Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Unde bre? La muzeu sau la carciuma ? :D

P.S. Nenea Cool ma ajuti cu o informatie? New Pizzico asta, parca nu e de sapte ani pe piata, ma insel ? 

La muzeu...la carciuma am fost...este deschis de mai bine de 7 ani...tu stai cumva in Palazu Mare? :)

Postat

Nu iti mai aduci aminte ca am fost vecini ? Eu stateam gard in gard cu sanatoriu. :D :D 

Buna asta! :)

Stiam ca tu esti! :)...Ce mai zici Gabi...deci ai reusit intr-un final sa iti faci operatia de schimbare de sex? :)

Postat

Adicatelea ai copilarit pe la " costanta " si nu te-a dus nimeni cu japca la muzeu ? ntz, ntz, ntz asta inseamna ca ai fost cam chiulangiu :D 

Nu au vrut sa ma duca nici "şhaii" dar nici "şaveicele"."Shaule" :)

Postat

Buna asta! :)

Stiam ca tu esti! :)...Ce mai zici Gabi...deci ai reusit intr-un final sa iti faci operatia de schimbare de sex? :)

Nu. Au zis ca din cauza esecului de la operatia ta s-au interzis orice fel de incercari de genul asta pana in 2020. Atunci deja e prea tarziu pentru mine, asa ca m-am hotarat sa raman de partea celor care fut   :laugh2  :laugh2

Postat

Nu. Au zis ca din cauza esecului de la operatia ta s-au interzis orice fel de incercari de genul asta pana in 2020. Atunci deja e prea tarziu pentru mine, asa ca m-am hotarat sa raman de partea celor care fut   :laugh2  :laugh2

:)))))))

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

Multumim nenea Navrom ! apropo la tine la avatar faci reclama la margarina ? :D :D

Ce margarina nea Gabi, la tutun bre :bad , nu vezi ca-s cu pipa-n gura? :snap 

Ps:Va rog io, nu mai vorbiti de Peninsula ca ma apuca plansul :icon_cry , primarul fasole cu sparturile :moil: si afacerile lui, a distrus vreo 4 saloane si vreo 5 cuiburi. :wallbash

:rant 
Postat

Ce margarina nea Gabi, la tutun bre :bad , nu vezi ca-s cu pipa-n gura? :snap 

Ps:Va rog io, nu mai vorbiti de Peninsula ca ma apuca plansul :icon_cry , primarul fasole cu sparturile :moil: si afacerile lui, a distrus vreo 4 saloane si vreo 5 cuiburi. :wallbash

:rant 

Poi nenea nu ti-am scris eu acolosea "rama " :D 

Postat

Ah ah ah poi mai de ce-ule tu o arzi cu mine pe argouri tiganesti nu tataresti ? 

Habar nu am! :)...am stat pe langa Piata Chiliei si Stefan cel Mare,pe langa Tomis Mall,probabil de asta! :)

• Oras:Constanta
Postat

Habar nu am! :)...am stat pe langa Piata Chiliei si Stefan cel Mare,pe langa Tomis Mall,probabil de asta! :)

dar de ce? a trebuit sa te muti asa des?

Postat

dar de ce? a trebuit sa te muti asa des?

Pentru ca stateam in chirie si pentru ca nu imi place sa stau intr-un singur loc,ma mutam frecvent.

Postat

Ah mai...

Pentru ca stateam in chirie si pentru ca nu imi place sa stau intr-un singur loc,ma mutam frecvent.

Poi si numai locuri de romales ai gasit ? :D

• Oras:pe val
Postat

Din cauza pestilor?

Postat

Am inteles! Dar se pare ca si aici pe forum nu-ti prea place sa stai intr-un singur loc! Se pare ca esti un cautator! Cautand..oare ce? Cred ca numai tu stii raspunsul!

Postat

Am inteles! Dar se pare ca si aici pe forum nu-ti prea place sa stai intr-un singur loc! Se pare ca esti un cautator! Cautand..oare ce? Cred ca numai tu stii raspunsul!

Exact! ;)

Postat

Ce-i drept e, ca sint vreo doua pescarii prin zona :D

Calcanul si dorada erau pestii preferati! :)...gaseai mereu si erau si proaspeti! :)

Postat

E reporter,nu stiai? cauta senzationalul....sau sa fie senzational :) cred ca nici el nu mai stie ce cauta...un ratacit emotional :)

Postat

Ah mai...

Poi si numai locuri de romales ai gasit ? :D

Locurile erau destul de ok,samuraii nu! :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...