Sari la conținut

Kristinne 0732380240

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, povestitorul a spus:

Pozele astea sunt ale tale ...sau tot din 

Nu public anunț pe site publi24 cu mine 

Sunt noua pe forum 

Pozele îmi aparțin 

Te vei convinge la momentul întâlniri 

Înainte de toate fac și apel video pe whatsApp  ... 

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 5 minute, Kristinne a spus:

Precizez disponibilitatea in acest domeniu nu este una constanta, ba chiar limitata de cele mai multe ori, nu activez zilnic din cauza lipsei de timp, de aceea programarile le voi face in general doar de pe o zi pe alta, in limita posibilitatilor.

Am inteles ... sau nu 😅😅😅...cu voi femeile si daca este alba ...tot negra e 😂😂😂

Dar imi fac curaj sa intreb ...si anuntul.ala de pe publi ....defapt sunt vreo 3 pentru ce este ...tot timpul up 

Nu te obosi sa imi raspunzi ....am tot eu solutia ...pentru reclama sau pentru programarile din anul 2023 😂😂😂

Ca pe anul in curs ...ai full 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
Postat
Acum 2 ore, Kristinne a spus:

Toții labagii care se plictisesc se găsesc  a comenta fără neștire de cauza 

Pozele de pe publi sunt poze de reclama 

Eu trimit poze reale cu mine în privat am și specificat, fac confirmare pe whatsapp 

Pisi.... după ce tu umbli "cu cioara vopsita" , având poze false ,tot tu ești cu gura mare ? 

De ce nu ai pus poze reale aici de la început ?  Odată ce vad ca umbli cu poze false , crezi ca îmi mai pasa sa te sun sa-mi faci tu confirmare video ? 😂😂

Tu crezi ca ai început bine cu comentarile de genul de mai sus ?  Ce zici dacă iti raspundem în același stil ?😈

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, Kristinne a spus:

Nu public anunț pe site publi24 cu mine 

Sunt noua pe forum 

Pozele îmi aparțin 

Te vei convinge la momentul întâlniri 

Înainte de toate fac și apel video pe whatsApp  ... 

Bun ...am inteles ...dar in privinta oralului nu poti sa schimbi putin . 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat
Acum 26 minute, 22leon a spus:

Pisi.... după ce tu umbli "cu cioara vopsita" , având poze false ,tot tu ești cu gura mare ? 

De ce nu ai pus poze reale aici de la început ?  Odată ce vad ca umbli cu poze false , crezi ca îmi mai pasa sa te sun sa-mi faci tu confirmare video ? 😂😂

Tu crezi ca ai început bine cu comentarile de genul de mai sus ?  Ce zici dacă iti raspundem în același stil ?😈

Nu public poze cu mine pe site publi 24 

De  aceea m-am postat pe forum respectiv am atașat CV poze reale cu mine sun noua pe forum cum am spus și mai dv fac confirmare video 

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat
11 hours ago, Kristinne said:

Toții labagii care se plictisesc se găsesc  a comenta fără neștire de cauza 
Pozele de pe publi sunt poze de reclama 
Eu trimit poze reale cu mine în privat am și specificat, fac confirmare pe whatsapp 
Dacă vrei sa te convingi îți fac confirmare cu poze din locație chiar și apel video

multumesc pt reactie si pt apreciere

poti sa pui pe publi "poze cu caracter informativ",

si sa scoti "poze reale 100%" si "Pozele imi apartin,sunt 100%reale" care induc in eroare,

si pe topic sa listezi toate anunturile si numerele de telefon folosite, si topic mai vechi

si ai grija si la limbaj pls (de fapt grija la atitudine)

succes!

• Like 2
Postat

De cand ai venit ne minti si ne certi non stop 🤣 Crezi ca suntem obligati sa te vizitam ? 
incearca sa umblii putin la atitudine ca nu este deajuns sa fii frumoasa .

Vizitator Temko88
Postat

Minte, are câteva poze pe care le tot trimite! 

I-am cerut alte poze pentru ca tot astea le-am primit și eu 5-6 poze și a zis ca doar astea. Am sunat de pe 3 numere diferite și tot pozele astea le trimite, i-am zis sa facă poza cu fata și mi-a trimis poza de pe canapea și o mai primisem în trecut. 

Eu zic ca e fake. Nu m-am întâlnit cu ea, dar decât o teapa mai bine la fete cunoscute. 

Vizitator
Postat
Acum 35 minute, Temko88 a spus:

Minte, are câteva poze pe care le tot trimite! 

I-am cerut alte poze pentru ca tot astea le-am primit și eu 5-6 poze și a zis ca doar astea. Am sunat de pe 3 numere diferite și tot pozele astea le trimite, i-am zis sa facă poza cu fata și mi-a trimis poza de pe canapea și o mai primisem în trecut. 

Eu zic ca e fake. Nu m-am întâlnit cu ea, dar decât o teapa mai bine la fete cunoscute. 

Am făcut și confirmare video la uni dintr-e voi nu fac la toții curioșii și băgători de seama 

Am primi recenzie la faptul ca , chiar sunt fata din poze ! 

Confirmare se face în funcție de disponibilitate  ! 

