seth21ti Reputație: 19 Postat Miercuri la 22:43 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Miercuri la 22:43 Am pus ochii pe ea de ceva timp. Ma atrage foarte mult. Fit si cu silincoane. Am incercat sa o contactez si acum o saptamana dar nu a raspuns. Astazi am avut noroc. Pe whatsapp mi s-a parut rece si m-am gandit daca sa risc sa merg sau nu. Nu aveam chef de un fest fuck dar cum ma atrageau pozele am zis hai sa incerc. Am luat o decizie foarte buna. Am ajuns la locatie. Doamne ce bine arata. Mi-a ofererit un suc si am stat de povesti. Foarte comunicativa si bine dispusa. Dupa sarit la dus. Am intrat in camera unde ma astepta. Abea asteptam sa sar pe ea. Inceput in picioare cu mangaieri saruturi pe sanii aia mari si frumosi. Se simt extraordinar de bine la atingere. Nu m-ai rezistam. Vroiam sa ii mananc pasarica. S-a intins in pat si m-am apucat de treaba. Totul foarte curat acolo. Dupa o perioada ne-am asezat in pozitia 69. Oralu destul de bunicel. Nu cel mai grozav dar bun. A venit si timpu penetrarii. Prima data ea deasupra si dupa capra. E stramta rau. Am ramas foarte impresionat. Din pacate nu sunt prea dotat dar se simtea foarte bine. Gemetele ei si vorbele(vorba aia, mintema dar mintema frumos :)) m-au facut sa ma termin destul de repede. Am m-ai stat la o tigara sau 2 si plecat cu zambetu pe buze. Locatie: 10 Aspect: 10+++ Atitudine: 10+ Igiena: 10 Oral: 9 Normal: 10 Cadou: 700 Merita? Eu zic ca da dar nu foarte des ca sa nu te indragostesti:))) Sper sa pot revenii la ea dar programu nu prea se sincronizeaza. Din cate am vazut ea prefera dupamasa, seara. Eu prefer in juru amiezei. Dupamasa trebuie sa ajung acasa la cratita:))) glumesc cu partrea cu cratita 8 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum