Sari la conținut

Au atacat rușii, ce va urma ?

Postări Recomandate

• Oras:Dispărut
La 04.09.2023 la 20:22, tomson a spus:

in frunte cu maia care si ea gavareste despre moldova independenta

nu exista decat moldova romaneasca

Maia cred că e singura pă funcție care își dorește unirea cu România, dîn 1991 încoace.  Mă îngrijorează faptul că e apropiată de Soroș, dar față de ce a avut Moldova până acum…

Și eu cred că e un moment istoric în care ne putem reuni și probabil că e ultimul…dacă nu revin acum la noi, se pierd, nu mai rezistă ca națiune.

Nu-mi pun speranțe în Europa și-n Nato, e suficient să ne uităm în istorie și să înțelegem că noi trebuie să forțăm lucrurile și să-i punem în fața faptului împlinit pă aliații noștri (n-ar fi prima oară), altfel ei n-au niciun interes. Totuși pt o așa acțiune curajoasă și hotărâtă ne trebuie și lideri inteligenți și puternici. Ciolacu, Ciucă și Iohanea sunt niște argați, niște eunuci. Ei sigur nu sunt în stare. Nu știu dacă va reuși să apară un lider capabil până nu se închide fereastra. 
Dîn păcate Moldova nu are nicio șansă de a intra în UE și nici în Nato pă cont propriu, ci doar dacă se unește cu noi. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
1 oră în urmă, CAE_INDRU a spus:

Maia cred că e singura pă funcție care își dorește unirea cu România, dîn 1991 încoace.  Mă îngrijorează faptul că e apropiată de Soroș, dar față de ce a avut Moldova până acum…

Și eu cred că e un moment istoric în care ne putem reuni și probabil că e ultimul…dacă nu revin acum la noi, se pierd, nu mai rezistă ca națiune.

Nu-mi pun speranțe în Europa și-n Nato, e suficient să ne uităm în istorie și să înțelegem că noi trebuie să forțăm lucrurile și să-i punem în fața faptului împlinit pă aliații noștri (n-ar fi prima oară), altfel ei n-au niciun interes. Totuși pt o așa acțiune curajoasă și hotărâtă ne trebuie și lideri inteligenți și puternici. Ciolacu, Ciucă și Iohanea sunt niște argați, niște eunuci. Ei sigur nu sunt în stare. Nu știu dacă va reuși să apară un lider capabil până nu se închide fereastra. 
Dîn păcate Moldova nu are nicio șansă de a intra în UE și nici în Nato pă cont propriu, ci doar dacă se unește cu noi. 

bravo ai inteles esenta

acum ori niciodata

Dumnezeu sa aiba mila

iar noi sa facem ce putem

ca de aia si scriu eu

nato are avea inters trategic la fel cand in 1918 wilson ne-a dat ardealu nu de drag si pt ca stia ca e al nosru de 2000 ani , il durea la baston

ci pt ca intarea europa in fata rusiei la sugestia lu clemanceau urmasullui napoleon al 3 lea care facuse unirea tot din acelasi motiv

Dc nu era rusia sa ameninte nu faceau puterile atlantice biruitoare unirile si ramaneam mancati de niste maidanezi ca turcii austriecii ungurii , niste jeguri ne tineau in sclavie

ue are acelasi interes ca ein nato plus sa ne de aimprumuturi cu dobanzi nesimtite sa ne indatoreze vesnic ca sa platim noi facturile moldovei nu ei

Link spre comentariu
  • Oras:Disparut
La 05.09.2023 la 17:24, tomson a spus:

Pula savezi muie ce vor lua banda lu biden si iuda zbelenski ca au omorat juma de milon ucr si mutilat alta juma pt bani si rusia a luat tot estul dupa ce vine rk jr la casa alba. Voi retarzii nu aveti nevoie de pedeapsa ca prostia e desul necaz si cauza saraciei

Dacă ne ataca Rusia si baga ăștia serviciul militar obligatoriu , tu ești de vina 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, george1x3 a spus:

Dacă ne ataca Rusia si baga ăștia serviciul militar obligatoriu , tu ești de vina 

te ai uitat prea mult in gura lu tudor si gadea 

nu ataca rusia nato e fix invers 

rusia e atacata de nato proxy prin ucr

un rus nu ataca 10 nato invers da

ca raportu e 1 la 10

eu am facut armata si socot ca e buna pt barbati , macar 6-9 luni

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 7 minute, tomson a spus:

te ai uitat prea mult in gura lu tudor si gadea 

nu ataca rusia nato e fix invers 

rusia e atacata de nato proxy prin ucr

un rus nu ataca 10 nato invers da

ca raportu e 1 la 10

eu am facut armata si socot ca e buna pt barbati , macar 6-9 luni

Tu ai văzut reportajul de pe Recorder ?

Suntem vai și amar. 

Stam mai prost decât armata orceasca a lui Putin

Link spre comentariu
Acum 9 ore, george1x3 a spus:

Tu ai văzut reportajul de pe Recorder ?

Suntem vai și amar. 

Stam mai prost decat  armata ta orceasca a lui Putin

armata lu putin e ok 

asa cum e ii cea mai buna armata terastra

i-au batut pe nato in siria in proxy war

si in africa ce i drept cu wagnera 

us nu a batut niciodata terestru pe nimeni si nici englezii

aia s-au batut numa cu inapoiati indieni si zulu

au numa marina si aviatie 

rusii duc cele mai dure razboiae terestre din istorie de sute de ani

Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent

Rusia acum e ca America in Vietnam. Poarta razboiul doar doar de fac ceva...deoarece incetarea lui in stadiul asta reprezinta infrangere. Si lucrurile nu o sa se schimbe, pt ca nu au capacitatea. Ei s-au bazat pe forta nucleara pe care nu o pot folosi, deaorece daca o s-o foloseasca o sa intre Nato in actiune. Daca ei ca dita mai futu-i tara nu pot bate Ucraina...Nato ii mananca pe paine. Rusii sunt acum ca polonia in WW2...cand au intrat germanii peste ei cu generatii noi de tancuri, moderne (la vreme respectiva), si ei atacau cu caii. Rusia credea ca bate Ucraina cu aceleasi strategii ca acum nu stiu cati ani cand au mai facut si ei cate ceva. Se lauda cu tehnologie pe noile t14 si avioanele su57...dar pana acum...chiar daca ar fi asa tehnologizate cum zic ei, parca eficienta lor nu se observa. Unul din motive e cum am zis, ca sunt prosti, nu au strategie, nu au experienta militara (pt ca pana acum ei doar au finantat si au marsavit alte altercatii prin asia...dar in mod direct, n-au luptat). Experienta lor militara a ramas la ultimul stadiu in care au luptat, in WW2. Si atunci...au avut noroc ca i-au intors pe germani, pt ca nici ei nu mai aveau capacitatea sa sustina inca un front...plus drumul logistic enorm din germania in rusia si venirea iernii. Cand germanii nu au mai putut sustine ofensiva, rusii cu proviziile langa ei au inceput sa lupte inapoi si sa-i intoarca in Germania, germanii fiind decimati si fara nimic, mereu in retragere...rezistenta mai deloc. Deci ei nici macar in WW2 n-au trebuit sa gandeasca prea mult sa bata germania...i-au ajutat doar circumstantele, nicio experienta de ”razboi” reala. Pe cand America? Ei macar au avut implicare directa in ”razboiae” moderne de la WW2 incoace. Chit ca au pierdut pe alocuri, au experienta si stiu ce a mers prost, ce greseli s-au facut. Rusia acum e in urma cu experienta moderna, ei fac greseli pe care Sua le-a facut deja si pe care le-au rezolvat. Acum dobori tancuri si elicoptere de milioane de dolari cu arme de cateva sute sau mii. Si treaba e...ca din experienta SUA, a fost antrenat tot NATO. Tot NATO e up-to-date. Alt motiv ar fi ca aceste super arme moderne cu care se laudau ei...au fost doar propaganda pt exterior, cand ele sunt nimic. Si din nou, vin la experienta NATO, pe care a primit-o de la SUA...in comparatie cu Rusia care doar s-a implicat, n-a luptat direct. SUA si-a modernizat armele, echipamentele, tancurile si avioanele pe baza a cazuri concrete intalnite de ei in lupta...au vazut ei ce nu merge si de ce, ce pot imbunatati, cum si de ce, etc. Pe cand Rusia...fac upgrade-uri dupa ureche, fara sa aiba un punct de plecare si unul de finish.

Sunt vai de capul lor rusii fara nucleare...si partea proasta e ca i-au futut si pe China. Ca pana sa-si arate rusia ”adevarata valoare”, era Rusia-China super alianta care putea bate nato. Acum china e singura, ca toti considera rusia un papa-lapte care latra si nu musca. Si pana la urma si capabilitatile chinei sunt puse la indoiala acum...ca si ei se dau mari si moderni la tehnologie militara...stai sa-i vezi si pe ei. 

Si treaba mai e ca din cauza ca Ucraina se descurca ”singura” cu Rusia...Nato e 90% disponibil pt China. Zic 90% ca 10% sunt imlicati cu Ucraina prin faptul ca le trimit si lor ajutoare...dar proportiile astea sunt asa doar pt exemplificare ca sa intelegeti ideea. Nato e pus in garda dupa evenimentele rusesti, chiar daca nu lupta in mod direct. Si daca Sua zice ca se baga pt Taiwan...China are de a se gandi daca se baga pe Taiwan...contra Sua ce va implica pe NATO care e deja in alerta.

Concluzia la ce am tot scris aici, e ca Rusia in Ucraina o sa fie un razboi de uzura, care o sa se intinda pe multi ani...pt ca rusia doar are resurse sa sustina razboiul, insa nu are capabilitatea sa il castige, si Ucraina la fel, atata timp cat vestul ii ajuta cu resursele. Asa dupa parerea mea...o sa se duca razboiul asta mult si bine, pana unul cedeaza...si ucraina sigur nu, pt ca pana la urma si pt vest e un interes ca Ucraina sa nu cada.  

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 3 ore, -jonny- a spus:

Rusia acum e ca America in Vietnam. Poarta razboiul doar doar de fac ceva...deoarece incetarea lui in stadiul asta reprezinta infrangere. Si lucrurile nu o sa se schimbe, pt ca nu au capacitatea. Ei s-au bazat pe forta nucleara pe care nu o pot folosi, deaorece daca o s-o foloseasca o sa intre Nato in actiune. Daca ei ca dita mai futu-i tara nu pot bate Ucraina...Nato ii mananca pe paine. Rusii sunt acum ca polonia in WW2...cand au intrat germanii peste ei cu generatii noi de tancuri, moderne (la vreme respectiva), si ei atacau cu caii. Rusia credea ca bate Ucraina cu aceleasi strategii ca acum nu stiu cati ani cand au mai facut si ei cate ceva. Se lauda cu tehnologie pe noile t14 si avioanele su57...dar pana acum...chiar daca ar fi asa tehnologizate cum zic ei, parca eficienta lor nu se observa. Unul din motive e cum am zis, ca sunt prosti, nu au strategie, nu au experienta militara (pt ca pana acum ei doar au finantat si au marsavit alte altercatii prin asia...dar in mod direct, n-au luptat). Experienta lor militara a ramas la ultimul stadiu in care au luptat, in WW2. Si atunci...au avut noroc ca i-au intors pe germani, pt ca nici ei nu mai aveau capacitatea sa sustina inca un front...plus drumul logistic enorm din germania in rusia si venirea iernii. Cand germanii nu au mai putut sustine ofensiva, rusii cu proviziile langa ei au inceput sa lupte inapoi si sa-i intoarca in Germania, germanii fiind decimati si fara nimic, mereu in retragere...rezistenta mai deloc. Deci ei nici macar in WW2 n-au trebuit sa gandeasca prea mult sa bata germania...i-au ajutat doar circumstantele, nicio experienta de ”razboi” reala. Pe cand America? Ei macar au avut implicare directa in ”razboiae” moderne de la WW2 incoace. Chit ca au pierdut pe alocuri, au experienta si stiu ce a mers prost, ce greseli s-au facut. Rusia acum e in urma cu experienta moderna, ei fac greseli pe care Sua le-a facut deja si pe care le-au rezolvat. Acum dobori tancuri si elicoptere de milioane de dolari cu arme de cateva sute sau mii. Si treaba e...ca din experienta SUA, a fost antrenat tot NATO. Tot NATO e up-to-date. Alt motiv ar fi ca aceste super arme moderne cu care se laudau ei...au fost doar propaganda pt exterior, cand ele sunt nimic. Si din nou, vin la experienta NATO, pe care a primit-o de la SUA...in comparatie cu Rusia care doar s-a implicat, n-a luptat direct. SUA si-a modernizat armele, echipamentele, tancurile si avioanele pe baza a cazuri concrete intalnite de ei in lupta...au vazut ei ce nu merge si de ce, ce pot imbunatati, cum si de ce, etc. Pe cand Rusia...fac upgrade-uri dupa ureche, fara sa aiba un punct de plecare si unul de finish.