Vizitator
Postat
Chiar acum, Kristinne a spus:

Am făcut și confirmare video la uni dintr-e voi nu fac la toții curioșii și băgători de seama 

Acum 1 minut, Kristinne a spus:

Am vorbit cu Kristinne pe whts. M-a sunat cu video. Este fata din poze. Lăsat de freevoice 

și de Dan 091

Postat
2 minutes ago, Kristinne said:

Am vorbit cu Kristinne pe whts. M-a sunat cu video. Este fata din poze. Lăsat de freevoice 

și de Dan 091

Aia e recenzie tu nebuno ? 🤣🤣🤣

• Haha 3
Vizitator
Postat

Prapaditule sărac ce lucrezi pe șantier ma pui să-ți fac poza la bluza ce o avem pe mine în poza pe care ti-am trimis-o și tot tu comentezi aiurea ? 

• Oras:Timis
  • Oras:Timis
Postat
Acum 26 minute, Kristinne a spus:

și de Dan 091

Ahahahahaha, a incurcat conturile 😂

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, inn2004 a spus:

Ahahahahaha, a incurcat conturile 😂

Cei care comentați în neștire de cauza la adresa mea și fără sa ne vedem f2f 

Lăsați comentariile răutăcioase de acest gen în alta parte și nu mai comentați gratis .. în cazul unora care doar asta își permite! Daca nu înțelegeți ca pozele mele sunt reale și cei care au fost s-au convins... nu va rămâne decât faceți rost de bănuții respectivi ca să va puteți convinge de asta!!! Pana atunci pa și pusiii 

• Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, Kristinne a spus:

Cei care comentați în neștire de cauza la adresa mea și fără sa ne vedem f2f 

Lăsați comentariile răutăcioase de acest gen în alta parte și nu mai comentați gratis .. în cazul unora care doar asta își permite! Daca nu înțelegeți ca pozele mele sunt reale și cei care au fost s-au convins... nu va rămâne decât faceți rost de bănuții respectivi ca să va puteți convinge de asta!!! Pana atunci pa și pusiii 

Pisi, comentam unde vrem, nu-i topicul tau ,ii topicul despre tine. 

Nu-i problema de bănuți, ii problema ca nu vrem sa-i cheltuim cu una care are atitudinea ta. Pricepi diferența?

Drum bun !

Ps. vrei și raport pe Publi ca pozele sunt furate ? 😁😂😂

• Like 2
Postat
9 minutes ago, Kristinne said:

Lăsați comentariile răutăcioase de acest gen în alta parte și nu mai comentați gratis .. în cazul unora care doar asta își permite! 

Dupa ce ca esti analfabeta mai si semnalizezi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 uite cine a ajuns sa ne ia banii 🤣🤣🤣 

Ai gresito rau cu forumul 🤣 ai auzit tu ca e treaba aici !

Eu zic sa revii la publi24 cu poze false ca de categoria aia esti.

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, 22leon a spus:

Pisi, comentam unde vrem, nu-i topicul tau ,ii topicul despre tine. 

Nu-i problema de bănuți, ii problema ca nu vrem sa-i cheltuim cu una care are atitudinea ta. Pricepi diferența?

Drum bun !

Ps. vrei și raport pe Publi ca pozele sunt furate ? 😁😂😂

Vizitator
Postat
Acum 8 minute, billyboy82 a spus:

Dupa ce ca esti analfabeta mai si semnalizezi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 uite cine a ajuns sa ne ia banii 🤣🤣🤣 

Ai gresito rau cu forumul 🤣 ai auzit tu ca e treaba aici !

Eu zic sa revii la publi24 cu poze false ca de categoria aia esti.

Vrei sa-ti dau semnele de punctuație și liniutele sa ți le bagi pe gat și sa le pui tu după acolo unde trebuie sau din ce pretext îmi spui tu mie ca sunt analfabeta.. vrei sa ne măsurăm în câte clase primare avem .. îți zic eu dacă asta vrei.. Bărbații ăștia care asa vb cu o femeie nu aveți mai mult de 2 clase (ca trenu) ..

Exact asa cum am și specificat mai sus ..doar atât va permiteți sa trimiteți un mesaj gratuit pe internet. Sunteți doar smecherii din genul "..da-mi o țigară " și încă mirosiți a autobuz!! 

Chiar va plictisiți rau la ora asta!! Succes! 

Ps: Va dau un sfat, sa nu fugiți după autobuz ca vine următorul... 

Vizitator
Postat
Chiar acum, Kristinne a spus:

Vrei sa-ti dau semnele de punctuație și liniutele sa ți le bagi pe gat și sa le pui tu după acolo unde trebuie sau din ce pretext îmi spui tu mie ca sunt analfabeta.. vrei sa ne măsurăm în câte clase primare avem .. îți zic eu dacă asta vrei.. Bărbații ăștia care asa vb cu o femeie nu aveți mai mult de 2 clase (ca trenu) ..

Exact asa cum am și specificat mai sus ..doar atât va permiteți sa trimiteți un mesaj gratuit pe internet. Sunteți doar smecherii din genul "..da-mi o țigară " și încă mirosiți a autobuz!! 

Chiar va plictisiți rau la ora asta!! Succes! 

😂😂😂😂😂😂

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
10 minutes ago, Kristinne said:

Nah să-mi bag... și eu în fiecare dimineață ajung fleașcă de transpirație și fără suflu la muncă 🥺

Mulțumesc mult pentru sfat 🥰

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...