Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

Ai revenit obositule? Da, ai revenit. Tot obosit esti, aceleasi cacanarii, ace lasi prostoidiot. Sa-ti bag pula-n plasa de rosii, castraveti... de la piata. Nu te lecuiesti? It timp ce astepti cu plasa-n mana sa-ti fac caca in ea, nu vrei tu sa-mi destainui orarul tau de YM? Vrei sa te botesc, bag de seama... =))

Postat

Ai revenit obositule? Da, ai revenit. Tot obosit esti, aceleasi cacanarii, ace lasi prostoidiot. Sa-ti bag pula-n plasa de rosii, castraveti... de la piata. Nu te lecuiesti? It timp ce astepti cu plasa-n mana sa-ti fac caca in ea, nu vrei tu sa-mi destainui orarul tau de YM? Vrei sa te botesc, bag de seama... =))

Dragul si iubitul meu frate geaman,

In urmatoarea saptamana, zi de zi,  voi comunica cu tine doar prin intermediul unor intrebari simple, la care sper ca vei avea raspunsuri la fel de simple - de preferat prin DA sau NU, si nu "balariile" pe care le tot insirui tu pe forum.

Prima intrebare:

Consideri ca vei ajunge in situatia de a-ti placea propria viata? :thinking

• Like 1
Postat

Ce relevanta ar avea intrebarea asta, sifoner cu molii, in urma discutiilor noastre? :)

Postat

Prima intrebare:

Consideri ca vei ajunge in situatia de a-ti placea propria viata? :thinking

Ce relevanta ar avea intrebarea asta, sifoner cu molii, in urma discutiilor noastre? :)

Intrebarea avea si are o mare relevanta, de care tu inca nu iti dai seama.

A doua intrebare:

Ai ajuns - si daca nu, speri ca vei ajunge - sa iti cunosti scopul si rostul in viata? :thinking

Noapte dragul si iubitul meu frate geaman. Ne reauzim maine.

• Oras:B
Postat

Inchide-ti usile la sifonier ca pute! Multumesc.

Hai ca ti-a pus-o neamul tau drogatule! Da-Te dracu da idiot. A plecat John pupa puli care iti Mai dadea o pula Sa sugi(doar este homalaul forumului).,Ai ramas singur SI plin de cacat!

Postat

Inchide-ti usile la sifonier ca pute! Multumesc.

Observ ca in continuare persisti cu "balariile" tale! Daca acest lucru te face fericit, poti continua...doar nu pot sta in calea fericirii tale.

A treia intrebare:

Tie iti place propria ta persoana? :thinking

Iti urez sa ai parte de o seara minunata, asa cum precis imi urezi si tu mie :bye

Postat

Hai ca ti-a pus-o neamul tau drogatule! Da-Te dracu da idiot. A plecat John pupa puli care iti Mai dadea o pula Sa sugi(doar este homalaul forumului).,Ai ramas singur SI plin de cacat!

Cascaval topit lasat la murat cu un pic de aghiasma. Vrei sa gusti, gustere? :pig

Postat

Observ ca in continuare persisti cu "balariile" tale! Daca acest lucru te face fericit, poti continua...doar nu pot sta in calea fericirii tale.

A treia intrebare:

Tie iti place propria ta persoana? :thinking

Iti urez sa ai parte de o seara minunata, asa cum precis imi urezi si tu mie :bye

Dupa ce o inchizi (pe usa), sa-ti lasi un reminder gen: Nu o mai deschide! (neaparat cu semnul exclamarii)

Seara buna, si incearca sa-ti micsorezi distanta dintre genunchi... stii ce zic? :)

Postat

Dupa ce o inchizi (pe usa), sa-ti lasi un reminder gen: Nu o mai deschide! (neaparat cu semnul exclamarii)

Seara buna, si incearca sa-ti micsorezi distanta dintre genunchi... stii ce zic? :)

Era evident ca dupa ploile abundente din ultimul timp "balariile" se vor inmulti, dar si pentru ele exista un antidot, asa ca voi continua cu:

A patra intrebare:

Consideri ca exista o sansa (chiar una infima) ca tu sa devii o persoana sigura de sine, care isi poate defini personalitatea si lamuri identitatea

?  :thinking ("e" cam grele astea pentru tine, nu-i asa?).

Iti doresc ca maine sa ai aceeasi (si nu "aceiasi") zi, asa cum i-ai dori-o si tu prietenului tau @ciucurel :laugh2

Postat

Era evident ca dupa ploile abundente din ultimul timp "balariile" se vor inmulti, dar si pentru ele exista un antidot, asa ca voi continua cu:

A patra intrebare:

Consideri ca exista o sansa (chiar una infima) ca tu sa devii o persoana sigura de sine, care isi poate defini personalitatea si lamuri identitatea

?  :thinking ("e" cam grele astea pentru tine, nu-i asa?).

Iti doresc ca maine sa ai aceeasi (si nu "aceiasi") zi, asa cum i-ai dori-o si tu prietenului tau @ciucurel :laugh2

Deocamdata ma scobeam in nas... si cu cealalta mana... in fine. Ce zici tu?

Postat

Deocamdata ma scobeam in nas... si cu cealalta mana... in fine. Ce zici tu?

Mare prostanac esti! Nu ai inteles absolut deloc de ce te-am "abordat" si mai ales de ce am continuat sa ma joc cu tine...de fapt nu cu tine ci mintea aia ta lenesa! Vezi mai jos, poate in final vei intelege:

post-157586-0-44658500-1439928970_thumb.jpg

Postat

Mare prostanac esti! Nu ai inteles absolut deloc de ce te-am "abordat" si mai ales de ce am continuat sa ma joc cu tine...de fapt nu cu tine ci mintea aia ta lenesa! Vezi mai jos, poate in final vei intelege:

attachicon.gif1.jpg

Daca vrei, pot sa-mi dau drumul in parul tau. Asta era supriza ce ti-o pregateam cu mana cealalta.

Ma gandeam, daca iti intra sperma prin porii capului spre encefal te va ajuta?! :thinking Stiu ca suna scarbos, dar poate iti ajut psihicul tulburat.

Va fi ca o doza soc... de vitamine!

Postat

Cascaval topit lasat la murat cu un pic de aghiasma. Vrei sa gusti, gustere? :pig

Asta este mancarea ta preferata? Schimba meniul idiotule ca faci urat!

Postat

Asta este mancarea ta preferata? Schimba meniul idiotule ca faci urat!

Lebarbus umplut cu embrion de gasca fiert in matasea broastei cu garnitura de branza prajita-n ulei de motor disel.

Vrei sa gusti, gustere? :pig 

Postat

Lebarbus umplut cu embrion de gasca fiert in matasea broastei cu garnitura de branza prajita-n ulei de motor disel.Vrei sa gusti, gustere? :pig

Nu multumesc, EU nu am gusturi "elevate" de sandilau ca tine!

Postat

Nu multumesc, EU nu am gusturi "elevate" de sandilau ca tine!

Carne tocata cruda asezonata cu policarbonat?

Postat

Gustere!? :pig

:laugh2  venind de la un handicapat ca tine, este un compliment! Hai ca iti apare fratele acum si te ia la pula iarasi boule! :sweeping  sterge cu tine pe jos, asa cum iti face toata lumea dealtfel :blowj0b

Postat

:laugh2  venind de la un handicapat ca tine, este un compliment! Hai ca iti apare fratele acum si te ia la pula iarasi boule! :sweeping  sterge cu tine pe jos, asa cum iti face toata lumea dealtfel :blowj0b

Venind de la mine ce dobitocule? De ce razi animal instabil? :) de altfel gen, apropo. Stii ce zic?

"Fratele" meu de forum a murit putin, i-a explodat capul in timp ce compunea intrebari. Acum e imprastiat, dar se aduna. Promit!

Postat

"Fratele" meu de forum a murit putin, i-a explodat capul in timp ce compunea intrebari. Acum e imprastiat, dar se aduna. Promit!

Astazi fiind la o bere cu un prieten, am avut o discutie foarte interesanta cu acesta privind diferenta dintre nesimtire si mitocanie (badaranie), in final ajung amandoi la concluzia ca exista o mare diferenta intre aceste “calitati” umane, si anume:

Nesimțitul, neavând prin nastere sau educatie normele de bun-simț asimilate, greșește fiindcă el efectiv nu realizează ce face. Nu are definită diferența între bine și rău, iar acea limită a bunului simt peste care nu e bine să treci, el o trece cu nonsalanta din necunoștință. Desigur ca el nu poate fi scuzat, dar existand acele circumstante atenuante legate de nastere si educatie, poate fi tolerat.

În schimb mitocanul sau bădăranul, reprezinta o specie întâlnită îndeobște în clasa de mijloc din mediul urban.

Mitocanul știe exact ce face și calcă pe toate normele bunei-cuviințe intenționat. El știe că e greșit să intri ca oaspete într-o casă (ca de exemplu acest forum) și să jignești (mai mult sau mai puțin voalat) dar oricum merge înainte. Mitocanul nu se lasă și nu dă niciodată înapoi. Când mitocanul poate lega cuvintele in propozitii si fraze coerente (acesta este un compliment indirect catre tine) este si mai grav. Iar cand acest mitocan este și violent (violența de limbaj este foarte aproape de violența fizică) atunci să te ții ”distracție” ( sau “funzies”, adica cee ce ce cauti tu pe acest forum, asa cum mi-ai marturisit deunazi pe YM).

Acest gen reprezentat mai mult de masculii feroci (violența de limbaj ar putea să fie o formă de refulare pentru ceva frustrări de natură sexuală) este consumator de timp și de energie și din acest motiv în general eu evit pe cât pot ”confruntarea” cu astfel de specimene, cu exceptia situatiilor in care am nevoie de informatii, asa cum s-a intamplat in ceea ce te priveste pe tine, ca si material didactic pentru lucrarea mea de diploma.

Din păcate România este plină de astfel de mitocani. Ei le știu pe toate și le cunosc pe toate. Acest tip comportamental ar putea fi definit prin  ”Stai să-ți explic eu!”. Acesti mitocani nu se mărginesc să comenteze pro sau contra niște idei, ei trec la miștocăreală ieftină de cartier privitor la autorul celor scrise.

A cincea intrebare:

Tu in care categorie consideri ca te regasesti: in cea a nesimtitului sau in cea a mitocanului (badaranului)?

“E” cam grele pentru tine, nu-i asa?

Postat

Asa cum cei cu puta mica incearca sa compenseze cu tertipuri (masini mari, chestii mari in general :) ) asa si tu, bagi mult text sa compensezi lipsa efectului dorit. ;)

Esti penibil. Oricum, brosurica de mai sus nu este adresata numai mie, te dai in stamba acum. :)) Nu te mai forta ca te caci pe tine. SI NU, nu ai fost cu nici un prieten la nici o terasa. Astea sunt concluziile tale de pe canapeaua imbacsita de greutatea ta plusata de alcool. Stai cuminte.

Sa-ti dau un os acum... Eu ma aflu in categoria celor care isi iau ceea ce-si doresc.  Ma intelegi "fratele" meu plangacios?

ps: Servetele?!

Postat

Asa cum cei cu puta mica incearca sa compenseze cu tertipuri (masini mari, chestii mari in general :) ) asa si tu, bagi mult text sa compensezi lipsa efectului dorit. ;)Esti penibil. Oricum, brosurica de mai sus nu este adresata numai mie, te dai in stamba acum. :)) Nu te mai forta ca te caci pe tine. SI NU, nu ai fost cu nici un prieten la nici o terasa. Astea sunt concluziile tale de pe canapeaua imbacsita de greutatea ta plusata de alcool. Stai cuminte.Sa-ti dau un os acum... Eu ma aflu in categoria celor care isi iau ceea ce-si doresc.  Ma intelegi "fratele" meu plangacios? ps: Servetele?!

Înseamnă,ca iti doresti sa iei muie la greu de nu te mai saturi SANDILAULE!

Postat

Te oftici ca-ti dau numai zgarciuri, instabilule, este?

Ai vrea si tu un os cu carne pe el. =))

Postat

Te oftici ca-ti dau numai zgarciuri, instabilule, este?Ai vrea si tu un os cu carne pe el. =))

Nu, multumesc sandilaule! Te iei de toti pe unde apuci, vorbesti in necunostinta de cauza, faci pe,desteptul dar tot o boratura de doi lei esti. Oricum, ai un stil aparte de a te indesa in căcatul din care provii si in care ... supravietuiesti ca un biet boschetar! Sa-ti fie la cap paraliticule!

PS. Ai avut un profesor bun! John homalaul forumului, si-a dat muie singur!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...