Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Am sa va spun eu cum sta treaba la verificari caci am facut mii :D  TinEye este bun, dar nu foarte bun, in sensul ca mai are si scapari si anul trecut chiar unele mari. Am inteles totusi ca au aparut versiuni mai bune, care functioneaza ok. La Google image exista un deelay de cateva ore pana la 24 de ore, in sensul ca nu scapa nici o poza daca este cercetata dupa 24 de ore. Daca le verifici la cateva minute dupa postarea lor iti poate da cu virgula si te poate pacali.

P.S.  Pentru TinEye a postat un tutorial OLY. La Google verificarea se face clasic.

Eu folosesc mozzila firefox. Mi-am instalat extensia TinEye, dar nu sunt foarte multumit si cum am zis, am renuntat. :)

In urma cu cateva momente mi-am "instalat" pe firefox si google image.

Postat

Eu folosesc mozzila firefox. Mi-am instalat extensia TinEye, dar nu sunt foarte multumit si cum am zis, am renuntat. :)

In urma cu cateva momente mi-am "instalat" pe firefox si google image.

Probabil nu are compatibilitate mare cu Mozzila. Eu la inceput foloseam TinEye si m-am fript de cateva ori. Apoi am renuntat la aplicatie in favoarea Google image. Ulterior am vazut pe diferite forumuri ca au aparut doua versiuni mai noi ( daca aia bateau campii pe acolo e clar ca ii bat si eu acum ) cu rezultate mai bune, dar eu nu l-am mai incercat.

• Oras:Abc
Postat

Pe mine ieri m-a scos un gol in min 91 la vreo 3 bete ... sa vedem azi ce o sa fie

ps. bravo cool ! :) 

Postat

...il asteptam si pe Senya sa faca acelasi lucru. :)

Peste 1 saptamana,sper.

Postat

ms frate ca ma intrebi de sanatate  sunt mai bine si felicitari pentru castigul acumulat.Pe mine m-a scos basel  aseara .Astazi ma c-am durut bucile de la injectii si noroc cu un prieten care a venit de dimineata pe la mine eu chiar citeam pe aicea de ciorba de burta am dat o fuga pana la popas la valu traian padure am manca ciorba si am imbalotat si 4 mici ce bun au fost ,si daca tot am iesit din casa ii spun sa mergem sa dam o tura pana la basarabi am dat si o muie acolo ,sunt 2 fete noi la iesire din padure pe parte stg catre ciocarlia ,nu ia placut gustul de sloboz ca avea gust de medicament rad si acuma cum se stramba muista si asa cu 50 ron si mancacat si descarcat investitie buna ,combustibil de la tovaras ca am fost cu masina lui ca nu eram in stare sa stau in sezut mai intro parte asa, restul toate bune intru la somn

Verticalule ai mancat ciorba la Andra International la popas sau la carciuma de la iesire din Valu cu vi spre C-ta ? 

Postat

ms frate ca ma intrebi de sanatate  sunt mai bine si felicitari pentru castigul acumulat.Pe mine m-a scos basel  aseara .Astazi ma c-am durut bucile de la injectii si noroc cu un prieten care a venit de dimineata pe la mine eu chiar citeam pe aicea de ciorba de burta am dat o fuga pana la popas la valu traian padure am manca ciorba si am imbalotat si 4 mici ce bun au fost ,si daca tot am iesit din casa ii spun sa mergem sa dam o tura pana la basarabi am dat si o muie acolo ,sunt 2 fete noi la iesire din padure pe parte stg catre ciocarlia ,nu ia placut gustul de sloboz ca avea gust de medicament rad si acuma cum se stramba muista si asa cu 50 ron si mancacat si descarcat investitie buna ,combustibil de la tovaras ca am fost cu masina lui ca nu eram in stare sa stau in sezut mai intro parte asa, restul toate bune intru la somn

a revenit ma =)) 

Postat

Pe mine ieri m-a scos un gol in min 91 la vreo 3 bete ... sa vedem azi ce o sa fie

ps. bravo cool ! :)

Ms.! dar sa stii ca m-a tremurat curul rau de tot! Am jucat online, in repriza a doua la sugestia baiatului! Cota 1,6! 

Postat

Placerea va fi de partea mea. :) Ce preferi: cu alcool sau fara? Cu cantarina sau fara? :)))))

Postat

Probabil nu are compatibilitate mare cu Mozzila. Eu la inceput foloseam TinEye si m-am fript de cateva ori. Apoi am renuntat la aplicatie in favoarea Google image. Ulterior am vazut pe diferite forumuri ca au aparut doua versiuni mai noi ( daca aia bateau campii pe acolo e clar ca ii bat si eu acum ) cu rezultate mai bune, dar eu nu l-am mai incercat.

Versiunile instalate in firefox de mine:

TinEye 1.1

Google Image 1.14

• Like 1
  • Oras:pe val
Postat

Placerea va fi de partea mea. :) Ce preferi: cu alcool sau fara? Cu cantarina sau fara? :)))))

Stai sa o intreb pe dragostea mea Amada ;) chiar nu sunt de capul meu, scuze!

Postat

Patrick nu sint un meserias in chestii de genul asta. Eu am in familie un "zapacit " si ala la saptamana imi actualizeaza ce am nevoie. Dar am sa-l intreb daca sint versiunile cele mai noi.

Vanghelie stie bine cu goagalu,daca vrei te pun in legatura cu el :)

Postat

Patrick nu sint un meserias in chestii de genul asta. Eu am in familie un "zapacit " si ala la saptamana imi actualizeaza ce am nevoie. Dar am sa-l intreb daca sint versiunile cele mai noi. 

M-am uitat acum, versiunile noi tot timpul le iau locul celor vechi.

Postat

Oricum cantarina nu o foloseam pe tine. :))))))) Bai frate... :laugh2 :laugh2

Sunt crispat frate,ce vrei?!? =)) numai in pielea mea sa nu fii :(

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...