Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 22, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Martie 22, 2022 1 hour ago, dani ppp said: Poze are? La pagina 5, unde precizează și ce hobby-uri are, și care e materia ei preferată 🤗 1
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 27, 2022 La 22.03.2022 la 11:00, dani ppp a spus: Poze are? Oricand pe wapp
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 27, 2022 La 02.03.2022 la 22:17, sss1988 a spus: Mai nou si babele fara recenzii vin cu 150/fin? Pentru ce? Diferite poztitii si mangaieri? Pentru ca vor...simplu @sss1988 nu te ajuta varsta ?
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 27, 2022 Disponibilă 😋
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 27, 2022 Tu ai iubi pe cineva ca tine...? Cine a scris 😋o ? 1
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 29, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 29, 2022 Disponibilă azi intre 20...22 cu chef de 😉🤗😋 1
petefoxx Reputație: 233 Postat Martie 29, 2022 Postat Martie 29, 2022 On 3/9/2022 at 11:19 PM, Cozonac7 said: Plm... Nu pot să mă pun la nani că fierb de nervi!! Deci, la nr din titlu răspund (cel puțin) 2 fătuci. Eu am vorbit chiar cu 3. Dar doar Ana are voce mișto! Partea proastă este că prin sms-uri n-ai habar care din ele se află la celălalt capăt. Eu ardeam (de iubire) să ajung la Ana. Cheș! Am dat de colegă-sa. O fătucă micuță care nu m-a atras deloc! Nici nu vreau să o descriu, prefer să uit sau să cred că a fost un vis urât. Bă și aveam o poftă s-o iubesc pe Ana în seara asta... Băgamiș toată dragostea 🤬 Poate o fi pățit ceva sărăcuța... I-or fi făcut netrebnicele alea de colege ceva... Cred că sunt invidioase pe succesul ei și i-au pus gând rău... Aflu eu ce se petrece acolo. Îmi cumpăr ș'un cal alb (că nu mai dau bani pe combustibil) și o salvez pe Ana 😇❤️ deci.... mie imi suna a tzeapa / de evitat. nu?
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 29, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 29, 2022 Disponibilă cu chef de 😉🤗😋 ...nu este teapa dragule 🙄😏 te ast sa ma cunosti
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 29, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Martie 29, 2022 9 hours ago, petefoxx said: deci.... mie imi suna a tzeapa / de evitat. nu? Sincer... Nu pot să zic că e țeapă, chiar dacă eu mi-am luat țeapă în seara aia. Și nu doar în seara aia... Dar nu (mai) contează. Ana este o tipă mișto. Poate fi chiar Foarte Mișto, dar nu mereu vrea e bulangioaică. Sau hai să zic că e o fire rebelă. Mie îmi place de ea. Ideea este în felul următor (și poate n-o să-i convină ce scriu eu acuma...dar aia e), dacă ajungi la ea(nu la vreo colegă de'a ei din locație) și dacă o prinzi în toane bune și cu chef...atunci se merită. Se merită cu vârf și îndesat!! Dacă o prinzi cum am prins-o eu duminică seara... Atunci e altă poveste și nu vreau să povestesc. 1
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 31, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 31, 2022 La 30.03.2022 la 1:11, Cozonac7 a spus: Sincer... Nu pot să zic că e țeapă, chiar dacă eu mi-am luat țeapă în seara aia. Și nu doar în seara aia... Dar nu (mai) contează. Ana este o tipă mișto. Poate fi chiar Foarte Mișto, dar nu mereu vrea e bulangioaică. Sau hai să zic că e o fire rebelă. Mie îmi place de ea. Ideea este în felul următor (și poate n-o să-i convină ce scriu eu acuma...dar aia e), dacă ajungi la ea(nu la vreo colegă de'a ei din locație) și dacă o prinzi în toane bune și cu chef...atunci se merită. Se merită cu vârf și îndesat!! Dacă o prinzi cum am prins-o eu duminică seara... Atunci e altă poveste și nu vreau să povestesc. Da nu m ai prins la ovulatie 😂
AnaCash Reputație: 14 Postat Martie 31, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Martie 31, 2022 Disponibilă 0724723904 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 31, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Martie 31, 2022 1 hour ago, AnaCash said: Da nu m ai prins la ovulatie 😂 Mie îmi e că dacă mă prinzi tu într-o pasă proastă (gen cum sunt în seara asta...), dau cu tine de la balcon! 🥰😇 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34293 Postat Martie 31, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Martie 31, 2022 Acum 2 ore, AnaCash a spus: Disponibilă 0724723904 Care din voi ? 😁 😂 Din ce scriu colegii pe aici , avem un cuibușor de fetițe, suni la una răspunde alta, ajungi te așteaptă alta......daca o prinzi pe respectiva în toane bune, poate iese ceva rezonabil....daca nu, asta e , timp si bani pierduți. Ptr.mine , genul asta ii de evitat.
Scrat_one Reputație: 67 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Ceva poze mai reale exista cu doamna pe undeva ? Cele din anunturi mie imi par fake.
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 28, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 28, 2022 51 minutes ago, Scrat_one said: Ceva poze mai reale exista cu doamna pe undeva ? Cele din anunturi mie imi par fake. Ea e-n poze. Cel puțin în ultima poză din anunțul actual, ea e 98%...recunosc piercingul. Dacă aveam dambla cu pedichiura/foot fetish, garantam 100%. Așa mă limitez la 98%. Poate își schimbă culoarea la ojă.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum