Sari la conținut

Secrete sincere

Postări Recomandate

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Leo, este mov. Sau albastru. La ora asta il vad doar ...gol ;)

it was a joke...  :rax2

• Oras:Bucuresti
Postat

Auuuuuuu!!!A innebunit motanul Danila!!!!!!

Ahhhh....ce le-as mai sapuni beculetzele!!!!

Arata ca niste savarine perfecte,numai bune de lins!!!!!

Secrete secrete dar sa stim si noi!!!!

Multumim pt delicatese!

Postat

Va multumesc. :hihat  La randul meu. Pentru ca meritati. De ce??

Foarte simplu: pentru ca voi imi inspirati atatea "secrete sincere"...:D

:hug1

• Oras:Bikini Island
  • Oras:Bikini Island
Postat

Sorina sunt foarte frumoase tatele.  :inlovee  :inlovee  :inlovee  :inlovee  :inlovee  :inlovee  :inlovee

De abia astept sa le smotocesc cum se cuvine.

Buretele te iubeste, esti o prezenta de-a dreptul fermecatoare pe acest forum compus in mare parte din onanisti.

love y all   :X  :X  :X

• Like 1
Postat

"Buretele te iubeste, esti o prezenta de-a dreptul fermecatoare pe acest forum compus in mare parte din onanisti."

Sponge...fi mai putin specific la adresa celorlalti membrii ca nu ne intereseaza considerentele tale la adresa noastra,cu atat mai mult cu cat acesti "onanisti" pana sa apari tu au futut la greu si au recenzat pe masura ca sa merite (putin) respect!!

Asa ca te las,nu te salut ca scriu doar cu o mana,cu cealalta conduc si cu cealalta mi-o frec, imaginandu-ma in spatele tau!!

Take care not to suck my juice,sponge:))

• Like 2

Postat

Aseara, stand de vorba cu "cineva", foarte excitata fiind, m-a facut sa retraiesc o nebunie. M-am gandit sa va impartasesc si voua. Toata "tarasenia" se petrecea asta vara, undeva pe la sfarsitul lui august-inceputul lui septembrie..

Era seara, undeva in jur de 2200. Eram in drum spre mare. Eu, Maya si inca doi tipi. Eram pe autostrada. Eu cu Maya am plecat cu gandul sa-i "seducem" pe cei doi, asadar eram destul de incinse cu gandul la ce avea sa urmeze. :D . Nimeni nu vorbea, stateam si ascultam muzica, adiram peisajul...fumam, o gura de cafea...

Se uita la mine, si o vedeam ca este excitata, mi-a transmis imediat starea ei. Nici nu era prea greu, de altfel...are ea ceva al ei, te face sa o vrei instant.

M-am felictat in gand ca am avut buna inspiratie sa iau de acasa o jucarie. O anumita jucarie. Cineva mi-a facut viata mai frumoasa daruindu-mi-o. :bow Si nu numai mie. Si iubita mea Maya este indragostita de aceasta jucarie. Face minuni. Fetelor, v-o recomand!  :iagree

Ma felici inca o data ca am avut inspiratia sa nu las jucaria in bagajul din portbagaj. :girly O aveam in geanta. Am bagat mana dupa ea. :D Nebuna nu m-a lasat si mi-a smuls jucaria din mana. Woaw...woaw...in alte conditii m-as fi suparat dar cand am vazut cu cata satisfactie si-a intodus jucaria...in chiloteii ei pe care imi venea sa-i rup de pe ea, cand i-am vazut privirea nu am putut decat sa ma bucur de ceea ce vad.. :blushing2  

Ce sa va spun?!?! Eram fiarta, ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred ce nebunie traiam. Cred ca este lesne de imaginat ce as fi facut cu ea acolo pe bancheta din spate :D Deja incepusem sa ma gandesc daca s-o facem sau sa n-o facem totusi...nu puteam anticipa reactia celor doi,...oricum cu cat treceau secundele, cu atat balanta inclina inspre a sari pe ea, macar sa o sarut :P ...iar ea ma provoca :o . Noroc ca nu a durat foarte mult si a reusit sa termine. Ce ranjet a putut sa schiteze in clipa in care mi-a dat jucaria...hmmm, your turn now... :girly

Aaaa daaa, woaw...nebuna si-a aprins o tigara, s-a lasat usor pe bancheta si se uita la mine. Ce privire perversa...m-a dat pe spate, la propriu...in clipa aceea nu am mai tinut cont ca suntem in masina si mi-am desfacut picioarele putin mai mult...pana atunci statusem picior peste picior, acum le desfacusem...nu stiu cum sa va descriu in cuvinte ce simteam in momentele acelea, era ceva magic...evident ca nu dupa mult timp, imi vine sa termin...ce pacat ca nu ma puteam manifesta...dar ea a simtit, ea a vazut...phoaaaa...sublim :girly

Exact in momentul in care incepeam sa am orgasm se intoarce domnul "x" catre mine si, uitandu-se in ochii mei, ma intreaba: "ce faci....sorina?". Ma credeti cand va spun ca nu l-am auzit?? :laugh2

Pfffff, am avut unul dintre cele mai intense orgasme ever. Ma uitam la el, in ochii lui, zambeam, simteam privirea Mayei atintita asupra mea....nu puteam sa zic nimic...absolut nimic...doar zambeam... :blushing2

Pfff, a fost o nebunie, o adevarata nebunie pe care mi-as dori sa o repet...cu siguranta ca voi avea ocazia...Maya is coming with me at Tomorrowland ;)

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...