Puwllon2 Reputație: 495 Postat Decembrie 5, 2024 Oras:Severin Oras:Severin Postat Decembrie 5, 2024 4 hours ago, po2024ve said: Ii frumos la Craiova ....Mai ales de când au deschis al doilea Mall. Dacă mă duc la Craiova ....fix la al doilea Mall mă duc ...😅😅😅😅😅 2
Leao24 Reputație: 6 Postat Ianuarie 8 Oras:Bals Oras:Bals Postat Ianuarie 8 Hey Rebeka când preconizezi o vizita pe la noi? 1
Futaku25CM Reputație: 378 Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 Acum 5 ore, Leao24 a spus: Hey Rebeka când preconizezi o vizita pe la noi? După ce sa întâmplat eu cred 100% că nu mai vine prea curând așa că pune-ti pofta in cui😅
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Ianuarie 8 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Ianuarie 8 Acum 6 ore, Leao24 a spus: Hey Rebeka când preconizezi o vizita pe la noi? Hey bună, cat de curând.
rotciv Reputație: 11 Postat Ianuarie 8 Oras:Targu Jiu Oras:Targu Jiu Postat Ianuarie 8 Acum 10 minute, rebecahot1 a spus: Hey bună, cat de curând. O veste buna !!! 1
doarvizita Reputație: 281 Postat Ianuarie 8 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Ianuarie 8 Acum 3 ore, Futaku25CM a spus: După ce sa întâmplat eu cred 100% că nu mai vine prea curând așa că pune-ti pofta in cui😅 Corect, mare lucru dacă poate trece peste discuțiile ceva mai "delicate" , ca să zic așa la adresa ei de anul trecut și totuși revine , este de apreciat 👍 1
doarvizita Reputație: 281 Postat Ianuarie 8 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Ianuarie 8 Acum 3 ore, doarvizita a spus: Corect, mare lucru dacă poate trece peste discuțiile ceva mai "delicate" , ca să zic așa la adresa ei de anul trecut și totuși revine , este de apreciat 👍 Cu mare drag, Puwllon ❤️🤗 1
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Februarie 3 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 3 Hey dragilor 🤗 Disponibilă de mâine ( 4 februarie) pentru 2 zile. Locația este aceeași, pupici și seară frumoasă! 1
Sorin2480 Reputație: 62 Postat Februarie 4 Postat Februarie 4 Abea așteptăm sa te revad. Exact cum mam obijnuit, după plecarea Karinei sa ne bucurăm și de prezența ta.😘🤗 1
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Februarie 5 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 5 Bună dimineața! ☕ Disponibila astăzi până la ora 22. 😘 De mâine indisponibilă, pupici ! ♥️ 3
mna Reputație: 58 Postat Februarie 6 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6 Ti-am mai spus si in privat,mai bine nu mai vii ca tu provoci dependenta... 10-pe linie,chiar nu am nimic de reprosat,cel putin din punctul meu de vedere Glumeam,esti binevenita oricand si cat mai des!! 1
doarvizita Reputație: 281 Postat Februarie 6 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 6 Acum 1 minut, mna a spus: Ti-am mai spus si in privat,mai bine nu mai vii ca tu provoci dependenta... 10-pe linie,chiar nu am nimic de reprosat,cel putin din punctul meu de vedere Glumeam,esti binevenita oricand si cat mai des!! E ca un făcut , parcă îmi știe programul și vine atunci când nu pot eu să ajung (eu fiind din alt oraș ) 😅😅, nu-i bai , nu au intrat zilele in sac și ne vom intersecta cândva ... 1
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Februarie 7 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 7 La 06.02.2025 la 18:27, mna a spus: Ti-am mai spus si in privat,mai bine nu mai vii ca tu provoci dependenta... 10-pe linie,chiar nu am nimic de reprosat,cel putin din punctul meu de vedere Glumeam,esti binevenita oricand si cat mai des!! Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, te pup ( pe data viitoare).🤗😘 1
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Februarie 23 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 23 Bună dimineața! ☕️🤗 Hey dragilor, de astăzi mă găsiți disponibilă pt 3 zile. O duminică frumoasă să avem!🥰😘 1
doarvizita Reputație: 281 Postat Februarie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 23 Acum 17 minute, rebecahot1 a spus: Bună dimineața! ☕️🤗 Hey dragilor, de astăzi mă găsiți disponibilă pt 3 zile. O duminică frumoasă să avem!🥰😘 Bună dimineața, in sfârșit m-ai nimerit cu liberele 😅, aș dori să ne auzim pentru o programare , te rog să atașezi numărul tău valabil în titlu sau aici pentru că nu îl găsesc , mulțumesc, 😘
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Februarie 23 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 23 Acum 13 ore, doarvizita a spus: Bună dimineața, in sfârșit m-ai nimerit cu liberele 😅, aș dori să ne auzim pentru o programare , te rog să atașezi numărul tău valabil în titlu sau aici pentru că nu îl găsesc , mulțumesc, 😘 Hey bună, scuze am șters numărul din greșeală (ar trebui să dai dai ceva de băut cuiva fiindcă m-a anunțat 😁🤭) Noapte bună!😘 1
doarvizita Reputație: 281 Postat Februarie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 23 Acum 22 minute, rebecahot1 a spus: Hey bună, scuze am șters numărul din greșeală (ar trebui să dai dai ceva de băut cuiva fiindcă m-a anunțat 😁🤭) Noapte bună!😘 Se mai întâmplă și mi-e clar că trebuie să dau de băut 🤭, o să îți scriu mâine , noapte buna și ție .....să mă visezi la noapte ..😅, Kiss 🥰
Sorin2480 Reputație: 62 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Am reușit să ajung ieri la scumpa de Rebeca🥰, la fel de lipicioasă și plăcută a rămas, plec foarte binedispus de la ea, cu siguranță ne mai vedem până pleci. Te pup😘 1 1
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Februarie 24 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 24 Acum 2 ore, Sorin2480 a spus: Am reușit să ajung ieri la scumpa de Rebeca🥰, la fel de lipicioasă și plăcută a rămas, plec foarte binedispus de la ea, cu siguranță ne mai vedem până pleci. Te pup😘 Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, te pup 🫠🥰
Putzza Reputație: 0 Postat Februarie 24 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat Februarie 24 Buna.. tot incerc sa dau de tine! Este ok numarul de tel din topic? Ms😘
rebecahot1 Reputație: 3636 Postat Februarie 25 Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0768036092 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 25 Bună dimineața! ☕️🫠 Ultima zi ! O zi frumoasă să avem 🥰😘 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1952 Postat Februarie 25 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Februarie 25 49 minutes ago, rebecahot1 said: Bună dimineața! ☕️🫠 Ultima zi ! O zi frumoasă să avem 🥰😘 Bună dimineața! Ai scurtat vizita? 😢😢😢
doarvizita Reputație: 281 Postat Februarie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 25 Acum 53 minute, papura voda a spus: Bună dimineața! Ai scurtat vizita? 😢😢😢 Nu a scurtat nimic, a anunțat 3 zile , duminică , luni și marți ...
doarvizita Reputație: 281 Postat Februarie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 25 Acum 3 minute, doarvizita a spus: Nu a scurtat nimic, a anunțat 3 zile , duminică , luni și marți ... A greșit în titlu probabil , trebuia 23-25.
doarvizita Reputație: 281 Postat Februarie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 25 Salutare , în sfârșit am reușit să ne sincronizăm și am cunoscut-o pe această fată minunată. Programat pe wapp cu o zi înainte ,programare respectată de ambii , locația m-a dat pe spate , este spațioasă , modernă , curată , gândită special pentru acest "sport" (oglindă pe tavan 😉). Să nu o neglijez pe Rebe m-a surprins plăcut , este parcă mai înaltă decât în poze , eu nu i-am găsit nici un cusur , efectiv nu are ce să nu îmi placă la ea . După o mică socializare la un pahar de apă începem cu un mic preludiu , apoi testam atât canapeaua cât și patul din dormitor, și da , este pisicoasă, lipicioasă exact așa cum o descriu colegii anterior , excelează atât la oral cât și la normal , are multă experiență în spate și se vede asta , este directă și dacă sari calul te "ceartă " însă la modul finuț . Am depășit puțin timpul și poate o poziție , două în plus pentru o finalizare ....😇 însă îmi spune că nu este supărată pe mine... "știu cât de mult m-ai dorit "🤭🤭 Îi place să se joace , să te ațâțe , să o dorești și mai mult , este zâmbitiare , mici glumițe și "condimente" , am finalizat Cob. ,bineînțeles că pe sâni , igienizat amândoi , ne-am luat rămas bun și asta a fost , a fost o întâlnire minunată , dacă ne vom mai sincroniza o să revin cu drag . Îți mulțumesc frumos Rebe pentru că ai avut răbdare cu mine , știu, poate că sunt un client puțin mai dificil însă prin comunicare pe viitor ne putem modela unul după celălalt, eu sunt blând așa cum ți-am zis , cel mai blând și calm futak de pe 3 județe ...🤗🫶, te pup , o zi minunată să ai , numai bine ! 😘🥰 Aaaaa....neapărat recomand și de la mine toate notele sunt de 10 pe linie 👍 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum