de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Unde bre? La muzeu sau la carciuma ? P.S. Nenea Cool ma ajuti cu o informatie? New Pizzico asta, parca nu e de sapte ani pe piata, ma insel ? La muzeu...la carciuma am fost...este deschis de mai bine de 7 ani...tu stai cumva in Palazu Mare?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 La muzeu...la carciuma am fost...este deschis de mai bine de 7 ani...tu stai cumva in Palazu Mare? Nu iti mai aduci aminte ca am fost vecini ? Eu stateam gard in gard cu sanatoriu. :D
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 La muzeu...la carciuma am fost...este deschis de mai bine de 7 ani...tu stai cumva in Palazu Mare? Adicatelea ai copilarit pe la " costanta " si nu te-a dus nimeni cu japca la muzeu ? ntz, ntz, ntz asta inseamna ca ai fost cam chiulangiu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Nu iti mai aduci aminte ca am fost vecini ? Eu stateam gard in gard cu sanatoriu. :D Buna asta! Stiam ca tu esti! ...Ce mai zici Gabi...deci ai reusit intr-un final sa iti faci operatia de schimbare de sex?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Adicatelea ai copilarit pe la " costanta " si nu te-a dus nimeni cu japca la muzeu ? ntz, ntz, ntz asta inseamna ca ai fost cam chiulangiu Nu au vrut sa ma duca nici "şhaii" dar nici "şaveicele"."Shaule"
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Buna asta! Stiam ca tu esti! ...Ce mai zici Gabi...deci ai reusit intr-un final sa iti faci operatia de schimbare de sex? Nu. Au zis ca din cauza esecului de la operatia ta s-au interzis orice fel de incercari de genul asta pana in 2020. Atunci deja e prea tarziu pentru mine, asa ca m-am hotarat sa raman de partea celor care fut
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Nu. Au zis ca din cauza esecului de la operatia ta s-au interzis orice fel de incercari de genul asta pana in 2020. Atunci deja e prea tarziu pentru mine, asa ca m-am hotarat sa raman de partea celor care fut ))))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Ah ah ah poi mai de ce-ule tu o arzi cu mine pe argouri tiganesti nu tataresti ?
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 8, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 8, 2014 Multumim nenea Navrom ! apropo la tine la avatar faci reclama la margarina ? :DCe margarina nea Gabi, la tutun bre , nu vezi ca-s cu pipa-n gura? Ps:Va rog io, nu mai vorbiti de Peninsula ca ma apuca plansul , primarul fasole cu sparturile : si afacerile lui, a distrus vreo 4 saloane si vreo 5 cuiburi. :wallbash
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Ce margarina nea Gabi, la tutun bre , nu vezi ca-s cu pipa-n gura? Ps:Va rog io, nu mai vorbiti de Peninsula ca ma apuca plansul , primarul fasole cu sparturile : si afacerile lui, a distrus vreo 4 saloane si vreo 5 cuiburi. :wallbash Poi nenea nu ti-am scris eu acolosea "rama "
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 a distrus vreo 4 saloane si vreo 5 cuiburi. :wallbash Mama...ce era acum 10 ani p-acolo!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Ah ah ah poi mai de ce-ule tu o arzi cu mine pe argouri tiganesti nu tataresti ? Habar nu am! ...am stat pe langa Piata Chiliei si Stefan cel Mare,pe langa Tomis Mall,probabil de asta!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Habar nu am! ...am stat pe langa Piata Chiliei si Stefan cel Mare,pe langa Tomis Mall,probabil de asta! dar de ce? a trebuit sa te muti asa des?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 dar de ce? a trebuit sa te muti asa des? Pentru ca stateam in chirie si pentru ca nu imi place sa stau intr-un singur loc,ma mutam frecvent.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Habar nu am! ...am stat pe langa Piata Chiliei si Stefan cel Mare,pe langa Tomis Mall,probabil de asta! Ah mai... Pentru ca stateam in chirie si pentru ca nu imi place sa stau intr-un singur loc,ma mutam frecvent. Poi si numai locuri de romales ai gasit ?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Pentru ca stateam in chirie si pentru ca nu imi place sa stau intr-un singur loc,ma mutam frecvent.Din cauza pestilor?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Pentru ca stateam in chirie si pentru ca nu imi place sa stau intr-un singur loc,ma mutam frecvent.Am inteles! Dar se pare ca si aici pe forum nu-ti prea place sa stai intr-un singur loc! Se pare ca esti un cautator! Cautand..oare ce? Cred ca numai tu stii raspunsul!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Din cauza pestilor? Ce-i drept e, ca sint vreo doua pescarii prin zona
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 8, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 8, 2014 Poi nenea nu ti-am scris eu acolosea "rama " Pai daca nu-i cat asta , unde ar fi trebuit s-o bag/incadrez? http://bigdicksuperiority.tumblr.com/ ...oricum era corelata cu locatia
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Am inteles! Dar se pare ca si aici pe forum nu-ti prea place sa stai intr-un singur loc! Se pare ca esti un cautator! Cautand..oare ce? Cred ca numai tu stii raspunsul! Exact!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Ce-i drept e, ca sint vreo doua pescarii prin zona Calcanul si dorada erau pestii preferati! ...gaseai mereu si erau si proaspeti!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Am inteles! Dar se pare ca si aici pe forum nu-ti prea place sa stai intr-un singur loc! Se pare ca esti un cautator! Cautand..oare ce? Cred ca numai tu stii raspunsul!E reporter,nu stiai? cauta senzationalul....sau sa fie senzational cred ca nici el nu mai stie ce cauta...un ratacit emotional
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Ah mai... Poi si numai locuri de romales ai gasit ? Locurile erau destul de ok,samuraii nu!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 De Ce ? De ce nu mi-ai spus ca ai participat la " Romanii au talent " ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Calcanul si dorada erau pestii preferati! ...gaseai mereu si erau si proaspeti! Calcan si Dorada sint doi pesti renumiti in zona. Nu prea sint ei prospeti, dar cum nu ma numar printre prietenii lor nu te contrazic
Postări Recomandate