Sari la conținut

0735270300 Ana dragalasa

Postări Recomandate

Postat

Fata carea ma fascinat 

❤️😺😺

M-am nimerit in zona Tomis 3 

Sunând la doua 3 fete 

Am sunat o pe Ana zice 150 finalizarea 250 ora   in Tomis 3 vis-a-vis de piata ajung la locație ,locația foarte curata 

Despre Ana ce sa zic o fata drăguță frumușică curata 

Servici oral normal fk diferite poziții oral fara... dominare soft mici fantezie pe lângă 

Nu e de evitat merita incercata 

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, gogu.77 said:

cred ca mai corect era e de evitat si nu merita incercata

• Mersi 1
Postat
Acum 18 minute, madaa69 a spus:

cred ca mai corect era e de evitat si nu merita incercata

Nu cred

Mie chiar mi-a plăcut de ia  e frumușică foc vorbește frumos prețul destul de ok 

Serviciile la fel pe mine chiar mă cucerit fetița asta

E super ok 

• Minus 1
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 2 ore, gogu.77 a spus:

Fata carea ma fascinat 

❤️😺😺

M-am nimerit in zona Tomis 3 

Sunând la doua 3 fete 

Am sunat o pe Ana zice 150 finalizarea 250 ora   in Tomis 3 vis-a-vis de piata ajung la locație ,locația foarte curata 

Despre Ana ce sa zic o fata drăguță frumușică curata 

Servici oral normal fk diferite poziții oral fara... dominare soft mici fantezie pe lângă 

Gogule o cam dadusi de gard ....facusi mataluta ,bunătate de cont acusica 2 ore sa-i tragi o recenzie Anei ? Mai macar i-ai traso si in realitate sau nu ai avut timp ca te pusă Ana la scris ? Taica  daca nu scriai ultima propoziție jur ca mergeam sa o fut  si eu pe Ana cea dragalasa. Asa recenzia ta seamana cu o reclama pe publi 24....mai incearca odata.Sau Ana o fi tot Gogu? A iesit o treaba in stil Dorel. 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat
27 minutes ago, gogu.77 said:

Nu cred

Mie chiar mi-a plăcut de ia  e frumușică foc vorbește frumos prețul destul de ok 

Serviciile la fel pe mine chiar mă cucerit fetița asta

E super ok 

pai mai Gogule ,daca tie ti-o placut asa de mult de ea si te-a cucerit,eu zic sa nu ne punem in calea fericirii tale si sa nu o vizitam niciunul de pe aici si sa te lasam sa te bucuri doar tu de ea 

• Like 2
  • Mersi 1

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

@gogu.77 nr de telefon din titlu topic apare  si in alt topic  https://nimfomane.com/forum/topic/165939-ana-0790084562/  care este inchis, care duce la alt topic in care ai postat tu acum  8 ore  https://nimfomane.com/forum/topic/166395-delia-fac-dragoste-cu-sărutări-♥️♥️♥️♥️-0734819262/?do=findComment&comment=7199407&_rid=255047 .   Acum ai postat acolo ,deci stiai ca este vorba de aceleasi personaj  dar hai ai mai deschis un topic. Tind sa cred ca tu esti ANA dragalasa .

• Like 7
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.