Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2014 Postat Februarie 12, 2014 Ok,Lubricel,cum vrei tu.Eu nu ti-am spus din rautate,stii bine asta.Continua atunci,pana devii sub orice critica.Deocamdata esti doar penibil. Succes 1
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 12, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 12, 2014 Stiu, Laruca, stiu dar, azi sunt al naibii de nervos pe tot si pe toate asa ca... tralalalalalalalalalalalalalalala Da' topicul asta nu-l inchide nimeni??? Ai de PLM!!! Mai nou forumul e OTeVizat si monetizat corespunzator asa ca pisicuts manelistul nu mai face bani din "recenzii" si lucruri utile ci din trolism si manelizare.
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 12, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 12, 2014 Pisicuts, ne mai duelam in melodii pe topicul asta? Eu stiu si altceva in afara de manele dar, tot cu mesaj "ascuns". Deci, inchizi topicul?
bubu77 Reputație: 142 Postat Februarie 12, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 12, 2014 Lub stai linistit, cand ajung la Oradea o sa vetific si eu ,daca mai e posibil ,cele spuse de tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum