma stiti, dar eu nu va recunosc? Aveti "puterea" de a recunoaste ce usere ati mai avut? Un indiciu, ceva? Sau ma insel?
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 19, 2015 Pai daca ti se rupe pula cum ai sa mai futi? Si ca sa pricepi: Un om normal niciodata nu va spune: "Prost ai fost, prost ai ramas" ci va spune: "Timpul nu are putere asupra ta"! (Sunt convins ca nici acum nu ai inteles, dar este explicabil).Vrei sa te fut? te-n pula mea homalaule!!!Apropo fakeule, simplule, tocmai ti-am zis ca nu o sa stau sa o dau in citate de pe net. Partaie ceva din capu ala sec. Poti?Destept de google ce esti tu destept. ps: vrei sa te arunc cu capatana de linkurile citate??? 1
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 19, 2015 Tot pentru doctor: Lasa-ma cu bibanii astia mari, jet pe facebook. Esti prea mic. Ti-am raspuns doar o data. Zi multumesc, sterge-te de muci si fugi. 1
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 20, 2015 Tot pentru doctor: Lasa-ma cu bibanii astia mari, jet pe facebook. Esti prea mic. Ti-am raspuns doar o data. Zi multumesc, sterge-te de muci si fugi.Valentine...orice vei vrea si vei face tu pe acest forum, nu vei reusi sa-ti inabusi angoasele (daca stii ce inseamna)!! Timpul pentru tine. atata timp cat vei trai va fi un cosmar. Pricepi sau nu? Ti-am urmat sfatul si am fost si pe facebook, dar mucii tot pe fata ta mi-i sterg!
jamalosu Reputație: 14 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 23, 2015 Tot pentru doctor: Lasa-ma cu bibanii astia mari, jet pe facebook. Esti prea mic. Ti-am raspuns doar o data. Zi multumesc, sterge-te de muci si fugi.iar ai ineput largule sa scrii???
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 23, 2015 iar ai ineput largule sa scrii???De-ai stii ce mic esti ai intra in pamant de rusine.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 23, 2015 Imi pare rau ca nu am mai mult timp de voi.
jamalosu Reputație: 14 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 23, 2015 De-ai stii ce mic esti ai intra in pamant de rusine. saracule ai fost la munca de nu ai avut rimp de noi????ps: pe degeaba esti mai mare ca ai capu pe post de acoperis sa nu iti ploua in gat 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 23, 2015 noi chiar iti sintem recunoscatori pentru ca nu prea mai ai timp. chiar daca e trist fara tine pe aicea[sic] 1
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 23, 2015 noi chiar iti sintem recuno******ri pentru ca nu prea mai ai timp. chiar daca e trist fara tine pe aicea[sic]stiu batrane ca e trist fara mine, crede-ma ca fac tot posibilul sa intru cat de des pot. ce nu au inteles catelusii astia mici e ca nu sunt pentru ei aici. au impresia ca sunt unu care injura in stanga si dreapta fara noima.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 23, 2015 explica-le ca eu sunt aici doar pentru voi. plus ca nu ma cobor la orice galusca din asta parlita.
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 23, 2015 Valentine, Valentine! Sincer eu nu cred ca esti chiar atat de stupid pe cat vrei sa pari in interventiile tale pe acest forum (atitudine, comportament, limbaj). Dar in acelasi timp cred ca in momentul in care intri pe forum si postezi, treci prin momente mai "naspa", adica incetezi sa mai gandesti. Sunt convins ca nu te vei supara pe mine, caci imi vei aprecia sinceritatea! Si desi nu te cheama Constantin (cu toate ca numele tau se termina in "ntin") iti sugerez sa asculti acest cantec, si cine este avizat va sti de ce ti-l recomand! De fapt si tu stii de ce! https://www.youtube.com/watch?v=quhPd-yGhTQ
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 24, 2015 miroase a cool. and hot .sper sa gresesc si sa nu desconspir personajul.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 24, 2015 si eu incep sa cred ca e "barbatu" care face sex cu-curvele sub patura. daca se adevereste, drradu, o sa incep sa te iau in pula. pana atunci... jet. 1
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 26, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 26, 2015 si eu incep sa cred ca e "barbatu" care face sex cu-curvele sub patura. daca se adevereste, drradu, o sa incep sa te iau in pula. pana atunci... jet. Esti dus cu pluta. pe bune, dar asta este adevarul pe care il percep eu!
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 28, 2015 Esti dus cu pluta. pe bune, dar asta este adevarul pe care il percep eu! drradu-le, nu are rost sa te pui cu un om bolnav. Amarasteanul asta este scapat din ospiciu 3 2
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 28, 2015 drradu-le, nu are rost sa te pui cu un om bolnav. Amarasteanul asta este scapat din ospiciu 1
Postări Recomandate