Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

draga de ce,

daca prin toate cuvintele expuse cu truda mai sus ai dorit sa ma asiguri ca iti iei ramas bun de la mine, si de la aceasta zona unde eu activez cu predominanta, atunci iti pot multmumi din suflet. cum ti-am mai si spus, uneori dai dovada de un oarecare intelect si spontaneitate, insa preferi de cele mai multe ori sa le folosesti intr-un mod negativ. fata de restul de "psycho babble bullshit" de care crezi ca ai convingerea ca reprezinta si realitatea, iti pot spune doar atat: ma lasa atat de rece aberatiile tale incat am stranutat un cub de gheata! ca sa nu consum tastatura prefer sa iti spun doar atat: tu imi poti clatina ceva, dar spre surprinderea ta nu este ego-ul meu!!!

Daca nu ti-as fi clatinat ego-ul,cu siguranta nu mi-ai fi scris,din nou...Iti voi oferi libertatea sa fii tu,sa te desfasori asa cum vrei tu,fara ca eu sa intervin in vreun fel!

Cu siguranta m-ai facut sa nu mai postez in `casa ta,a voasta`,pentru ca daca as face-o,ai continua sa imi dai replici din ce in ce mai acide si am crea cu `rahatel` urat mirositor(daca casa nu are nici geamuri,sau macar sistem de ventilatie,atunci chiar ar mirosi ingrozitor).

Sper sa renunti la idea ta nebuna ca stii cine sunt si sa incerci sa nu `iti amintesti` nicaieri pe forumul asta,de mine,te rog!

Cum am mai spus-o...

Sa ai o zi placuta si linistita in continuare!

Postat

Daca nu ti-as fi clatinat ego-ul,cu siguranta nu mi-ai fi scris,din nou...Iti voi oferi libertatea sa fii tu,sa te desfasori asa cum vrei tu,fara ca eu sa intervin in vreun fel!

Cu siguranta m-ai facut sa nu mai postez in `casa ta,a voasta`,pentru ca daca as face-o,ai continua sa imi dai replici din ce in ce mai acide si am crea cu `rahatel` urat mirositor(daca casa nu are nici geamuri,sau macar sistem de ventilatie,atunci chiar ar mirosi ingrozitor).

Sper sa renunti la idea ta nebuna ca stii cine sunt si sa incerci sa nu `iti amintesti` nicaieri pe forumul asta,de mine,te rog!

Cum am mai spus-o...

Sa ai o zi placuta si linistita in continuare!

Dar de ce nu incerci sa schimbi ceva la postarile tale , decat sa te contrezi cu lumea ? 

• Oras:Constanta
Postat

Bre nea gabitule parca nu aveam voie sa postam clipuri aici,si matale ce faci?

Postat

eu cum sunt? (rea ,buna.zambitoare,nebuna)

Cum vrei sati raspund aici dupa prima impresie sau a doua si nu numai?

• Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
Postat

multumesc!  :bye

later edit: sa-mi bag picioarele, eu acum ce fac cu ce mi-a clatinat "de ce"? adreea deea, cred ca dau o fuga pin' la tine sa ma "desclatinesti" un pic. esti apta azi?

la mn? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Cum vrei sati raspund aici dupa prima impresie sau a doua si nu numai?

ehhh cum vrei tu :rax2

Postat

Uite cu cine  si de ce   :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

doamne gabriele :rax2

Postat

Esti super ok,vorbeareata,sincera,de treaba....

Postat

Pe tn nu te intreb cum ma vezi u ca mie frica :no2 :no2

Postat

Bre nea gabitule parca nu aveam voie sa postam clipuri aici,si matale ce faci?

Eu n-am zis ca nu ai voie sa postezi un clip cand se potriveste la ceva. Am spus sa nu mai spamezi cu clipuri. Si daca nu esti convins uite-te ce s-a intamplat cu spamm-erii de ieri.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ce s-a intamplat?:))

Postat

Ce s-a intamplat? :))

nimic bre,ne mai intrecem si noi incomplimente una alta :rax2

Postat

au cazut ca spicele  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :bna  :sweeping  :laugh2  :laugh2

Cine a cazut bre nenea?

Postat

Dar de ce nu incerci sa schimbi ceva la postarile tale , decat sa te contrezi cu lumea ? 

De ce as schimba?Am fost contrat inca de la inceput,am reactionat.Este foarte greu sa schimbi ceva,mai ales cand ti se pune o `eticheta prematura`.Eu sunt ok! :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...