Puwllon2 Reputație: 427 Postat Octombrie 17 Oras:Severin Oras:Severin Partajează Postat Octombrie 17 6 minutes ago, Futaku25CM said: Aparent tot așa a rămas buna de pula dar pe fast fuck eh facem Coada la Bianca😅 Cu condiția ca , coada să nu fie mai mare decât jumătatea distanței până la Severin .......😅😅😅😅😅😅 1 Link spre comentariu
ejaculin Reputație: 93 Postat Octombrie 17 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 17 Acum 9 minute, Puwllon2 a spus: Cu condiția ca , coada să nu fie mai mare decât jumătatea distanței până la Severin .......😅😅😅😅😅😅 Am fost la ambele dar Bianca este peste 1 Link spre comentariu
mna Reputație: 53 Postat Octombrie 17 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 17 Care Bianca,pune un link,am fost si eu mai demult la raisa asta sau cum o cheama si tot asa,pe fast fuck... Link spre comentariu
Futaku25CM Reputație: 363 Postat Noiembrie 8 Partajează Postat Noiembrie 8 Hai bună dimineața băieți Bai deci nu știu ce sa întâmplat cu Raisa da nu pot sa spun decât atât RECOMAND !!!!! 1 Link spre comentariu
Futaku25CM Reputație: 363 Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Deci la cerere confratelui @Badboyinbed și bănuiesc că sunteți mai mulți curioși sau veți fi și referitor la ce am spus ieri și anume că toate recenziile mele vor fi făcute corect fără nici cel mai mic detaliu omis Am luat decizia că în seara asta sa merg din nou după o pauză de vreun an și ceva la domnișoară Raysa și pot spune că bine am făcut Metoda de contact whap îmi comunica adresa preturile și serviciile cunoscandule de pe topicul i am confirmat că voi veni Singurul minus din seara asta după mine e Locația Bravo Rooms dar asta este nu poate fi totul perfect macar camera unde mă așteptat Raysa e foarte curata Și acum sa trecem la interacțiune note etc alea alea Ajuns la locație îmi comunica unde sa urc ajuns in fața ușii mă întâmpină domnișoară Raysa intru-n costum full negru mulat foarte bine pe corpul ei Intru in camera ii cer voie la baie pentru un dus bine înțeles mai întâi de asta ii dau bănuți 350 lei am optat pentru o ora pachet cu fin orala Îmi înmânează prosopul curat intru la dus mă freshuiesc ....ies din dus mă aștepta deja goala unde eu am înnebunit 😅😅 îmi spune să mă fac comod in pat și să o aștept câteva minute să revină și ea din baie zis și făcut iese din baie vine langa mine in pat in bine cunoscuta ei plăcere sau poziție de a se întoarce cu curul la tine și începe distracția .. un sex oral neprotejat pe mai multe trepte de viteza foarte umed și cu foarte multe limbi in capul juniorului menționez că nu am cerut și nici nu am intrebat-o de Deep sau atenție la vecini...dar dacă sunteți doritori puteți discuta cu ea și vedeți ce rezolvați 😅 a continuat cu ON până am finalizat că mențiune pot zice că nu și-a luat gura de pe jucărie până nu a simțit ca a scos tot din mine😅 apoi a fugit la baie sa arunce copii cruzi in quveta și a revenit în camera unde am mai stat de vorbă una alta până mi a venit iar cheful😅 al doilea act a început la fel că primul in aceeași poziție cu fundul la mine a început cu un sex oral bine executat până când i am zis că vreau normal sa conformat a pus baluba pe carici și mă întrebat cum vreau la care eu i-am cerut LOT cu fundul spre mine și aici am avut un soc 😅 bai nu știu dacă așa e ea acum dar pot sa va zic că mă futut de mă rupt😅 a continuat în lot până a obosit asta undeva la 8 10 min și am schimbat în DOGGY unde am și finalizat in balon iar acum notele și menționez că e strict părerea mea personala nu vreau sa influențez pe nimeni dar după mine Raysa e de vizitat clar😅 Aspect Fizic: 8.5 Tipa bruneta înăltuță slgenul skiny cur bombat și tare frumos😅 că bonus tatuaje (mențiune nu pare deloc schimbata la aspectul fizic fata de Raysa din trecut un mare+ Igiena:10 deoarece a ieșit din dus în fața mea deci nu am cum sa i dau mai mult sau mai puțin Sex Oral Nep+ Finalizare aici dau 8 deși a fost și greșală mea că nu am întrebat de Deep sau atenție la oute per total un sex oral mult peste ce am experimentat in ultimul timp Sex normal protejat 8.5 că mențiune că nu mi-a refuzat nimic din ce i am propus dar specific că nu sunt foarte pretențios la normal Atitudine pro client Nu mă întrebați de GFE sau săruturi sau chestii de genul nu mă pasionează Și acum nota finală Pentru domnișoară Raysa:, Având în vedere că la igiena i am dat 10 la aspect fizic 8.5 sex oral 8 și normal 8.5 daca facem un scurt calcul matematic ar veni un total de 35 puncte împărțit la 4 care vine undeva la 8.2 nota finală pentru Raysa deci clar nota de trecere😅 Că o ultimă mențiune este peste tot ce am testat in ultimul timp chiar și la București Acum sper că lucrurile sa nu ia o