Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 13, 2022 Partajează Postat Mai 13, 2022 Chiar acum, Flx01 a spus: Locurile din primele zece rinduri sunt ocupate. Locuri libere de la rindul 11 in sus. Mentionez ca fiecare rind are 20 de locuri😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣. Poate daca dai spaga(mita, atentie) gasesti loc mai in față 🤣🤣🤣🤣🤣 Pai nu mai bine iti pun tie piedica inainte de a merge la ea si astfel se elibereaza locul? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7445 Postat Mai 13, 2022 Membru Premium Partajează Postat Mai 13, 2022 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Pai nu mai bine iti pun tie piedica inainte de a merge la ea si astfel se elibereaza locul? Locul meu e cu Abonament. 🤣 Daca nu ajung ramine liber. 🤦♂️😆😆😆 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7445 Postat Mai 13, 2022 Membru Premium Partajează Postat Mai 13, 2022 Kristal nici nu stiu daca sa ma bucur sau..... Iti urez bun venit, revenit🤗😘 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1672 Postat Mai 13, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 13, 2022 Na, dacă vine fata vineri și nu prind loc nici sâmbătă, atunci duminică. Duc nevasta la biserică și jó merg la spovedit la sfânta Kristal.😜 1 2 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 13, 2022 Partajează Postat Mai 13, 2022 Acum 1 oră, Rafaelooo a spus: Na, dacă vine fata vineri și nu prind loc nici sâmbătă, atunci duminică. Duc nevasta la biserică și jó merg la spovedit la sfânta Kristal.😜 Si tu vrei duminica??? Si io! Intram deodata🙃? Fata e mica dar ridica! Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1672 Postat Mai 13, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 13, 2022 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Si tu vrei duminica??? Si io! Intram deodata🙃? Fata e mica dar ridica! Sigur, ne spovedește fata pe amândoi, deodată sau pe rând, știe ea mai bine....ritualul.😏😜 Link spre comentariu
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Mai 13, 2022 Partajează Postat Mai 13, 2022 Vă doresc spor la iubit, poate mă va spovedi și pe mine cândva 🙆 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 13, 2022 Partajează Postat Mai 13, 2022 Acum 18 minute, Patimasu a spus: Vă doresc spor la iubit, poate mă va spovedi și pe mine cândva 🙆 Asa spovedeala nu ai mai pomenit, iti garantez. Dupa prima mea vizita, am fost 3 zile la rand la ea, sa ma conving ca e reala. Link spre comentariu
Vizitator Kristal19 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 Buna seara am revenit cu veste mai puțin plăcută Din păcate a intervenit ceva și nu voi putea începe din 20 ,va voi anunța data precisa ,îmi cer mii de scuze dar este o problemă de sănătate care nu poate fi anulata ! Mulțumesc pentru înțelegere. Pupicii cu sclipici 💋 Kristal 🌸 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 18, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 18, 2022 Acum 33 minute, Kristal19 a spus: Buna seara am revenit cu veste mai puțin plăcută Din păcate a intervenit ceva și nu voi putea începe din 20 ,va voi anunța data precisa ,îmi cer mii de scuze dar este o problemă de sănătate care nu poate fi anulata ! Mulțumesc pentru înțelegere. Pupicii cu sclipici 💋 Kristal 🌸 Dacă noi comunitatea , te putem cu ceva , cu orice nu ezita ca sigur sunt băieți care vor și pot sa facă un gest frumos , știi la ce ma refer , 🏧💵💶 speram și îți dorim însănătoșire grabnica !!! Și o revenire fulminanta !!! Cu o oferta frumoasa și atractiva ptr toți 🙏😘 Link spre comentariu
Vizitator Kristal19 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 Va mulțumesc,dar este in regula ! Noapte frumoasa și vise erotice cu mine va doresc !!🌸 Pupicii cu sclipici 💋 Kristal 🥰 Link spre comentariu
alecs30 Reputație: -38 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 Ai făcut exces de pula si ti a rămas în gât?😂😂😂😂 2 2 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1672 Postat Mai 24, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 24, 2022 La 18.05.2022 la 22:08, Kristal19 a spus: Buna seara am revenit cu veste mai puțin plăcută Din păcate a intervenit ceva și nu voi putea începe din 20 ,va voi anunța data precisa ,îmi cer mii de scuze dar este o problemă de sănătate care nu poate fi anulata ! Mulțumesc pentru înțelegere. Pupicii cu sclipici 💋 Kristal 🌸 Kristal dragă, cum ești, sper că bine, așteptăm o veste bună de la tine. Suntem cu gândul la tine.💙❤️💛😘 Link spre comentariu
poing159 Reputație: 116 Postat Mai 24, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 24, 2022 Acum 13 minute, Rafaelooo a spus: Kristal dragă, cum ești, sper că bine, așteptăm o veste bună de la tine. Suntem cu gândul la tine.💙❤️💛😘 Și eu sper sa se alinieze astrele și sa vina săptămâna viitoare sa o prind și eu ,o aștept de mult .🙈😜 1 1 Link spre comentariu
Titel18 Reputație: 79 Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 @Kristal19 ai uitat de noi ? 😁 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 28, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 28, 2022 Mai @Kristal19 Răspunde la băieți fa ceva și Vino nu vezi ca duc lipsa de pizda … și nu oricare de a ta ca e plină de kristale , diamante și rubine … hai la Arad dar vezi Cf cu prețurile … sa rămâie așa mici ca după numai se roagă nimeni dc faci 300/500 hai te tzuc și spor la tot ce ți dorești sper sa fii bine și sa vii aici jn sat ca s mulți care vor sa dea o muie Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 E bine Kristal, am vb cu ea si va reveni la noi in 2 saptamani. Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 28, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 28, 2022 Acum 5 minute, unsuflet a spus: E bine Kristal, am vb cu ea si va reveni la noi in 2 saptamani. Cine mai vine in oraș ? Ceva sa merite ?? te văd trist … de când o plecat Raisa … Link spre comentariu
Vizitator Kristal19 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Partajează Postat Mai 30, 2022 Hello dragilor ,as dori sa îmi spuneți pe unde ar fi mai ok sa îmi iau locația ?? Săptămâna asta revin ,am primit aprobare că sunt bine 🌸 Dar va trebui sa o luați ușor cu mine că mă pierd 😂😂 Pupicii cu sclipici 💋 Kristal ❤️ Link spre comentariu
poing159 Reputație: 116 Postat Mai 30, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 30, 2022 Acum 27 minute, Kristal19 a spus: Hello dragilor ,as dori sa îmi spuneți pe unde ar fi mai ok sa îmi iau locația ?? Săptămâna asta revin ,am primit aprobare că sunt bine 🌸 Dar va trebui sa o luați ușor cu mine că mă pierd 😂😂 Pupicii cu sclipici 💋 Kristal ❤️ Abia așteptam 💪🙂 Ared kaufland clar . 1 Link spre comentariu
Vizitator Kristal19 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Partajează Postat Mai 30, 2022 Și dacă ar fi sa incep de azi ,oare as avea ceva musafiri? Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Partajează Postat Mai 30, 2022 Si Adora Park e ok. Link spre comentariu
Vizitator DrogosP Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Partajează Postat Mai 30, 2022 Ce faci fătuco?....Testezi piața?...eu îți spun fără răutate.....acum nu se fac bani in Arad!!!!!! Dar... tu știi ... M-ai bine ți-ai vedea de tinerețea ta că ești crudă și necoaptă....părerea mea... Spor la iubit cu cap!!! Link spre comentariu
Vizitator Kristal19 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Partajează Postat Mai 30, 2022 2 minutes ago, DrogosP said: Ce faci fătuco?....Testezi piața?...eu îți spun fără răutate.....acum nu se fac bani in Arad!!!!!! Dar... tu știi ... M-ai bine ți-ai vedea de tinerețea ta că ești crudă și necoaptă....părerea mea... Spor la iubit cu cap!!! Mulțumesc pentru sfat ,apreciez!💋 Link spre comentariu
Vizitator Kristal19 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Partajează Postat Mai 30, 2022 Maine începând de la 13 voi fi disponibila pana la ora 19 . Tot aceleași tarife . Zona va voi spune maine ! Aștept de azi sa se facă programări! Pupicii cu sclipici 💋 Kristal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum