Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

esti greu de cap nu fut si nici laba nu pot sa fac,stau imobilizat ,concediu medical

Bai...dar chiar asa de naspa e raceala aia? Uite - pe bune - ce fac eu cand simt ca ma incearca raceala: baie fierbinte (nu dus) cat poate sa suporte pielea, frecat corpul cu un prosop aspru, luat o aspirina...si apoi un futai! Bine, asta merge la debutul racelii...nu stiu daca ar merge spentru tine acum cand deja esti pe antibiotice!

• Oras:constanta
Postat

am luat si parasinus si coldrex codamin.bioflu strepsils am o raceala puternica si cand scriu imi lacrimeaza ochii si mai ales pula dupa fetele nefutute de ziua lor :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

mosule hai ca ies ca o sa vina o vagaboanta de  asistenta sa-mi faca injectia de 12 ore ,ca o sa plece la destrabalare cica nu au bani in sanatate ale dracului  ca pana acuma mi-a luat la 90 ron pe facut injectie10 ron de injectie mor ,si cati martalogi de vecini mai am face la bani,ma fac asistent ma las de profesia mea :slap2

• Oras:pe val
Postat

am luat si parasinus si coldrex codamin.bioflu strepsils am o raceala puternica si cand scriu imi lacrimeaza ochii si mai ales pula dupa fetele nefutute de ziua lor :laugh2 :laugh2

Pula noastra, te miri de ce ne este dor de tine ?!? =))

Postat

Baga victorie pentru Steaua!

Londonezule..mai sunt 5 minute..si-mi baga Steaua 600 RON in buzunar! 

Edit: Mi i-a bagat!  :laugh2

Postat

Londonezule..mai sunt 5 minute..si-mi baga Steaua 600 RON in buzunar!

Edit: Mi i-a bagat! :laugh2

Cata rautate =))

Postat

Bre nebunule vezi ca iei mai multe Marii in aceleasi palari (e ) :D Nu te ajuta cu nimic sa iri si vanatorul de raceala si coldrex. Apoi cand iei si Bioflu si Codamin iei de fapt paracetamol care este substanta activa de baza deci nu prea are rost sa le iei combinate de altfel codamin comtine si codeina care te ajuta la tuse unde se presupune ca actioneaza bioflu.  Eu nu sint medic, dar eu de obicei le spun la domnii medici cam ce ar fi bine si pentru mine si pentru ei sa vanda, asa ca aceasta combinatie mi se pare un pic cam nefericita. Strepsils ar fi ok daca ai dureri in gat . Deci te banuiesc te vreo faringita.

Postat

Bre nebunule vezi ca iei mai multe Marii in aceleasi palari (e ) :D Nu te ajuta cu nimic sa iri si vanatorul de raceala si coldrex. Apoi cand iei si Bioflu si Codamin iei de fapt paracetamol care este substanta activa de baza deci nu prea are rost sa le iei combinate de altfel codamin comtine si codeina care te ajuta la tuse unde se presupune ca actioneaza bioflu.  Eu nu sint medic, dar eu de obicei le spun la domnii medici cam ce ar fi bine si pentru mine si pentru ei sa vanda, asa ca aceasta combinatie mi se pare un pic cam nefericita. Strepsils ar fi ok daca ai dureri in gat . Deci te banuiesc te vreo faringita.

Daca e vreun virus in organism(de ex gripa),poti sa iei toate pastilele de raceala si gripa din lume ca le iei degeaba .Se scoate numai injectabil.Acele medicamente doar il acopera nul si elimina,si in plus mai costa si destul de mult

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

fratele mai mic e plecat. a ramas fratele mai mare care e un pic mai serios si nu face 1 milion de postari fara rost, face si el cateva zeci :) sper sa prinzi ideea si sa nu te superi, iti spun prieteneste :) treaba ta ce faci dar eu nu ma lupt pentru postari, puncte de reputatie, grade, sau alte cele. Eu sunt aici doar pentru cativa prieteni si atat. Recenzii nu veti mai vedea, oricum nu mai e nevoie, va fi can can peste can can  :slap2

PS: senya, treaba cu ursuletul e deja cam plictisitoare, sincer, deja ai inceput sa idolatrizezi ursii. Si eu faceam un pic de caterinca cu pestisorul dar pentru ca are o mica legatura cu specialitatea site-ului, dar nu o duceam la extreme asa cum faci tu. Cred ca deja o dai pe desene animate si iti spun sincer ca lumea se plictiseste, trust me, am primit ceva mesaje pe pm care nu prea ti-ar place cum suna. 

La inceputuri chiar erai simpatic, si esti si acum, dar incet incet o dai in penibil.

Inca odata, nu o lua in nume de rau dar pe mine unul ma stresezi cu atatia ursi si miere, lapte etc.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

.... :boob

What? :)))

Senya, sa nu te superi pe Taliban ca zice bine el ce zice... Hai sa fim un pic mai profesionisti si sa incercam sa nu mai poluam orice topic numai de dragul de a fi avut si-acolo o interventie. Nu asa vei ajunge utilizatorul lunii!!! (stiu ca-ti doresti)

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Senya, sa nu te superi pe Taliban ca zice bine el ce zice... Hai sa fim un pic mai profesionisti si sa incercam sa nu mai poluam orice topic numai de dragul de a fi avut si-acolo o interventie. Nu asa vei ajunge utilizatorul lunii!!! (stiu ca-ti doresti)

What?? :boob

Postat

Cam greu...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...