Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

Nu, multumesc sandilaule! Te iei de toti pe unde apuci, vorbesti in necunostinta de cauza, faci pe,desteptul dar tot o boratura de doi lei esti. Oricum, ai un stil aparte de a te indesa in căcatul din care provii si in care ... supravietuiesti ca un biet boschetar! Sa-ti fie la cap paraliticule!

PS. Ai avut un profesor bun! John homalaul forumului, si-a dat muie singur!

Nu ai nici-o noima coaie, niciodata. Care toti coaie? Coaie, ma lasi sa-ti fac lobotomie? Poate te vindec, coaie. Daca nu, macar un partz in ureche (care vrei tu)?

Ai mai agresat femei in ultimul timp, coaie? Ai mai confiscat laptopurile constantenilor? Te-ai mai scobit in fund si ai bagat in gura?

Coaie!? =))

Postat

Eu ma aflu in categoria celor care isi iau ceea ce-si doresc.  :thinking

Dragul si iubitul meu frate geaman,

Ai ajuns unde am vrut sa te aduc! De fapt aceasta este marea ta problema care te-a adus pe acest forum, si anume faptul ca nu ai reusit pana acum sa iei ceea ce-ti doresti ( vezi si cuvintele "boldite" din interventia mea anterioara). ;)

Nu ai nici-o noima coaie, niciodata.

Iti atrag atentia ca in contextul in ceea ce ai scris tu, corect este  "nicio" si nu "nici-o"! Cum ii gratulai tu pe cei care faceau greseli de genul acesta? Parca analfabeti, nu? Pai atunci si tu esti la fel de analfabet :wave

PS: Fii atent maine dimineata cand intri pe forum sa nu te prinda seful!

Postat

Ai ajuns unde am vrut sa te aduc! De fapt aceasta este marea ta problema care te-a adus pe acest forum, si anume faptul ca nu ai reusit pana acum sa iei ceea ce-ti doresti ( vezi si cuvintele "boldite" din interventia mea anterioara). ;)

Iti atrag atentia ca in contextul in ceea ce ai scris tu, corect este  "nicio" si nu "nici-o"! Cum ii gratulai tu pe cei care faceau greseli de genul acesta? Parca analfabeti, nu? Pai atunci si tu esti la fel de analfabet :wave

PS: Fii atent maine dimineata cand intri pe forum sa nu te prinda seful!

Atat? =)) Eu cand ti-am zis ca-ti sparg basanaul. Prietenul tau imaginar ce-ti mai zice? Ultima oara la "terasa" ai mai adapat bere? (trebuia sa punctezi asta, nu? papagalule =)) stii ce zic? )

• Oras:B
Postat

Nu ai nici-o noima coaie, niciodata. Care toti coaie? Coaie, ma lasi sa-ti fac lobotomie? Poate te vindec, coaie. Daca nu, macar un partz in ureche (care vrei tu)?

Ai mai agresat femei in ultimul timp, coaie? Ai mai confiscat laptopurile constantenilor? Te-ai mai scobit in fund si ai bagat in gura?

Coaie!? =))

Bai linge coaie, esti terminat atât fizic, cat si psihic! Pe cine am agresat eu handicapatule. Te-n gat de homosexual idiot. Coaie blegi, marsh in cotetul din care provii!
Postat

Bai linge coaie, esti terminat atât fizic, cat si psihic! Pe cine am agresat eu handicapatule. Te-n gat de homosexual idiot. Coaie blegi, marsh in cotetul din care provii!

Distrusule, iti doresc din toata inima ca noi doi sa nu ne intalnim. Pentru binele meu si al tau sper sa nu se intample asta. Iti va fi greu... :)

Postat

Distrusule, iti doresc din toata inima ca noi doi sa nu ne intalnim. Pentru binele meu si al tau sper sa nu se intample asta. Iti va fi greu... :)

Ma faci sa rad terminatule! Da-te ma in pula mea de gaozar, tu nu esti capabil sa treci strada singur fără sa se pise toti pe tine. Handicapatule!

