Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 Referindu-ne strict la numarul de postari, sa stii Senya, ca ciripitul Constantei se gaseste la 20409 de replici. (in momentul asta)

Postat

Felictari Constant6a,felicitari mie ,ca cred ca am un rol destul de important aici cu mormaitul meu

Bineinteles ca felicitarile iti sunt adresate si tie Senya...dar te rog incearca sa exersezi astfel incat mormaitul tau sa devina mai melodios!  ;)

Postat

Bineinteles ca felicitarile iti sunt adresate si tie Senya...dar te rog incearca sa exersezi astfel incat mormaitul tau sa devina mai melodios!  ;)

Am editat in loc de ciripit am trecut mormait.Ati vazut voi Urs care atunci cand sare sa te manance sa te intrebe inainte daca poate?

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sa stii ca ai dreptate parințele

• Oras:Bucuresti
Postat

Gabriellè,datorita activitatii dospite a sectiunii Constanta,as vrea,daca este cu putinta,sa ma alatur si eu,din nou :)...Crezi ca este posibil sa rezolvi cu sacalii tai sa nu mai sara la gatul meu si sa mai impartasim idei,atunci cand va fi cazul? :)

Te salut!...si pe tine Patrick! :)

Postat

Gabriellè,datorita activitatii dospite a sectiunii Constanta,as vrea,daca este cu putinta,sa ma alatur si eu,din nou :)...Crezi ca este posibil sa rezolvi cu sacalii tai sa nu mai sara la gatul meu si sa mai impartasim idei,atunci cand va fi cazul? :)

De ce nu? Fii bine venit!

Postat

Hai ca usor usor iti facem actele pentru adoptie. :laugh2

Te salut si eu! :D

Postat

Buey faci ce faci si dai cu bata-n balta. Poi noi aici nu avem nici un sacal, sau ma rog nici un sacal important. Baietii mei sint tigrii, lei si leoparzi si nu spun asta ca sa-i umflu sau sa le crec cota de piata, insa toti isi asuma tot ceea ce spun si nu dau lovituri pe la spate sau sub centura.

Deci bine ai revenit si atentie la ceea ce spui. Incearca sa te relaxezi si sa fi tu insuti. Jur ca e mai bine asa. 

Postat

Buey faci ce faci si dai cu bata-n balta. Poi noi aici nu avem nici un sacal, sau ma rog nici un sacal important. Baietii mei sint tigrii, lei si leoparzi si nu spun asta ca sa-i umflu sau sa le crec cota de piata, insa toti isi asuma tot ceea ce spun si nu dau lovituri pe la spate sau sub centura.

Deci bine ai revenit si atentie la ceea ce spui. Incearca sa te relaxezi si sa fi tu insuti. Jur ca e mai bine asa. 

Nu prea te-ai facut inteles,dar am inteles! :)

Am fost mereu relaxat,voi/ei ati/au fost stresati!

Gluma:s-a deschis gradina zoologica in Constanta??? :)

• Oras:pe val
Postat

Nu prea te-ai facut inteles,dar am inteles! :)

Am fost mereu relaxat,voi/ei ati/au fost stresati!

Gluma:s-a deschis gradina zoologica in Constanta??? :)

Vrei o cusca?

Postat

Nu se numeste gradina zoologica, ci Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii si e deschis tot anul . :D

E ala din fata de la New Pizzico?

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Felictari Constanta,felicitari mie ,ca cred ca am un rol destul de important aici cu mormaitul meu

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Bravo Senya.....La cat mai multe postari! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

:clapp  :clapp  :clapp

Felicitari  Gabi, John, Tali, Cool, Obi, Patrick, Anonna, Londra cat si mai noilor veniti, mos mormaila cat si fetei cu chibriturile...pardon cu bananele  :P

Chiar daca nu-s toate pe c-ta voi aveti impreuna cred ca peste 20000 de posturi, e o ceva chestia asta :thinking

:hooray   :ylsuper 

• Like 1
Postat

In Piata Ovidiu e Muzeul de Arheologie :D te incadrezi ? :D

Nicidecum...dar am vrut sa merg sa vad ce e acolo...nu am ajuns,din pacate!

Postat

Nicidecum...dar am vrut sa merg sa vad ce e acolo...nu am ajuns,din pacate!

Mai bine =)) sau mai rau?

Postat

:clapp  :clapp  :clapp

Felicitari  Gabi, John, Tali, Cool, Obi, Patrick, Anonna, Londra cat si mai noilor veniti, mos mormaila cat si fetei cu chibriturile...pardon cu bananele  :P

Chiar daca nu-s toate pe c-ta voi aveti impreuna cred ca peste 20000 de posturi, e o ceva chestia asta :thinking

:hooray   :ylsuper 

Multumim nenea Navrom ! apropo la tine la avatar faci reclama la margarina ? :D :D 

Postat

Unde bre? La muzeu sau la carciuma ? :D

P.S. Nenea Cool ma ajuti cu o informatie? New Pizzico asta, parca nu e de sapte ani pe piata, ma insel ?

Pai de ce? vorbeste de cand era el mic si.......plimbacios :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...