Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Vanghelie stie bine cu goagalu,daca vrei te pun in legatura cu el :)

Vanghelie sa se duca dracu sa mai citeasca niste almanahe! :)

sa radem putin:

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Oricum cantarina nu o foloseam pe tine. :))))))) Bai frate... :laugh2 :laugh2

:))))))))

Postat

M-am uitat acum, versiunile noi tot timpul le iau locul celor vechi.

Asta din cate stiu eu depinde de setarea pe care o ai. La mine orice update se face numai daca accept acest lucru. Si versiunile noi pot lua locul celor vechi numai daca sint compatibile cu pc-ul si cu windows-ul folosit. 

Postat

Da, dar e alt taxi. L-a luat de dimineata din piata Matache. :D

Ai aparut! :)...Ce faci Gabriellè?Totul ok? :)

Postat

Nu prea mai/ Am stat toata dimineata sa te astept la maritimo si n-ai venit. Am vrut sa te spurc dar am vazut ca nu stiai unde e Badea Cartan asa ca m-am interesat pe umbla ala si am aflat va inca e in Italia. Vorbeste lumea prin targ ca ar imprastia carti de limba romana pe acolo ca se pare ca-s mai multi romani decat italieni. :D 

Postat

D-aia! Sau..in mod profilactic!

Intrebarea era pentru Gabriellè!Scuze...

Postat

Gabitule,nene Cool si Talibane imi cer scuze pentru porcaria de am scriso de topicul Daianei,sincer va spun ca nu miam dat seama bagamis PL in capul meu :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash

Postat

Gabitule,nene Cool si Talibane imi cer scuze pentru porcaria de am scriso de topicul Daianei,sincer va spun ca nu miam dat seama bagamis PL in capul meu :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash

OK! Eu iti accept scuzele! Dar ti-am spus...gandeste de trei ori inainte de a actiona!

• Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat

Cei ma teau si intimidat astia asa usor?

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Joakere, aici erai, te cautam :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...