Rbyrbk Reputație: 473 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 15, 2022 Buna fetelor, caut colega pentru a împărți cheltuieli ,specific nu am locație. Ma interesează undeva pe unirii , nerva traian ,universitate ! Mulțumesc 🙂 1 Link spre comentariu
Trojan37 Reputație: 267 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Aprilie 6, 2022 La 15.02.2022 la 13:56, Rbyrbk a spus: Buna fetelor, caut colega pentru a împărți cheltuieli ,specific nu am locație. Ma interesează undeva pe unirii , nerva traian ,universitate ! Mulțumesc 🙂 Ai încheiat turneul prin țară? 1 Link spre comentariu
Rbyrbk Reputație: 473 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Acum 1 oră, Trojan37 a spus: Ai încheiat turneul prin țară? Bună, momentan am ales sa iau o pauza pentru o perioada . 💋 1 Link spre comentariu
Spoitor Reputație: -22 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Pă interval Oras:Pă interval Partajează Postat Aprilie 10, 2022 trebe si pizcina curatata si lasata la dospit.. bravo 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum