Sari la conținut

Prima oara in orasul vostru 0791458567

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Descriere

Bună ma numesc Cristina și incepand de maine orele 14:00 sunt pentru prima data in orașul tău, așa ca nu rata ocazia unei experiente de neuitat! Te aștept in locația mea acolo unde ai garanția unei experiențe de neuitat cu o persoana amabila și atenta la nevoile tale! Sunt deschisă la orice fantezie pe care o ai, in limita bunului simt și vom experimenta împreuna fanteziile visate pe care cu siguranța te vor duce pe culmile plăcerii absolute. Însă, am dreptul de a îmi selecta clienții așa ca cer și ofer igiena.Hai sa ne vedem! Contacteaza-ma telefonic. O sa fac si o scurta prezentare a serviciilor cat si tarifului si o sa las si un link unde am mai lucrat😘😘

SERVICII:

ON

NP

TOATE POZITIILE 69 CAT SI ALTELE

PRET: 

100 DE LEI FINALIZAREA 

250 DE LEI ORA

IMG_20211206_104152.png.bcdb7881d8dc123ce7fddbf87ce875e8.pngSnapchat-1569531329.jpg.2b4925ee3dca142fb55f3b35acebaa50.jpg

Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Prima oara in orasul vostru 0791458567
Vizitator

Buna. Imi cer mii de scuze celor care au intrat pe topicul meu dar din pacate am gresit locatia🙈🙈. Nu sunt in sibiu mii de scuze. O sa vin si voi posta cand o sa ajung. Va cer scuze

Link spre comentariu
Vizitator

Acum 4 ore, artzabala a spus:

S`a oprit la Alba! S-a suparat cred, ca n-a bagat-o nimeni in seama aici. :) 

Nu m.am oprit in nici un loc. Mi.am cerut scuze . Din greseala am accesat alta locatie😊😊

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Acum 6 ore, -jonny- a spus:

@Cristina1992 , topicul deschis ieri a fost inchis deoarece il aveai deja pe acesta. Poti continua sa scrii aici cand ajungi in Sibiu. Spor!

Ajunge in Vinerea Mare, vrea sa pacatuim;)

Acum 6 ore, Cristina1992 a spus:

Da am vazut. Multumesc de ajutor😘😘

Te asteptam:256

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator

Bun gasit dragilor. Am sosit in orasul vostru😍😍. Momentan o sa va ofer adresa care este doar temporara pana in urmatoarele zile. 

STRADA DOAMNA STANCA NR 57B 

O sa fac si o mica lista cu preturi, servicii si numarul de telefon

PRETURI:

100 DE LEI FINALIZAREA 

250 DE LEI ORA

SERVICII: 

ON 

NORMAL DOAR PROTEJAT

FINALIZARE CORPORALA

PENTRU MAI MULTE DETALII VA ASTEPT CU UN APEL LA NUMARUL DE TELEFON 0791458567

VA PUP SI VA ASTEPT CU MARE DRAG😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba
Acum 2 ore, Cristina1992 a spus:

Bun gasit dragilor. Am sosit in orasul vostru😍😍. Momentan o sa va ofer adresa care este doar temporara pana in urmatoarele zile. 

STRADA DOAMNA STANCA NR 57B 

O sa fac si o mica lista cu preturi, servicii si numarul de telefon

PRETURI:

100 DE LEI FINALIZAREA 

250 DE LEI ORA

SERVICII: 

ON 

NORMAL DOAR PROTEJAT

FINALIZARE CORPORALA

PENTRU MAI MULTE DETALII VA ASTEPT CU UN APEL LA NUMARUL DE TELEFON 0791458567

VA PUP SI VA ASTEPT CU MARE DRAG😘😘

Poze noi când pui???🥰🥰

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineata dragilor. Tin sa va anunt ca voi sta in orasul dumneavoastra pana sambata viitoare inclusiv. Momentan pana luni dimineata aceasta va fi locatia doamna stanca nr 57B. Luni o sa schimb locatia si voi posta adresa de acolo. Acum o sa mai fac cateva descrieri deoarece ieri a fost putin din scurt. Programul de lucru este intre orele 9-21 dar poate varia in functie de programari. Programarile se fac telefonic sau daca sunt ocupata si nu raspund se poate si un mesaj cu ora si timpul care il doresti sa stai. Sunt atatea apeluri care intreaba ce servicii am. Cred ca este destul de clar din recenziile facute pana acum ce servicii am si din postarea facuta de mine.ANAL NU FAC SI VA ROG NU MAI INSISTATI PENTRU NORMAL NEPROTEJAT CA RASPUNSUL VA FI NU INDIFERENT DE SUMA. Daca am fost destul de convingatoare si crezi ca am starnit interesul nu ne desparte decat un apel telefonic🤗🤗. Va pup si va astept cu mare drag😘😘

IMG-20220119-WA0009.jpg

Link spre comentariu
Vizitator lelivr
Acum 8 ore, Cristina1992 a spus:

Hristos a inviat dragilor. Paste fericit va doresc. Va stau la dispozitie si astazi pe toti cei care vor sa petrecem impreuna clipe pline de placere😘😘

Niste poze mai provocatoare nu ne postezi? Daca tot vrei sa "pacatuim"!? Macar sa ne ispitesti cum trebuie, pana la capat!😈👺😅

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, lelivr a spus:

Niste poze mai provocatoare nu ne postezi? Daca tot vrei sa "pacatuim"!? Macar sa ne ispitesti cum trebuie, pana la capat!😈👺😅

Maine cand o sa ajung in noua locatie voi posta si poze 🤗🤗

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 ore, -jonny- a spus:

Nush fra...ma gândesc ca dacă ajunge în noua locație nu se apucă de croșetat. :))) 

Buna dimineata. Astazi voi fi disponibila incepand cu ora 13:00 deoarece voi schimba locatia.😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...