Postat

Ma faci sa rad terminatule! Da-te ma in pula mea de gaozar, tu nu esti capabil sa treci strada singur fără sa se pise toti pe tine. Handicapatule!

Te las in ignoranta ta (cat tine de subiectul asta) oricum tu nu esti in facultatile mentale.

Repet: Ai mai agresat persoane de gen feminin?

ps: Nici nu te bat, doar te porcesc, gen flegme in mufa, n-ai sa marai nimic. :)

Postat

pana cand vine "fratele" meu si corecteaza mental cu mintal, ia zi bai advanced, cand ai luat/dat bataie de la un barbat? =))

Postat

Te las in ignoranta ta (cat tine de subiectul asta) oricum tu nu esti in facultatile mentale.

Repet: Ai mai agresat persoane de gen feminin?

ps: Nici nu te bat, doar te porcesc, gen flegme in mufa, n-ai sa marai nimic. :)

Nu am agresat-o decât pe ma-ta ca te-a facut atât de idiot. Tu esti de balaceanca sandilaule.
Postat

pana cand vine "fratele" meu si corecteaza mental cu mintal, ia zi bai advanced, cand ai luat/dat bataie de la un barbat? =))

Insinuezi ca esti bărbat zdreanta?

Postat

Atat? =)) Eu cand ti-am zis ca-ti sparg basanaul. Prietenul tau imaginar ce-ti mai zice? Ultima oara la "terasa" ai mai adapat bere? (trebuia sa punctezi asta, nu? papagalule =)) stii ce zic? )

Prietenul meu (asa imaginar cum il consideri tu) zice: Faptul ca ai revenit si corectat (ti-ai dat seama cam tarziu, astfel nemaiavand posibilitatea sa editezi) "mental" cu "mintal", denota faptul ca esti pe drumul cel bun, tinand cont de faptul ca iti este cam teama de ridicol, Concluzia: inca esti recuperabil! :clap2

Tot prietenul meu mai zice (in ceea ce te priveste):

post-157586-0-16987200-1440329142_thumb.jpg

PS: Legat de "punctat". Daca tot iti plac coaiele, caci vad ca le tot aduci in discutie pe forum, de ce nu dovedesti ca posezi asa ceva raspunzand la cel putin o intrebare din cele cinci?

Sa ai o saptamana la fel de frumoasa precum i-ai dori-o tu lui @advanced!

Postat

Bai gascane, apropo de cantatul tau barait si ofticos (ca te oftici tare, auileeeeo =)) ), mi-am adus aminte de un clip potrivit tie. Imediat... =))

Mustaciosul o ia cu ras, in schimb, tu o iei cu plans.

ps: ceva mai penibil decat defensiva voastra (bosorogu' libidinos, bolnavu' agresor, etc) "nu se iexista".

Postat

Bai gascane, apropo de cantatul tau barait si ofticos (ca te oftici tare, auileeeeo =)) ), mi-am adus aminte de un clip potrivit tie. Imediat... =))

Sincer sa fiu, nu stiu de ce te-ai ofuscat asa de rau, caci doar nu te-am injurat, nu mi-am bagat....Oare faptul ca nu poti tine pasul, poate fi o explicatie a irascibilitatii tale? :thinking

Legat de clipuri, cred ca Puya te-a avut ca material didactic (ce sa-i faci, asta a fost norocul tau - ai fost adus pe lume sa servesti ca material didactic) cand a compus melodia:

https://www.youtube.com/watch?v=f0gic8DymlI

A sasea intrebare:

Cine si/sau ce te enerveaza pe acest forum, de vrei sa dovedesti ca esti intr-adevar de undeva din Balcani? Arata ca ai coaie!

Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce imi doresti si tu mie!

• Like 1
Postat

Ti-am zis ca te oftici si tu ce ai facut? Ai bagat limba-n cur cu ofuscatu' :slap2Fail! Bai psihic slab, pana te reciclezi si te aduni, nu mai deranja ca am treaba. Am coaiele mari...

Necesita si runda a doua! =))

http://33.media.tumblr.com/7f9ec432b67518fa3f1473bef32c5440/tumblr_ngqfjjk21Q1rdgf8do1_500.gif

Postat

Ti-am zis ca te oftici si tu ce ai facut? Ai bagat limba-n cur cu ofuscatu' :slap2Fail! Bai psihic slab, pana te reciclezi si te aduni, nu mai deranja ca am treaba. Am coaiele mari...

Necesita si runda a doua! =))

Observ ca eviti in a ma mai cita. Oare de ce? Pentru a evita ca si ceilalti membri care citesc acest topic sa vada ca nu ai coaie, sau daca ai sunt la fel de mici ca ale unui papagal? Te recunosti?

post-157586-0-10163200-1440343521_thumb.gif

• Like 1
Postat

Ce? Daca nu-ti revii o sa incep sa te tratez ca pe nebunu' forumului, advanced =)) si ramai cu zgarciurile.

ps: am golit sacul. :blushing2

Postat

Ce? Daca nu-ti revii o sa incep sa te tratez ca pe nebunu' forumului, advanced =)) si ramai cu zgarciurile.

ps: am golit sacul. :blushing2

In primul rand, cred ca ti s-a golit mintea.

In al doilea rand, pe zi ce trece observ ca (cel putin in ceea ce priveste interactiunea dintre noi doi) ti se cam estompeaza aerele acelea de "rottweiler" al forumului. Poate intre timp ti-a disparut barbatia :laugh2 , sau poate cel mai probabil am reusit sa te dau pe brazda (dresez) - vezi mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=09pzVlOuErE

A saptea intrebare:

Chiar nu poti dovedi (in primul rand tie insuti) ca ai coaie?

Parerea mea este ca nu ai coaie :slap2 astfel incat sa poti raspunde la intrebare!

Postat

Ce? Daca nu-ti revii o sa incep sa te tratez ca pe nebunu' forumului, advanced =)) si ramai cu zgarciurile.ps: am golit sacul. :blushing2

Hai ca îmi place, tu spui de mine ca sunt nebun in timp ce tu te comporti si vorbesti ca un nebun! Ti-am spus eu(si multi altii) sandilaule, esti de balaceanca.

Postat

Ca sa ne intelegem. :) Tu chiar crezi ca ai avut vreo influenta cu pufarinele astea? Atat de dobitoc esti?

Intelegi cu ce material lucrez eu aici... =)) Esti jalnic. :( si te potrivesti perfect in tabloul asta. Ce faceam eu cand te-ai bagat ca curu-n pula? Iti aduci aminte?

Cu cine "discutam"? =)) Ce s-a inamplat apoi? Nu, ca pe tine trebuie sa te luam usurel... progresiv. =))

Postat

Hai ca îmi place, tu spui de mine ca sunt nebun in timp ce tu te comporti si vorbesti ca un nebun! Ti-am spus eu(si multi altii) sandilaule, esti de balaceanca.

Taci ma-n pula mea! =))

Postat

:( ce dobitoc esti "fratica".

Pai daca eu, fratele tau geaman sunt dobitoc, atunci tu, cu un IQ dovedit ca fiind cu mult mai mic decat al meu, cum ai putea fi carecterizat?

Ca sa ne intelegem. :)

Se pare ca tu nu prea ai puterea de a intelege ca ai inceput sa fii dresat.

Tu chiar crezi ca ai avut vreo influenta cu pufarinele astea?

Influenta este chiar foarte mare, si o recunosti chiar tu prin "replay-urile" ( am evitat sa scriu "balariile") tale.

Atat de dobitoc esti?

Repet: Pai daca eu, fratele tau geaman sunt dobitoc, atunci tu, cu un IQ dovedit ca fiind cu mult mai mic decat al meu, cum ai putea fi carecterizat?

Intelegi cu ce material lucrez eu aici... =))

Culmea e ca inteleg foarte bine. Materialul cu care lucrezi esti chiar tu insuti. Problema este ca tu vei intelege foarte greu ce am vrut sa spun, nu ca ar fi  prea greu, dar...

Esti jalnic. :(

Daca eu sunt jalnic, atunci tu esti mai mult decat penibil.

si te potrivesti perfect in tabloul asta.

Pai daca eu ma potrivesc, atunci tu esti personajul principal al tabloului.

Ce faceam eu cand te-ai bagat ca curu-n pula? Iti aduci aminte?

Da, imi aduc aminte perfect, faceai exercitii de yoga, incercand cu disperare sa sugi ceva ce-ti apartine!

Cu cine "discutam"? =))

Cu tine insuti, sau mai bine spus cu o parte a corpului tau care exista doar in imaginatia ta!

Ce s-a inamplat apoi?

Ai inceput sa plangi in hohote. De ce? Pentru ca ai realizat ca nu ai nici coaie.

Nu, ca pe tine trebuie sa te luam usurel... progresiv. =))

Pe mine de fapt trebuie sa ma iei asa cum sunt, ca pe fratele tau geaman dar care ca intelect, iti este cu mult superior.

Dragul si iubitul meu "fost" frate geaman,

Avand in vedere ca in aceasta seara am realizat ca degeaba imi pierd timpul cu tine, iti spun adio..desi recunosc ca imi va fi dor de tine si de balariile tale. Dar in incheiere, iti voi readuce in discutie cele 7 intrebari, la care din lasitate sau frica, nu ca nu ai vrut sa raspunzi, dar nici nu ai vrut sa le aduci in discutie:

Consideri ca vei ajunge in situatia de a-ti placea propria viata?  :thinking

Ai ajuns - si daca nu, speri ca vei ajunge - sa iti cunosti scopul si rostul in viata?  :thinking

Tie iti place propria ta persoana?  :thinking

Consideri ca exista o sansa (chiar una infima) ca tu sa devii o persoana sigura de sine, care isi poate defini personalitatea si lamuri identitatea 

?   :thinking

Tu in care categorie consideri ca te regasesti: in cea a nesimtitului sau in cea a mitocanului (badaranului)? :thinking

Cine si/sau ce te enerveaza pe acest forum, de vrei sa dovedesti ca esti intr-adevar de undeva din Balcani? :thinking

Chiar nu poti dovedi (in primul rand tie insuti) ca ai coaie? :thinking

La ultima intrebare imi permit sa dau eu raspunsul: Prin tot ceea ce ai dovedit pana acum pe acest forum...NU...nu ai coaie..sau daca ai, sunt microscopice.

Si in incheiere, inainte a iti spune adio;

- Problema e ca eu stiu cine esti dar tu habar nu ai cine sunt. Dar din respect pentru o anumita femeie, vei ramane doar _ddpof_, un frustrat si nimic mai mult.

- Repet, mare fraier (papagal) ai fost ca m-ai contactat pe YM.

In incheiere, iti urez ca tot ceea ce "versi" pe acest forum sa fie parte din viata ta pana la adanci batraneti!

:wave dragul si iubitul meu "fost" frate geaman! Iti multumesc pentru materialul didactic oferit!

• Like 2
Postat

Marsi pe apa sambetei si scurge-te de unde ai venit, si unde s-au dus si ceilalti, amaratule. Cu siguranta stii cine sunt, nu am nici un dubiu.  :no2  Ca tot suntem la capitolul barbatie, :slap2 si sustii ca stii cine sunt (de parca asta ar conta pentru cineva), nu vrei sa fim egali? Lasa-mi datele tale de contact pe YM, ce zici? ;) ...barbatu' pulii. :slap2 

ps: astept cu interes.

Postat

Nu ai tu pula ma eunucule!!!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nebunule, sezi ca te bat... cu pula-n cap. =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...