Sunt vai de capul lor rusii fara nucleare...si partea proasta e ca i-au futut si pe China. Ca pana sa-si arate rusia ”adevarata valoare”, era Rusia-China super alianta care putea bate nato. Acum china e singura, ca toti considera rusia un papa-lapte care latra si nu musca. Si pana la urma si capabilitatile chinei sunt puse la indoiala acum...ca si ei se dau mari si moderni la tehnologie militara...stai sa-i vezi si pe ei. 

Si treaba mai e ca din cauza ca Ucraina se descurca ”singura” cu Rusia...Nato e 90% disponibil pt China. Zic 90% ca 10% sunt imlicati cu Ucraina prin faptul ca le trimit si lor ajutoare...dar proportiile astea sunt asa doar pt exemplificare ca sa intelegeti ideea. Nato e pus in garda dupa evenimentele rusesti, chiar daca nu lupta in mod direct. Si daca Sua zice ca se baga pt Taiwan...China are de a se gandi daca se baga pe Taiwan...contra Sua ce va implica pe NATO care e deja in alerta.

Concluzia la ce am tot scris aici, e ca Rusia in Ucraina o sa fie un razboi de uzura, care o sa se intinda pe multi ani...pt ca rusia doar are resurse sa sustina razboiul, insa nu are capabilitatea sa il castige, si Ucraina la fel, atata timp cat vestul ii ajuta cu resursele. Asa dupa parerea mea...o sa se duca razboiul asta mult si bine, pana unul cedeaza...si ucraina sigur nu, pt ca pana la urma si pt vest e un interes ca Ucraina sa nu cada.  

Sper ca războiul să se termine cât mai curând, cu Ucraina reușind să-i scoată pe ruși din țară și cu Moldova unindu-se cu noi. 
Cred că te grăbești un pic cu niște concluzii categorice privind puterea armatelor rusești și ucrainene. Într-adevăr, s-a ajuns la un anumit echilibru pe front dar asta pt că Ucraina este sprijinită masiv, iar rușii și-au dat seama că în momentul ăsta nu-i avantajează deloc să ocupe teritorii unde nu există o populație majoritară rusă. Se mulțumesc doar cu ce au luat până acum și se observă că în teritoriile ocupate nu se confruntă cu mișcări de partizani și sabotaje din partea populației locale. Dacă ar fi fost cred că ne erau prezentate rezultatele pe toate televiziunile. 
Dimpotrivă, eu cred că orice prelungire a războiului îi macină pe ucraineni, ei având evident mai puține resurse decât rușii. E adevărat că sunt sprijiniți dar mă îndoiesc că asta se va prelungi a la long. Oamenii de rând din Occident nu vor mai fi de acord ca banii lor să se ducă în ajutoare  pt Ucraina și mă îndoiesc că le pasă de interese strategice pe termen lung. Opoziția, precum și propaganda rusă vor avea grijă să speculeze problemele economice  și să manipuleze opinia publică. Nu mai zic că scandalurile de corupție din Ucraina dau apă la moară celor ce nu vor să contribuie.

Din păcate cred că se va ajunge la o pace care va menține statu quo actual, cu Ucraina pierzând teritoriile ocupate deja de ruși. 

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 39 minute, CAE_INDRU a spus:

Sper ca războiul să se termine cât mai curând, cu Ucraina reușind să-i scoată pe ruși din țară și cu Moldova unindu-se cu noi. 
Cred că te grăbești un pic cu niște concluzii categorice privind puterea armatelor rusești și ucrainene. Într-adevăr, s-a ajuns la un anumit echilibru pe front dar asta pt că Ucraina este sprijinită masiv, iar rușii și-au dat seama că în momentul ăsta nu-i avantajează deloc să ocupe teritorii unde nu există o populație majoritară rusă. Se mulțumesc doar cu ce au luat până acum și se observă că în teritoriile ocupate nu se confruntă cu mișcări de partizani și sabotaje din partea populației locale. Dacă ar fi fost cred că ne erau prezentate rezultatele pe toate televiziunile. 
Dimpotrivă, eu cred că orice prelungire a războiului îi macină pe ucraineni, ei având evident mai puține resurse decât rușii. E adevărat că sunt sprijiniți dar mă îndoiesc că asta se va prelungi a la long. Oamenii de rând din Occident nu vor mai fi de acord ca banii lor să se ducă în ajutoare  pt Ucraina și mă îndoiesc că le pasă de interese strategice pe termen lung. Opoziția, precum și propaganda rusă vor avea grijă să speculeze problemele economice  și să manipuleze opinia publică. Nu mai zic că scandalurile de corupție din Ucraina dau apă la moară celor ce nu vor să contribuie.

Din păcate cred că se va ajunge la o pace care va menține statu quo actual, cu Ucraina pierzând teritoriile ocupate deja de ruși. 

Sunt total de acord și cu opinia ta. Eu am văzut doar una din posibilități ale "problemei". Cea în care occidentul va sprijini Ucraina pe termen lung. 

Însă ai mare dreptate, interesele strategice politice ale statelor, nu se pupa cu ce vor cetățenii statelor respective. Rusia se descurca cu manipularea...si pana la urma treaba cu banii noștri și corupția din Ucraina sunt adevărate, ei doar o sa le promoveze încât sa câștige sau sa deschidă ochii la cât mai mulți adepți occidentali (din rândul cetățenilor), ca să înceapă să se trezească lumea sa zică stop conducerii lor. 

E destul de sumbru. Însă chiar dacă Rusia va anexa teritoriile puternic populate de rusi din Ucraina... La finalul agresiunilor, Ucraina rămasă va adera la NATO. Si teoretic Rusia tot pierde scopul principal pt care a atacat Ucraina. Chiar și fără teritoriile alea, Ucraina va fi primita deoarece nu o sa mai aibă agresiuni cu Rusia. Pt ca momentan asta o împiedică sa adere, faptul ca sunt luptele cu Rusia. 

E și cu dus-întors asta. Deoarece dacă Rusia totuși anexează și isi însușește acele teritorii, Ucraina va trebui sa renunțe la ele pt a încheia agresiunile și a putea adera la NATO. Altfel, dacă continua lupte de rezistenta și etc, după anexare, cel mai probabil aderarea va fi pusa în stand-by pana lucrurile se liniștesc total. 

Apoi referitor la ce zici tu cu Rusia ca nu are rost sa continue atacuri și etc cât timp Ucraina sunt sprijiniți de occident și ca se mulțumesc cu ce au ocupat pana acum. E puțin adevărat și m-am gândit și eu la asta. Însă Rusia a dat fail încă de la începutul ostilităților, de asta am bătut atâta pe modul lor de abordare, strategie, tehnologie și ce am mai zis. Si vorba aia, la început dacă dai fail, înseamnă că nu știi cu ce se mănâncă. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
On 9/8/2023 at 3:20 PM, CAE_INDRU said:

Iohanea s-a făcut de căcat, sau mai bine zis a fost făcut de căcat. Cre’că  marele licurici s-a răzgândit  și i-a impus să recunoască. 

Si-au batut joc de el. Ii si place sa se faca de ras 👀

• Like 2
Link spre comentariu

Cred ca mai degraba i-au incurajat Activision cu jocurile Call of Duty Modern Warfare pe rusi sa se creadă invincibili.

Remember Red Alert 2 când sovieticii invadeaza America din Mexic si trimit amfibii , zepeline si parasutisti din New York pana in California , cu ajutorul unui chelios cu puteri telepatice?

Remember World in Conflict unde rusii invadează New York și Seattle ? 

Wargame European Escalation unde rusii invadează Europa de Vest? 

Remember Modern Warfare 2 unde rusii invadează Washington DC,  doar traversând cu o flota numeroasa Atlanticul fără sa fie văzuți? Și apoi  atacau Parisul, Berlinul si Londra în Modern Warfare 3 ? 

Propaganda  americana din jocurile video din ultimii 20 ani  i-au incurajat pe rusi sa fie smardoi și au picat în plasa. 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, -jonny- a spus:

Sunt total de acord și cu opinia ta. Eu am văzut doar una din posibilități ale "problemei". Cea în care occidentul va sprijini Ucraina pe termen lung. 

Însă ai mare dreptate, interesele strategice politice ale statelor, nu se pupa cu ce vor cetățenii statelor respective. Rusia se descurca cu manipularea...si pana la urma treaba cu banii noștri și corupția din Ucraina sunt adevărate, ei doar o sa le promoveze încât sa câștige sau sa deschidă ochii la cât mai mulți adepți occidentali (din rândul cetățenilor), ca să înceapă să se trezească lumea sa zică stop conducerii lor. 

E destul de sumbru. Însă chiar dacă Rusia va anexa teritoriile puternic populate de rusi din Ucraina... La finalul agresiunilor, Ucraina rămasă va adera la NATO. Si teoretic Rusia tot pierde scopul principal pt care a atacat Ucraina. Chiar și fără teritoriile alea, Ucraina va fi primita deoarece nu o sa mai aibă agresiuni cu Rusia. Pt ca momentan asta o împiedică sa adere, faptul ca sunt luptele cu Rusia. 

E și cu dus-întors asta. Deoarece dacă Rusia totuși anexează și isi însușește acele teritorii, Ucraina va trebui sa renunțe la ele pt a încheia agresiunile și a putea adera la NATO. Altfel, dacă continua lupte de rezistenta și etc, după anexare, cel mai probabil aderarea va fi pusa în stand-by pana lucrurile se liniștesc total. 

Apoi referitor la ce zici tu cu Rusia ca nu are rost sa continue atacuri și etc cât timp Ucraina sunt sprijiniți de occident și ca se mulțumesc cu ce au ocupat pana acum. E puțin adevărat și m-am gândit și eu la asta. Însă Rusia a dat fail încă de la începutul ostilităților, de asta am bătut atâta pe modul lor de abordare, strategie, tehnologie și ce am mai zis. Si vorba aia, la început dacă dai fail, înseamnă că nu știi cu ce se mănâncă. 

Eu consider Rusia drept una din cele mai periculoase țări pt vecinii ei…etnic e urmașa unui amestec de populații, din care unele foarte războinice : mongoli, tătari (turcici )și vikingi. Spre deosebire de alte imperii cunoscute cuceririle ei sunt lente și se bazează pe o înghițire totală a populațiilor cotropite…

Încă de la întemeiere a fost condusă cu biciul, cnutul, puterea fiind deținută de un cerc mic de oameni, indiferent de formele de guvernare prin care a trecut. Nu a asigurat niciodată prosperitate majorității locuitorilor dar cumva au avut mereu un statut de mare putere militară, care a fost decisiv în descurajarea adversarilor. 
Chiar și acum în plin secol 21 și au permis să înceapă pur și simplu un război de anexare pe față, lucru de neconceput pt zilele noastre.
Au dat atacul și cred că nu se așteptau la o așa rezistență, dar când au văzut că e groasă…s-au reorientat și se mulțumesc să mențină ce-au furat. Pur și simplu se bazează că lumea nu va intra în război cu ei pt Ucraina…de asta au grijă să readucă mereu în atenție posibilitatea unui război nuclear, ca lumea să știe ce riscă. Între timp, lucrează febril cu propaganda ca oamenii să se sature de subiect și să zică : ia mai dă-i dracu’ cu războiul lor, să fie la ei acolo, ce treabă avem noi cu ei și așa sunt “frați”. 
Cu Ucraina în NATO sau în afara lui, ei nu vor renunța niciodată s-o “recupereze” pe toată. Au răbdare să aștepte, nici NATO nu e veșnic. Îi vor mânca din interior, cumpărându-le politicienii și având grijă să ațîțe cetățenii împotriva Europei.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 35 minute, CAE_INDRU a spus:

Ia vezi @tomson :

https://www.newsweek.com/finland-will-allow-nato-place-nuclear-weapons-border-russia-1754925

Ce-or să facă rușii acum ? Atacă și Finlanda ? 

rusia nu vrea si nu poate ataca nato

tocmai de aia a fost fortata sa atace ucr pt ca voiau sa o primeasca si atunci nu mai puteau deci i-au obligat sa atace

nemtoaica asta desteapta si curajoasa care spune adevarul in parlament te lamureste

https://www.facebook.com/100003379753625/videos/704242320611163/

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 55 minute, CAE_INDRU a spus:

Ia vezi @tomson :

https://www.newsweek.com/finland-will-allow-nato-place-nuclear-weapons-border-russia-1754925

Ce-or să facă rușii acum ? Atacă și Finlanda ? 

Ar trebui sa atacam și noi Belarusul atunci.

Și da, de când Rusia a instalat arme nucleare în Belarus, ar fi foarte corect ca Polonia, România și Finlanda sa fie înarmate nuclear de SUA.

Asa ca puie mutin! 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, george1x3 a spus:

Ar trebui sa atacam și noi Belarusul atunci.

Și da, de când Rusia a instalat arme nucleare în Belarus, ar fi foarte corect ca Polonia, România și Finlanda sa fie înarmate nuclear de SUA.

Asa ca puie mutin! 

esti prost

arme nucleare pun toti si noi avem la deveselu

de asta a fost obligat sa atace si sa ia estul ucrainei si crimeea si tot de asta va umpara moldova daca carpele noastre maia tampita sclavii ue si stapanu us nu o cumpara pana se gata razboiu

moldova e o saracie lucie fara valoare decat ca amplasament de baze pentru ambele puteri

• Minus 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, tomson a spus:

esti prost

de asta a fost obligat sa atace si sa ia estul ucrainei si crimeea si tot de asta va umpara moldova daca carpele noastre maia tampita sclavii ue si stapanu us nu o cumpara pana se gata razboiu

moldova e o saracie lucie fara valoare decat ca amplasament de baze pentru ambele puteri

Aurolacii de la Kremlin o sa mănânce bataie de la US în oricare scenariu .

Și când nu cotropesc alte tari ,se bat și se otrăvesc  între ei. 

Jalnic Putin azi cu discursul sau cand nu purta cravata.  Nu mai știe sa minta. 

E evident ca acum va trimite Nord coreeni în Ucraina la mașină de tocat . 

Vorbim de a doua putere militara în lume care a ajuns sa se bazeze pe dronele iranienilor și muniția Nord coreenilor . 

