infinitum Reputație: 10 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Este prima recenzie pe care eu o fac pe acest forum. Sper sa nu bat campii prea mult si nici sa nau spun chestii gresite. Dupa o perioada destul de lunga in care am tot fost atent la topicul lui Kriss care imi dadea cumva mixed feelings din cauza recenzilor care nu erau constante,mi-am luat inima in dinti si am zis ca incerc marea cu degetul. Am contactat-o pe Kriss,metoda fiind Whatsapp. Mi-a raspuns destul de repede si am rusit sa programam o intalnire in acea seara(destul de din scurt so big like) La ora stabilita,a aparut domnisoara in fata casei mele,dandu-se jos dintr-un uber si pe mine lasandu-ma cu gura cascata,cumva surprins placut de ce vedeam in fata ochiilor. E o femeie extraordinar de frumoasa,cu forme apetisante si foarte frumos proportionata. Ne-am facut comozi,am socializat la un pahar de vin si am trecut la actiune direct in living. Foarte pasionala,cu un GFE ridicat,un FK de mama-mama…a inceput cu un ON genial dupa care am trecut eu la oral. Nimic de reprosat,curat,fara mirosuri,nici nu cred ca era de asteptat altceva la asa o femeie. NP in multiple pozitii executate intr-un mare fel(mie unul mi-a placut la nebunie) dupa care finalizare in balon dupa o partida incendiara. Experienta mea cu Kriss a fost una de exceptie. De revenit? Fara doar si poate. De recomandat? Niciodata. Vreau sa O pastrez doar pentru mine😂 , iar notele cred ca sunt inutile cand vorbim de experienta cu o asa femeie extraordinara! 8 Link spre comentariu
sambapula Reputație: 52 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Buna seara tuturor, Imi cer scuze pentru eventuali eroari de gramatica dar sunt strain si nu am invatat limba voastra la scoala, doar auzind in stinga si dreapta. Sunt 15-20 de minuti ca Kristinne a plecat de la hotel meu si pot sa spun fara problemi ca este o fata deosebita de frumoasa, atat exterior cat si in interior. Cred ca este de nefolos daca pun servici si pretul pe care i ofera pentru ca sunt cunoscuti deja. Cu ea se poate conversa asupra orice argument si este dulce, manierata, eleganta, sexy si simpatica. Note: Aspect fizic: 9,5 ON: 9,5 NP: 9,5 GFE: 10 Igiena: 11 Dulce nivel miere! Multumesc frumos Kristinne pentru experienta de vis si noroc pentru projectele personale💪😉 6 1 Link spre comentariu
jokerradu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Totuși, ii reala, nu i reala ? Are locație ? Păreri reale? Cum putem sa dam dea? multumesc 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Acum 1 minut, jokerradu a spus: Totuși, ii reala, nu i reala ? Are locație ? Păreri reale? Cum putem sa dam dea? multumesc Este mai mult decât reală, citește-i postările și o să găsești serviciile pe care le oferă precum și metoda de contact, prin watssap! Chiar nu pot înțelege cum poți pune astfel de întrebări, când pe topic sunt recenzii numeroase a celor care au avut norocul să o întâlnească! O zi frumoasă iți doresc! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4335 Postat Septembrie 13, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Kristinne/Kristinnet: "Il mio amore per te finirà solo quando un pittore sordo riuscirà a dipingere il rumore di un petalo di rosa che cade su un pavimento di cristallo, di un castello mai esistito." 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3698 Postat Septembrie 13, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 13, 2023 1 oră în urmă, farafiltre a spus: Kristinne/Kristinnet: "Il mio amore per te finirà solo quando un pittore sordo riuscirà a dipingere il rumore di un petalo di rosa che cade su un pavimento di cristallo, di un castello mai esistito." Te-ai întâlnit cu Răducioiu? 4 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4335 Postat Septembrie 13, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Acum 2 minute, Cozonac77 a spus: Te-ai întâlnit cu Răducioiu? Eu sunt raducioiu, si mi doresc sa stau la sueta cu ginuta🙂 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2822 Postat Septembrie 13, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 13, 2023 8 hours ago, farafiltre said: Kristinne/Kristinnet: "Il mio amore per te finirà solo quando un pittore sordo riuscirà a dipingere il rumore di un petalo di rosa che cade su un pavimento di cristallo, di un castello mai esistito." 6 hours ago, Cozonac77 said: Te-ai întâlnit cu Răducioiu? Mai curand a visat... cu Jim Morrison! 😁 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Acum 19 ore, farafiltre a spus: Kristinne/Kristinnet: "Il mio amore per te finirà solo quando un pittore sordo riuscirà a dipingere il rumore di un petalo di rosa che cade su un pavimento di cristallo, di un castello mai esistito." Asta mai lipsea ...nu i greu cu Albano si cu Centaurii ...mai trebuie un grup de italieni ...sa rupa pwla . 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Acum 14 minute, 20_14 a spus: Asta mai lipsea ...nu i greu cu Albano si cu Centaurii ...mai trebuie un grup de italieni ...sa rupa pwla . 🤣🤣🤣 Chiar eram îngrijorat văzând că nu ai apărut încă pe aici, acum m-am liniștit!🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Acum 10 minute, 22leon a spus: De ce nu-ți deschizi un topic și la concursul de poze ? Probabil nu știe cum și unde trebuie deschis, și chiar ar fii păcat să nu o facă deoarece nu prea văd cine o poate bate! Ar fii bine să-ți scrie în PM ca să-i spui cum să procedeze! O seară frumoasă, Leon! Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2822 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 15, 2023 1 hour ago, burebista88 said: Când îți ei și locație!? Este posibil în viitorul apropiat?. Mulțumesc Locatie?! Aia e problema?! Cand eu intreb aici lucruri serioase: @Kristinne, care sunt sansele sa oferi in viitor sex anal?! P.S. @burebista88... sper ca stii de gluma! Locatia este si ea importanta... dar clar as face efortul sa asigur eu locatia, daca fata decide s-o ia in funduletz! 1 Link spre comentariu
mihaimihai5 Reputație: 175 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 2 minutes ago, danp123 said: Locatie?! Aia e problema?! Cand eu intreb aici lucruri serioase: @Kristinne, care sunt sansele sa oferi in viitor sex anal?! P.S. @burebista88... sper ca stii de gluma! Locatia este si ea importanta... dar clar as face efortul daca fata decide s-o ia in funduletz! Si eu ma numar pintre cei care intreaba daca are de gand sa isi ia locatie, chiar mi-ar face placere sa o intalnesc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 4 minute, danp123 a spus: Locatie?! Aia e problema?! Cand eu intreb aici lucruri serioase: @Kristinne, care sunt sansele sa oferi in viitor sex anal?! P.S. @burebista88... sper ca stii de gluma! Locatia este si ea importanta... dar clar as face efortul daca fata decide s-o ia in funduletz! Momentan nu ai șanse la un astfel de serviciu, deoarece nu-l practică și nici nu o atrage deloc, din ce mi-a spus mie când ne-am văzut și am întrebat-o! Dar mai există o vorbă, niciodată să nu spui niciodată, așa că speranța moare ultima! Te salut și îți doresc o zi frumoasă! Link spre comentariu
burebista88 Reputație: 99 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 43 minute, Albano89 a spus: Momentan nu ai șanse la un astfel de serviciu, deoarece nu-l practică și nici nu o atrage deloc, din ce mi-a spus mie când ne-am văzut și am întrebat-o! Dar mai există o vorbă, niciodată să nu spui niciodată, așa că speranța moare ultima! Te salut și îți doresc o zi frumoasă! Trag speranțe la locație măcar 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Chiar acum, burebista88 a spus: Trag speranțe la locație măcar 😉 Nu știu ce să-ți răspund, cel mai bine ar fii să-i scrii fetei și să întrebi! Dar sunt atâtea pensiuni faine la preturi ok și merită efortul, cel puțin pentru mine, dar tu procedează cum consideri că este bine pentru tine! Te salut și aștept recenzia! Link spre comentariu
remusV Reputație: -12 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 32 minute, Albano89 a spus: Nu știu ce să-ți răspund, cel mai bine ar fii să-i scrii fetei și să întrebi! Dar sunt atâtea pensiuni faine la preturi ok și merită efortul, cel puțin pentru mine, dar tu procedează cum consideri că este bine pentru tine! Te salut și aștept recenzia! Vad ca ești fan cum scrie cineva ceva cum te bagi tu și comentezi le ști tu pe toate las-o pe domnisoara sa ai răspundă deja devine penibil . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 2 minute, remusV a spus: Vad ca ești fan cum scrie cineva ceva cum te bagi tu și comentezi le ști tu pe toate las-o pe domnisoara sa ai răspundă deja devine penibil . Ți-am spus că nu știi să citești și iarăși persisti cu aceleași aberații! I-am răspuns unui coleg care a întrebat ceva, dar....Vezi-ți tu de ale tale pentru că este mai bine, chiar nu am nimic cu tine, doar că te contrazici singur mereu! O zi frumoasă! Link spre comentariu
remusV Reputație: -12 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 9 minute, Albano89 a spus: Ți-am spus că nu știi să citești și iarăși persisti cu aceleași aberații! I-am răspuns unui coleg care a întrebat ceva, dar....Vezi-ți tu de ale tale pentru că este mai bine, chiar nu am nimic cu tine, doar că te contrazici singur mereu! O zi frumoasă! Mai bine lasă tu topicul pentru recenzii ca zici ca este topicul tău mai mult scri tu pe el ca titulara . O zi faina și sa revenim la recenzi ca de pupat în dos suntem sătui. Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4280 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Revenim la recenzii. 1 Link spre comentariu
Rares777 Reputație: 25 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Arest la domiciliu pe viață legat de pat cu, calusul în gură 😃😃 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33870 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Daca tot si-a deschis topic si la concursul de poze ar fi pacat să nu aruncați o privire , mai dati și voi un like, o inimioara....sa mai castige si fetele noastre😜 3 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 11 minute, Albano89 a spus: Cine nu și-ar dori să fie arestat de o asemenea polițistă! Eu mi-aș pune singur cătușele, apoi chieile le-aș înghiți singur!❤❤❤ Mă tu te-ai îndrăgostit iremediabil 🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 7 minute, costy7 a spus: Mă tu te-ai îndrăgostit iremediabil 🙈 Da, recunosc, în câteva rânduri, câte o oră, uneori și 2 sau 3, poate chiar și mai multe pe viitor! 🤣🤣🤣 Costy, Costy, de ce ești răut?? Weekend plăcut îți doresc, cu multă iubire, vorba unui alt prieten! Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Kristine la cort vi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum