v_ships Reputație: 122 Postat Martie 5, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 5, 2014 ’’DE CE’’ imi place sa privesc? , pai asa sunt eu mai voyeurist , plus ca nu-mi prea place amorul cu lumina stinsa si cu patura-n cap, imi place sa-i privesc ochii, la fata, nu ochiu de la ’’bara’’ Pff m-au facut maistru, nu place, ma inhiba, preferam ucenic Astea-s in regula?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 popeye, toate-s in regula, crede-ma! eu nu am decat o singura intrebare fata de cele spuse de tine: da' ochiu' de la bara iti place??? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Mai degraba ar trebui sa ne spui daca iti place amorul, ca nu prea te-am vazut ca te inghesui sa ne spui cate ceva de asta . Deocamdata am inteles ca-ti place sa fi masat si-ti place sa privesti . 2
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 5, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 5, 2014 ''DE CE'' sa nu punem intrebarea asta cuiva in masura sa raspunda?
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 5 6
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 5, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 5, 2014 De ce?, te-a scapat Sorina din lesa? Treci dreaq acasa!
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 5, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 5, 2014 Fratilor io-s ucenic, hai maistru de acum 5 minute, cu ce v-as putea eu surprinde?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 senya, m-ai facut sa rad atat de tare (cu poza aia de mai sus) ca nu nimeream cu mousu' sa-ti dau punctul de reputatie de la zgaltaiala!!! 2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 masaj-11_3f72f2ae83069d.jpgCu poza asta ti-ai spalat 23.72% din pacate! 2
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 CriSSu ne urmaresti, dar nu zici nimic. Nu-i frumos. Ia zi, esti racita? Cum stai cu mucozitatea? 1
crissu Reputație: 4142 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 sunt putin mai timida...lasa-mi ceva timp sa ma acomodezmucozitatea nu prea mai e...a ramas un pic de tuse care nu mai are mult si dispare
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 sunt putin mai timida...lasa-mi ceva timp sa ma acomodezmucozitatea nu prea mai e...a ramas un pic de tuse care nu mai are mult si dispareAi grija sa nu se intoarca,daca dispare inchide repede usa in urma ei ca sa nu se razgandeasca :laugh2 .
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 nu ai motive ptr care sa lasi timiditatea ta sa te retina de la conversatii cu noi! acomodarea asta se produce mai repede daca sari cu ambele picioare in mijlocul problemei! grija mare doar ca picioarele sa cu care cumva sa fie despartite! 3
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 Stimate domn Holmes,John Holmes In mod normal nu ti-as fi scris,insa am apreciat faptul ca ai stat cateva minute bune sa-mi expui o frustrare de-a ta, apeland la un intreg monolog(sunt cativa ca tine,deci nu esti unic,din pacate).Nu iti scriu fiindca trebuie, ci pentru ca vreau...ca iti voi clatina ego-ul sau nu,nu conteaza... Ai inceput cu "din pacate pentru tine"...nu duc lipsa de absolut nimic...ca am incercat sa las,pentru moment,lumea 'reala',si sa incerc sa schimb idei in 'cacatul virtual',este total adevarat!Am incercat sa ma comport cat mai natural inca din prima zi,am facut si o recenzie 'reala',am incercat sa ma 'integrez' pe D.G printr-un topic 'de cacat',poate,dar nu am incercat nici o secunda sa par cea ce nu sunt... au intervenit detectivii insa,am simtit ca sunt ofuscati si atunci am inceput sa devin putin sceptic,deranjat de atitudinea lor,si am incercat sa raspund cu aceasi moneda(ron). Ca am reusit sau nu,este total irelevant!(Da,putem avea idei si conceptii diferite).Iti multumesc pentru aprecieri cat si pentru acele aspecte pe care tu personal nu le agreezi.Cu siguranta au fost momente cand am exagerat,cand mi-am dat cu parerea fara sa fiu invitat,cand am fost vulgar sau nu am vrut sa renunt la principiile mele,cu toate ca ar fi trebuit.Referitor la postarile mele,pe tine chiar te-a interesat cate postari am,de ce le am sau ca am dorit ca prin ele sa imi scot la iveala inteligenta mea 'ranceda'?Iti voi spune...le am pentru ca mi-am permis sa le am,mi-a placut sa le elaborez si ca uneori,am ramas placut impresionat de reactii(fie ele negative sau pozitive).Frustrari voi avea mereu,sunt frustrari de care nu pot sa scap,nu pot fi indiferent cu ce se petrece in jurul meu...am incercat sa renunt la ele dar nu am reusit.Daca tot zici ca m-ai urmarit cat de cat ai fi observat de ce sunt frustrat,problema a fost ca am incercat sa le expun intr-un mod ironic si asta a deranjat...ca am spus si adevarul si asta a deranjat...Referitor la "cei ce se ascund"...tind sa cred ca nu am facut-o...au fost membrii care si-au dat seama ca am revenit cu nickul 'Fantasma'(dupa o zi sau poate chiar in aceasi zi) dar si-au vazut de ale lor in continuare...initial,am vrut sa nu revin sub nici o forma,dar am devenit dependent de forum,am vazut ceva atacuri nefondate,asupra unor membri,si am decis raman...ca a fost un ' joc de cacat', mi-l asum!Acum iti voi da un sfat(cu toate ca nu mi l-ai cerut)...Incearca sa nu iti mai asculti feeling-urile,vor mai trece ani buni,tu vei fi in continuare legat de acest forum,vei plati in continuare sa futi(constant),pe bani,si practic vei uita cum sa seduci o femeie, (fara sa platesti,binenteles).Te vad membru din 2012,ma gandesc sa nu treaca alti 5 ani si sa te gasesc tot aici,incercand sa explici anumitor membrii 'viziunea ta' despre ce se petrece in jurul tau...o 'viziune total aberanta'...De ce?Fiindca nu am avut un alt cont pe acest site,sunt un 'sociopat' nou nout,nu te cunosc absolut deloc(nu cred ca ne-am fi intersecat in gandire,in nici un fel),am fost "Eu" de la inceput si voi ramane "Eu" pana ma voi retrage definitiv(daca o voi face-o).Ca detii frustrari fata de alti membrii...nu stiu,dar nu ma implica pe mine in 'noroiul tau',creat tot de tine,cred.Intr-adevar,nu am destula siguranta pe mine(de asta nu m-am retras definitiv),nici nu vreau,mi-as pierde din spontaneitate si m-as simti 'gol' probabil,o sa las 'destinul' sa se preocupe de traseul meu. Altceva,ce sa mai zic?...cam atat Iti doresc sa ai parte, in viata ta, de provocari din plin,insa nu sunt sigur daca o sa le faci fata sau nu...asta o sa depinda numai de tine! Sa ai o zi placuta si linistita in continuare!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Fratilor io-s ucenic, hai maistru de acum 5 minute, cu ce v-as putea eu surprinde? Ai putea sa ne surprinzi placut, daca ai vrea.
talibanu Reputație: 9697 Postat Martie 5, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 5, 2014 Mamaaa, ia uite-l pe johnholmes jr. Mamaa cat scris nene, va mai tin tastaturile?? 2 1
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Cine vine maine la o bere? :DMai bine rezolvam problemele aici... )) 1
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Mamaaa, ia uite-l pe johnholmes jr. Mamaa cat scris nene, va mai tin tastaturile??ne tin nene
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Daca am sa fac un topic cu un numar de telefon ca titlu si-n care Johnny si De Ce sa se bata-n idei o sa zica Pisicul ca a descoperit topicul perfect ( numai cu recenzii ) . Sa te ti punctaje atunci ...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 ne tin nene Senya te tine tastatura sa scrii 4 randuri ?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 draga de ce, daca prin toate cuvintele expuse cu truda mai sus ai dorit sa ma asiguri ca iti iei ramas bun de la mine, si de la aceasta zona unde eu activez cu predominanta, atunci iti pot multmumi din suflet. cum ti-am mai si spus, uneori dai dovada de un oarecare intelect si spontaneitate, insa preferi de cele mai multe ori sa le folosesti intr-un mod negativ. fata de restul de "psycho babble bullshit" de care crezi ca ai convingerea ca reprezinta si realitatea, iti pot spune doar atat: ma lasa atat de rece aberatiile tale incat am stranutat un cub de gheata! ca sa nu consum tastatura prefer sa iti spun doar atat: tu imi poti clatina ceva, dar spre surprinderea ta nu este ego-ul meu!!! 1
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Senya te tine tastatura sa scrii 4 randuri ? ma tine sa scriu destul,ca doar e laptopul nou si trebuie facut rodajul
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 draga de ce, daca prin toate cuvintele expuse cu truda mai sus ai dorit sa ma asiguri ca iti iei ramas bun de la mine, si de la aceasta zona unde eu activez cu predominanta, atunci iti pot multmumi din suflet. cum ti-am mai si spus, uneori dai dovada de un oarecare intelect si spontaneitate, insa preferi de cele mai multe ori sa le folosesti intr-un mod negativ. fata de restul de "psycho babble bullshit" de care crezi ca ai convingerea ca reprezinta si realitatea, iti pot spune doar atat: ma lasa atat de rece aberatiile tale incat am stranutat un cub de gheata! ca sa nu consum tastatura prefer sa iti spun doar atat: tu imi poti clatina ceva, dar spre surprinderea ta nu este ego-ul meu!!! Te-al dracu, de aia ma tot invita el la un wiskey cu gheata ....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 ma tine sa scriu destul,ca doar e laptopul nou si trebuie facut rodajul Poi si ce nenea ai limita la 4 cuvintele si o manea ?
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 Eu vorberet da de unde :laugh2 si eu?
Postări Recomandate