MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 19, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 19, 2023 30 minutes ago, Fane_Mahomed said: Bre, e dreptul lor să creadă ce vor și nici nu poți să le încadrezi opiniile la propagandă. Suntem câțiva inși care ne dăm cu părerea p-aci și în mod evident niciunul dintre noi nu și-a modificat poziția inițială. Aa, și nici nu e ca și cum am avea noi vreo influență asupra evenimentelor, suntem doar niște chibiți care putem comenta și atât. 🤷🏻 Ne-am putea inrola? Care ar fi demersurile? Sunt multi romani care au facut-o? Eu stiu numai lunetistul ala pă care l-au aratat la ProTv. 1 1
Fane_Mahomed Reputație: 137 Postat Martie 21, 2023 Oras:Ushuaia - la capătul lumii Oras:Ushuaia - la capătul lumii Postat Martie 21, 2023 Xi Jinping s-a întâlnit cu Putineiu, să vedem care vor fi urmările.
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2023 hai bre, a fost de show
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2023 La 21.03.2023 la 19:37, Fane_Mahomed a spus: Xi Jinping s-a întâlnit cu Putineiu, să vedem care vor fi urmările. schimb de tehnologie semiconductori pt resurse etc
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2023 Nu se risca Xiaomi sa ajute prea mult pe criminalul de razboi Putin . Ar avea mai mult de pierdut, in relatia super banoasa cu occidentul decandent si rau. Acolo unde sunt trimise toate odraselele sovieticilor, de asa rau ce este.
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2023 Acum 31 minute, andrei826 a spus: Nu se risca Xiaomi sa ajute prea mult pe criminalul de razboi Putin . Ar avea mai mult de pierdut, in relatia super banoasa cu occidentul decandent si rau. Acolo unde sunt trimise toate odraselele sovieticilor, de asa rau ce este. sa facem o distinctie totusi intre ue si sua ue nu e anti rusia deloc , majoritatrea vor o relatie cu f r pentru ca e foarte utila economic reciproc la us nu i convine si a creat razboiulsa distruga aeasta relatie cu brutalitate asa cum a facut cu ns2 pt c face america de cocos si dolaru lor indaorat incredibIl si tiparit la misto aruncAt cu miliardele aiurea sa fie un bilet de tramvai rusii is atasati cultural si ca divertisment traditie de franta si riviera franceza iar economic militar de germania atat restu is kkt pe bat
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2023 6 minutes ago, tomson said: ce parere ai despre criminalul de razboi putin , cel care a transformat URSS in Isis on steroids, stat terorist ?
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2023 Acum 4 minute, andrei826 a spus: ce parere ai despre criminalul de razboi putin , cel care a transformat URSS in Isis on steroids, stat terorist ? aia i pula ce vomita propaganda criminal e porosenko car eimpins de biden mccain si graham au atacat cu armata tarii propria tar si proprii cetatateni din est putin a venit sa isi salveze rusii, a luat rusia din cenusa si a facut o mare din nou invinge sigur si va fi cu o experienta de razboi fara egal in lume a castigat razboiu economic in 3 zile astfel ast amilitar e kestiunede timp paana il castiga sanctiunile neau futut pe noi si iata si pe us pana si elvetia sufera , cine credea 1
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2023 Daca marea salvare a rusilor reprezinta exterminarea lor, da ! Mai are pana la 20 miliioane, recordul lui Stalin, idolul sceleratului de la kremlin ! 1
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2023 america a facut razboul in incercarea disperata de isi mentine pozitia in care poate tipri bani cand are nevoie si de a nu achita datorii de triliarde triliarde pentru asta are nevoie de hegemonia dolarului cum economic is slabi ca ii bat cinezii japonezii europenii si sudcoreeni la tot numa idustria i=militara si razboaiele le mai au la indemana pt a isi mentine dominatia dar dupa muia cu brutal throatfuck si swallow luata de a talibi si muia d ela putin acum se duc pe pl china va ataca numa and va fi pregatita si va fi
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 25, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 25, 2023 16 minutes ago, tomson said: america a facut razboul in incercarea disperata de isi mentine pozitia in care poate tipri bani cand are nevoie si de a nu achita datorii de triliarde triliarde pentru asta are nevoie de hegemonia dolarului cum economic is slabi ca ii bat cinezii japonezii europenii si sudcoreeni la tot numa idustria i=militara si razboaiele le mai au la indemana pt a isi mentine dominatia dar dupa muia cu brutal throatfuck si swallow luata de a talibi si muia d ela putin acum se duc pe pl china va ataca numa and va fi pregatita si va fi Tomson, ce zici, era mai bine daca comunismul nu se termina?🙈 1 1
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2023 Acum 31 minute, MacArthur a spus: Tomson, ce zici, era mai bine daca comunismul nu se termina?🙈 comunismul e naspa bine ca am scapat si noi si rusii toti din zona dar duhu bolsevic nu sta a plecat in occident si lucreaza sexomarxismul asta odios fraudare de alegeri in us dictatura in ue etc
richtophen Reputație: 16 Postat Martie 26, 2023 Postat Martie 26, 2023 La 21.03.2023 la 19:37, Fane_Mahomed a spus: Xi Jinping s-a întâlnit cu Putineiu, să vedem care vor fi urmările. Numai vremuri bune nu anunta. E o chestiune de timp pana vom ajunge cu totii pe front.
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2023 propaganda ieftina
Fane_Mahomed Reputație: 137 Postat Martie 26, 2023 Oras:Ushuaia - la capătul lumii Oras:Ushuaia - la capătul lumii Postat Martie 26, 2023 Acum 11 ore, richtophen a spus: Numai vremuri bune nu anunta. E o chestiune de timp pana vom ajunge cu totii pe front. Ultima noapte dă futărelniță întâia noapte dă război 😁🤷🏻 E posibil, dă multe ori războiul a fost "soluția" pt multe crize ale omenirii. Sunt curios dacă vreo mare putere d-asta planetară are o strategie post răzbel nuclear. Ceva gen "Fundația" lu' Isaac Asimov. Mă rog, nu doar în caz dă război nuclear ci chiar și în caz dă cataclisme sau dezastre naturale. De la schimbarea polilor magnetici, căderi dă asteroizi, meteoriți, diluvii planetare... fenomene gen older sau younger Dryas. Jules Verne are o nuvelă, "Eternul Adam", care ar fi în favoarea teoriei cu mai multe valuri civilizaționale. 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 26, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 26, 2023 Ce zici, @Fane_Mahomed, n-ar fi fair ca NATO sa trimita Ucrainei arme nucleare? 1
Fane_Mahomed Reputație: 137 Postat Martie 27, 2023 Oras:Ushuaia - la capătul lumii Oras:Ushuaia - la capătul lumii Postat Martie 27, 2023 Acum 7 ore, MacArthur a spus: Ce zici, @Fane_Mahomed, n-ar fi fair ca NATO sa trimita Ucrainei arme nucleare? Neah, nu cred că ar fi dăloc o idee bună să pui în mâna ucrainenilor asemenea "jucării". În situația disperată în care sunt ei, ar exista o posibilitate foarte mare de a le și folosi chiar dacă nu ar fi atacați nuclear. Bine, habar n-am dacă și tehnic ar fi posibil 🤷🏻 Oricum, dîn câte știu eu, rușii au fost deja avertizați să nu folosească lovituri nucleare fiindcă NATO va riposta direct. Bine, mai există posibilitatea mermelelii cu "steagul fals". În cazu' ăsta situația devine complicată rău. 🤷🏻 P.S. : dacă supraviețuim schimbului nuclear, ar fi bine să stăpânești lupta cu bîta, ce rămâne dîn planetă va fi la discreția ciomăgarilor și măciucarilor 🙈🙆🏻 2
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2023 Asteptam ofensiva ucraniana si sfarsitul dictaturii lui Putin, cel mai prost din curtea scolii 🍿🍿🍿 1
the_big_man Reputație: 1396 Postat Martie 27, 2023 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Martie 27, 2023 Acum 22 ore, Fane_Mahomed a spus: Ultima noapte dă futărelniță întâia noapte dă război 😁🤷🏻 E posibil, dă multe ori războiul a fost "soluția" pt multe crize ale omenirii. Sunt curios dacă vreo mare putere d-asta planetară are o strategie post răzbel nuclear. Ceva gen "Fundația" lu' Isaac Asimov. Mă rog, nu doar în caz dă război nuclear ci chiar și în caz dă cataclisme sau dezastre naturale. De la schimbarea polilor magnetici, căderi dă asteroizi, meteoriți, diluvii planetare... fenomene gen older sau younger Dryas. Jules Verne are o nuvelă, "Eternul Adam", care ar fi în favoarea teoriei cu mai multe valuri civilizaționale. De fapt Revolta. Nu prea îmi dau seama (sau poate nu vreau încă să accept) că pulimea e așa de proastă încât să se ducă să lupte pentru unii,care ,din diverse interese,au eșuat, sau,mai bine zis,sunt niste eșecuri crunte,ca și politicieni. Acum 12 ore, Fane_Mahomed a spus: Neah, nu cred că ar fi dăloc o idee bună să pui în mâna ucrainenilor asemenea "jucării". În situația disperată în care sunt ei, ar exista o posibilitate foarte mare de a le și folosi chiar dacă nu ar fi atacați nuclear. Bine, habar n-am dacă și tehnic ar fi posibil 🤷🏻 Oricum, dîn câte știu eu, rușii au fost deja avertizați să nu folosească lovituri nucleare fiindcă NATO va riposta direct. Bine, mai există posibilitatea mermelelii cu "steagul fals". În cazu' ăsta situația devine complicată rău. 🤷🏻 P.S. : dacă supraviețuim schimbului nuclear, ar fi bine să stăpânești lupta cu bîta, ce rămâne dîn planetă va fi la discreția ciomăgarilor și măciucarilor 🙈🙆🏻 Nici eu nu cred.La ce folos să dai nucleare și câteva sute de ani pauza pe acele zone?
amoreamore Reputație: 1552 Postat Martie 27, 2023 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Postat Martie 27, 2023 La 25.03.2023 la 22:44, tomson a spus: america a facut razboul in incercarea disperata de isi mentine pozitia in care poate tipri bani cand are nevoie si de a nu achita datorii de triliarde triliarde pentru asta are nevoie de hegemonia dolarului cum economic is slabi ca ii bat cinezii japonezii europenii si sudcoreeni la tot numa idustria i=militara si razboaiele le mai au la indemana pt a isi mentine dominatia dar dupa muia cu brutal throatfuck si swallow luata de a talibi si muia d ela putin acum se duc pe pl china va ataca numa and va fi pregatita si va fi Sa ne pregătim sa ne apărăm pământul și neamul. Pământul a lu Băsescu Nana cu 300 hectare ș m d ca eu nu am pământ. Neamul care este plecat peste hotare 🤨 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 27, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 27, 2023 15 hours ago, Fane_Mahomed said: Neah, nu cred că ar fi dăloc o idee bună să pui în mâna ucrainenilor asemenea "jucării". În situația disperată în care sunt ei, ar exista o posibilitate foarte mare de a le și folosi chiar dacă nu ar fi atacați nuclear. Bine, habar n-am dacă și tehnic ar fi posibil 🤷🏻 Oricum, dîn câte știu eu, rușii au fost deja avertizați să nu folosească lovituri nucleare fiindcă NATO va riposta direct. Bine, mai există posibilitatea mermelelii cu "steagul fals". În cazu' ăsta situația devine complicată rău. 🤷🏻 P.S. : dacă supraviețuim schimbului nuclear, ar fi bine să stăpânești lupta cu bîta, ce rămâne dîn planetă va fi la discreția ciomăgarilor și măciucarilor 🙈🙆🏻 Oare Belarusul a vrut sa primeasca nucleare, sau e si tara aia un prizonier de-a lui Putineiu?
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 27, 2023 Acum 4 ore, amoreamore a spus: Sa ne pregătim sa ne apărăm pământul și neamul. Pământul a lu Băsescu Nana cu 300 hectare ș m d ca eu nu am pământ. Neamul care este plecat peste hotare 🤨 nu vom avea razboi si nici nu suntem in stare de asa ceva noi ne punem capra instant 1
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2023 Pentru derutatii aurolaci 🤡 , panica pe paine https://www.aktual24.ro/george-simion-s-a-intalnit-cu-rezidentul-fsb-ului-la-cernauti-dezvaluiri-ale-fostului-ministru-al-apararii-din-republica-moldova/
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 28, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 28, 2023 Belarusul n-a fost "banat" din orice sport, @Fane_Mahomed?😏 Cum poate visa la Euro 2024? Pt urmatorii 20 de ani ar trebui interzisi din orice competitie sportiva (cu tot cu Rusia, desigur). 1 1
tomson Reputație: 5778 Postat Martie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 28, 2023 Acum 6 ore, MacArthur a spus: Belarusul n-a fost "banat" din orice sport, @Fane_Mahomed?😏 Cum poate visa la Euro 2024? Pt urmatorii 20 de ani ar trebui interzisi din orice competitie sportiva (cu tot cu Rusia, desigur). cine sa-i interzica , doar us si sclavii lor din ue ca restul lumii nu pun botu la kkturi din astea
Postări Recomandate