Mai bine i-ar pune pe iranieni și nord-coreeni sa invadeze și sa bombardeze Ucraina și NATO în mos direct dacă rusii nu sunt în stare.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, george1x3 a spus:

Aurolacii de la Kremlin o sa mănânce bataie de la US în oricare scenariu .

Și când nu cotropesc alte tari ,se bat și se otrăvesc  între ei. 

Jalnic Putin azi cu discursul sau cand nu purta cravata.  Nu mai știe sa minta. 

E evident ca acum va trimite Nord coreeni în Ucraina la mașină de tocat . 

Vorbim de a doua putere militara în lume care a ajuns sa se bazeze pe dronele iranienilor și muniția Nord coreenilor . 

Mai bine i-ar pune pe iranieni și nord-coreeni sa invadeze și sa bombardeze Ucraina și NATO în mos direct dacă rusii nu sunt în stare.

bashar must go 

asa ziceau toti pularii democrati 

si au luat mue in razboi proxy in siria ca bashar e e acolo

in afganistan au luat mue 40 de tari cu noi cu tot

in ucr au luat mue cu dt cim si swalow de la wagner ca  trecut ca buldozeru nimicind in bakmut toate trupele experimentate si mercenaru us uk polonezi si ce o mai ramas din azov de nu mai au cu cine face contraofensiva si trimit civili de pe strada de la lucru  din casa

acu mor ca mustele si ard in conservele nato

mue brutala

dar americanii nici nu vor sa castige ucr ca ii doare in banana de soiu ala de rusi numiti ucr ,ei vor sa castige bani din arme si sa saraceasca germania sa nimiceasca moneda euro care a avut tupeul sa fie mai mare ca $ si mai bine vazuta pt ca are acoperire in timp ce trilioanele usd nu au acoperie in aur  iar gadafi si sadam au vandut pe euro petrolu de aia i-au invadat

vor sa  saraceasca europenii iar tu sa ramai saracu care esti sau mai rau

pt asta trebuie sa ne prosteasca

cu tine au reusit cu mine si multi altii nu le merge si de aia noi castigam

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Gotham City
  • Oras:Gotham City
La 11.09.2023 la 22:45, 27omares a spus:

Au atacat rușii, ce va urma ? 

futem tot 🤭🤭🤭😉🤓

Corect.Futem tot.Ucrainience sau rusoaice.Ce mi-e geam ce mi-e fereastră.Lor oricum nu le place pula.Să mă piș pe el de război.Să vedeți ucrainiencele prin Europa ce le mai doare sufletul.Au au au :))))

• Like 1
Link spre comentariu

La 16.09.2023 la 0:30, tomson a spus:

Nu cred că noi avem arme atomice la Deveselu și la ce-i folosește să ia Ucraina dacă americanii  pun nuclearele în Finlanda ? Nu mai zic de Polonia și România, că nu cred că îndrăznește să atace. Și parcă în Ucraina a intrat pt ciolovecii separatiști 🤷‍♂️

Nu există nicio justificare pt război, chiar dacă pune NATO nuclearele lângă Moscova…cine dracu ar începe un război nuclear care practic ar cam însemna sfârșitul lumii noastre ? 
Unicul scop al războiului e pofta nesătulă a rușilor (elita lor conducătoare, nu contează numele ori forma de putere)…care vor cu orice preț să avanseze spre gurile Dunării. În ciuda aparențelor de până acum 1 an, doi…Putin se crede un fel de țar restaurator al uniunii sovietice și tot ce face se subordonează fix acestui scop. Dîn păcate și dîn cauza propagandei mulți îl văd acum ca un luptător anti globalist, un apostol al ortodoxiei și apărător al națiunilor și gardian al dreptății. Se înșeală amarnic, e doar un țar criptobolșevic. 

@tomson dacă americanii ăștia nenorociți  își iau mâna de pe noi, suntem pa, bășinoșii ăștia de europeni iar ne vând la ruși, bine oricum sunt incapabili dpdv militar ca să ne ajute. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...