întorsătură drastică și să avem neplăceri din partea ei și va doresc și vouă același tratament din partea ei așa cum am avut și eu parte😅 De revenit cu siguranță pentru mine unul DĂA 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1674 Postat Noiembrie 9 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 9 1 hour ago, Futaku25CM said: Deci la cerere confratelui @Badboyinbed și bănuiesc că sunteți mai mulți curioși sau veți fi și referitor la ce am spus ieri și anume că toate recenziile mele vor fi făcute corect fără nici cel mai mic detaliu omis Am luat decizia că în seara asta sa merg din nou după o pauză de vreun an și ceva la domnișoară Raysa și pot spune că bine am făcut Metoda de contact whap îmi comunica adresa preturile și serviciile cunoscandule de pe topicul i am confirmat că voi veni Singurul minus din seara asta după mine e Locația Bravo Rooms dar asta este nu poate fi totul perfect macar camera unde mă așteptat Raysa e foarte curata Și acum sa trecem la interacțiune note etc alea alea Ajuns la locație îmi comunica unde sa urc ajuns in fața ușii mă întâmpină domnișoară Raysa intru-n costum full negru mulat foarte bine pe corpul ei Intru in camera ii cer voie la baie pentru un dus bine înțeles mai întâi de asta ii dau bănuți 350 lei am optat pentru o ora pachet cu fin orala Îmi înmânează prosopul curat intru la dus mă freshuiesc ....ies din dus mă aștepta deja goala unde eu am înnebunit 😅😅 îmi spune să mă fac comod in pat și să o aștept câteva minute să revină și ea din baie zis și făcut iese din baie vine langa mine in pat in bine cunoscuta ei plăcere sau poziție de a se întoarce cu curul la tine și începe distracția .. un sex oral neprotejat pe mai multe trepte de viteza foarte umed și cu foarte multe limbi in capul juniorului menționez că nu am cerut și nici nu am intrebat-o de Deep sau atenție la vecini...dar dacă sunteți doritori puteți discuta cu ea și vedeți ce rezolvați 😅 a continuat cu ON până am finalizat că mențiune pot zice că nu și-a luat gura de pe jucărie până nu a simțit ca a scos tot din mine😅 apoi a fugit la baie sa arunce copii cruzi in quveta și a revenit în camera unde am mai stat de vorbă una alta până mi a venit iar cheful😅 al doilea act a început la fel că primul in aceeași poziție cu fundul la mine a început cu un sex oral bine executat până când i am zis că vreau normal sa conformat a pus baluba pe carici și mă întrebat cum vreau la care eu i-am cerut LOT cu fundul spre mine și aici am avut un soc 😅 bai nu știu dacă așa e ea acum dar pot sa va zic că mă futut de mă rupt😅 a continuat în lot până a obosit asta undeva la 8 10 min și am schimbat în DOGGY unde am și finalizat in balon iar acum notele și menționez că e strict părerea mea personala nu vreau sa influențez pe nimeni dar după mine Raysa e de vizitat clar😅 Aspect Fizic: 8.5 Tipa bruneta înăltuță slgenul skiny cur bombat și tare frumos😅 că bonus tatuaje (mențiune nu pare deloc schimbata la aspectul fizic fata de Raysa din trecut un mare+ Igiena:10 deoarece a ieșit din dus în fața mea deci nu am cum sa i dau mai mult sau mai puțin Sex Oral Nep+ Finalizare aici dau 8 deși a fost și greșală mea că nu am întrebat de Deep sau atenție la oute per total un sex oral mult peste ce am experimentat in ultimul timp Sex normal protejat 8.5 că mențiune că nu mi-a refuzat nimic din ce i am propus dar specific că nu sunt foarte pretențios la normal Atitudine pro client Nu mă întrebați de GFE sau săruturi sau chestii de genul nu mă pasionează Și acum nota finală Pentru domnișoară Raysa:, Având în vedere că la igiena i am dat 10 la aspect fizic 8.5 sex oral 8 și normal 8.5 daca facem un scurt calcul matematic ar veni un total de 35 puncte împărțit la 4 care vine undeva la 8.2 nota finală pentru Raysa deci clar nota de trecere😅 Că o ultimă mențiune este peste tot ce am testat in ultimul timp chiar și la București Acum sper că lucrurile sa nu ia o întorsătură drastică și să avem neplăceri din partea ei și va doresc și vouă același tratament din partea ei așa cum am avut și eu parte😅 De revenit cu siguranță pentru mine unul DĂA Mulțumim pentru recomandare! Nota finală este totuși 8,75 ceea ce este și mai bine! 😊 2 Link spre comentariu
Sorin2480 Reputație: 47 Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Mulțumim colegu! M-ai făcut curios ca nu am mai fost de ceva vreme la Raisa. 1 Link spre comentariu
WABAKiiJR Reputație: 16 Postat Noiembrie 9 Oras:Petroșani, Hunedoara Oras:Petroșani, Hunedoara Partajează Postat Noiembrie 9 Pfai mamă după recenzia fratelui futaku îmi vine să o babardesc și eu 😂 cu prima ocazie când mai vin prin zonă clar o să merg la ea sper doar să o mai prind. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum