Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 20, 2022 Acum 1 oră, Temko88 a spus: Hai doamne ajuta la toți păcătoșii! - După liturghia de Duminica am fost peste drum de biserica sa o spovedesc pe Eva! Ma aștepta îmbrăcată în îngeraș alb, semn ca își dorea mult sa ii fie iertate păcatele. Ce sa zic, greu găsești cuvinte când îți deschide ușa o fata la 1.70, sâni mari ceea ce mie îmi place cel mai mult la o fata, frumoasa, chiar e tipa din poze. Caterinca, ai ce sa discuți cu ea, razi momente faine în compania ei! Am aruncat și patrafiru și m-am băgat la dus, sa ma curat de alte păcate, după care am trecut la actiune: - Locația - 10 (apartament nou curat), - Eva - pe gustul meu de fata primește tot 10. - ON - 9 bunicel, incitant! - NP - 9 mie îmi place sa "muncesc eu" schimbat de poziții dar pentru mine rămâne o singura fata cu 10 pe linie. Dar Eva probabil după încă 2-3 vizite o sa fie și mai bine. Păcat de buzele alea faine, ca nu face nici măcar mici sărutări, dar a specificat asta în anunț. Per total, eu unul am sa revin când am ocazia. Eva mai au rămas niște păcate nespuse, pana data viitoare mai faci și altele! Ps: multumesc pt bobo ❤️💋
Vizitator Temko88 Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2022 Postat Februarie 20, 2022 Acum 48 minute, Ewa22 a spus: Ps: multumesc pt bobo ❤️💋 ❤️❤️❤️ Sper ca am nimerit!
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 20, 2022 Acum 26 minute, Temko88 a spus: ❤️❤️❤️ Sper ca am nimerit! Dap ❤️
vic86 Reputație: 171 Postat Februarie 20, 2022 Telefon: Ar fi culmea Oras:timisoara Telefon: Ar fi culmea Oras:timisoara Postat Februarie 20, 2022 De ieri pana azi ați umplut 8 pagini pe topicul asta :)) nici nu ma chinui sa găsesc o recenzie.
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 20, 2022 Acum 17 minute, vic86 a spus: De ieri pana azi ați umplut 8 pagini pe topicul asta :)) nici nu ma chinui sa găsesc o recenzie. Eu zic sa incerci…🤪
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Buna dimineata! Va doresc o saptana minunata si va invit sa atingeti cerul alaturi de mine . Ma puteti gasi pe Str Liviu Rebreanu la nr 173 ( blocurile noi) intre orele 10:00-00:00 Preturile si serviciile sunt venite din rai 200 finalizarea -> sex oral (protejat/ neprotejat in functie de igiena) raport normal (DOAR PROTEJAT) diferite pozitii Masaj erotic Finalizare corporala Saruturi corporale 300 1h -> sex oral (protejat/ neprotejat in functie de igiena) raport normal (DOAR PROTEJAT) diferite pozitii Masaj erotic Finalizare corporala Saruturi corporale 69 sau 6 si 9 in functie de preferinte 😈 Sex intre sani Foot fetish Dupa ora 00:00 primesc doar persoane care s-au programat in timplul zilei si imi confirma participarea la evemiment cu putin timp inaite de ora stabilita doresc sa stea cel putin 1h iar pretul este 400 ron ora NU OFER SEX ANAL SARUTURI FINALIZARE ORALA SAU FACIALA SI SEX NEPROTEJAT 😇 va astept sa pacatuim impreuna!! 😈 2 4
20_14 Reputație: 1742 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Februarie 21, 2022 Acum 1 oră, Ewa22 a spus: Buna dimineata! Va doresc o saptana minunata si va invit sa atingeti cerul alaturi de mine . Ma puteti gasi pe Str Liviu Rebreanu la nr 173 ( blocurile noi) intre orele 10:00-00:00 Preturile si serviciile sunt venite din rai 200 finalizarea -> sex oral (protejat/ neprotejat in functie de igiena) raport normal (DOAR PROTEJAT) diferite pozitii Masaj erotic Finalizare corporala Saruturi corporale 300 1h -> sex oral (protejat/ neprotejat in functie de igiena) raport normal (DOAR PROTEJAT) diferite pozitii Masaj erotic Finalizare corporala Saruturi corporale 69 sau 6 si 9 in functie de preferinte 😈 Sex intre sani Foot fetish Dupa ora 00:00 primesc doar persoane care s-au programat in timplul zilei si imi confirma participarea la evemiment cu putin timp inaite de ora stabilita doresc sa stea cel putin 1h iar pretul este 400 ron ora NU OFER SEX ANAL SARUTURI FINALIZARE ORALA SAU FACIALA SI SEX NEPROTEJAT 😇 va astept sa pacatuim impreuna!! 😈 Ceau , acea piesa de mobilier pe care stai tolanita , se gaseste in locatia ta ,nu de alta dar as vrea sa imi odihnesc vreo 30 de minute , piciorusele🥰🥰
Vizitator Temko88 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2022 Postat Februarie 21, 2022 1 oră în urmă, 20_14 a spus: Ceau , acea piesa de mobilier pe care stai tolanita , se gaseste in locatia ta ,nu de alta dar as vrea sa imi odihnesc vreo 30 de minute , piciorusele🥰🥰 Îți confirm eu ca ii acolo 😅😅😅 cum intri pe ușa o sa o vezi 😈😈😈
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 54 minute, 20_14 a spus: Ceau , acea piesa de mobilier pe care stai tolanita , se gaseste in locatia ta ,nu de alta dar as vrea sa imi odihnesc vreo 30 de minute , piciorusele🥰🥰 Da, se gaseste in locatia mea si este neprobata… poate ma ajuti sa vad daca e rezistenta la momente plina de adrenalina 😈🤪 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Februarie 21, 2022 Acum 57 minute, Ewa22 a spus: Da, se gaseste in locatia mea si este neprobata… poate ma ajuti sa vad daca e rezistenta la momente plina de adrenalina 😈🤪 Cu siguranta , dar cu conditia sa imi relaxez vreo 15 minute piciorusele 🥰🥰
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 14 minute, 20_14 a spus: Cu siguranta , dar cu conditia sa imi relaxez vreo 15 minute piciorusele 🥰🥰 Chiar si 20 🤪
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 21, 2022 Acum 1 oră, Ewa22 a spus: Chiar si 20 🤪 Din 30 min plătite...😂😂😂 1
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 28 minute, Impartial a spus: Din 30 min plătite...😂😂😂 😂😂😂😂 si primeste bonus o proveliste de milioane 😈😎 1
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 3 minute, Ewa22 a spus: 😂😂😂😂 si primeste bonus o proveliste de milioane 😈😎 Priveliste**
Membru Premium 22leon Reputație: 34284 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Februarie 21, 2022 Acum 45 minute, Ewa22 a spus: 😂😂😂😂 si primeste bonus o priveliste de milioane 😈😎 Și noi ce primim ? 😂😂 1 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 21, 2022 Acum 1 minut, 22leon a spus: Și noi ce primim ? 😂😂 Unii primesc o lalea rosie, în sensul că o tine in gura si te mângâie cu ea pe penis. Altii, primesc "laleaua" după cap. Bine, a se citi a "lalea"...sucitor etc. Chestie de inspirație de moment.😁😂 5
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 4 ore, 22leon a spus: Și noi ce primim ? 😂😂 Liviu rebreanu.. si primesti de toate 😂😂😂 1
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 4 ore, Impartial a spus: Unii primesc o lalea rosie, în sensul că o tine in gura si te mângâie cu ea pe penis. Altii, primesc "laleaua" după cap. Bine, a se citi a "lalea"...sucitor etc. Chestie de inspirație de moment.😁😂 Mi s au ofilit lalelele , nu mai am ce sa tin in gura si sa il mangai pe penis… da nu e panica imprvizam fac una de hartie 😂😂😂 dar daca vb despre cealalta “lalea” aia trebuie udata sa poata mangaia pe’nisu 😂😂 daca nu e uda zgarie 🥳🤪😎 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 21, 2022 Acum 18 minute, Ewa22 a spus: Mi s au ofilit lalelele , nu mai am ce sa tin in gura si sa il mangai pe penis… da nu e panica imprvizam fac una de hartie 😂😂😂 dar daca vb despre cealalta “lalea” aia trebuie udata sa poata mangaia pe’nisu 😂😂 daca nu e uda zgarie 🥳🤪😎 Dar cealaltă "lalea" e si pe post de stropitoare? Dacă da, cam cât de departe bate jetul? (squirt zic)😁😂
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 34 minute, Impartial a spus: Dar cealaltă "lalea" e si pe post de stropitoare? Dacă da, cam cât de departe bate jetul? (squirt zic)😁😂 Am demontat furtunul si nu mai bate 😂😂😂 (nu fac squirt) 1
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2022 Postat Februarie 21, 2022 Acum 6 minute, Ewa22 a spus: Am demontat furtunul si nu mai bate 😂😂😂 (nu fac squirt) Vine popa cu stropitoarea si te face sa 💦💦💦💦💦💦
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 21, 2022 Acum 27 minute, TheKing15 a spus: Vine popa cu stropitoarea si te face sa 💦💦💦💦💦💦 😂😂😂😂 astept
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 22, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 22, 2022 Acum 9 ore, Ewa22 a spus: 😂😂😂😂 astept Încă astepti? Parca in urma cu cateva pagini, popa era pe drum. Ne-a batut cucu daca asa greu ajunge. Si atunci sa ne intrebam de ce nu suntem sfintiti. Popii e de vina...😂😂 Nici un careu de popi nu ne mai salveaza.😁😂
Ewa22 Reputație: 245 Postat Februarie 22, 2022 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Autor Postat Februarie 22, 2022 Acum 2 ore, Impartial a spus: Încă astepti? Parca in urma cu cateva pagini, popa era pe drum. Ne-a batut cucu daca asa greu ajunge. Si atunci sa ne intrebam de ce nu suntem sfintiti. Popii e de vina...😂😂 Nici un careu de popi nu ne mai salveaza.😁😂 Inca isi face curaj sa vina… ii e frica de paatele mele cred 😇
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 22, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 22, 2022 Acum 2 minute, Ewa22 a spus: Inca isi face curaj sa vina… ii e frica de paatele mele cred 😇 Nu prea cred. Toti suntem...păcătoși. La păcătos ii place sa faca baie in păcat...😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum