Sari la conținut

Ana Noua in Timișoara 0724723904

AnaCash

Postări Recomandate

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
1 hour ago, dani ppp said:

Poze are?

La pagina 5, unde precizează și ce hobby-uri are, și care e materia ei preferată 🤗

• Haha 1
  • Oras:Timișoara
Postat
La 22.03.2022 la 11:00, dani ppp a spus:

Poze are?

Oricand pe wapp

Postat
La 02.03.2022 la 22:17, sss1988 a spus:

Mai nou si babele fara recenzii vin cu 150/fin? Pentru ce? Diferite poztitii si mangaieri? 

Pentru ca vor...simplu @sss1988 nu te ajuta varsta ?

Postat

Tu ai iubi pe cineva ca tine...? Cine a scris 😋o ?

• Haha 1
Postat

Disponibilă azi intre 20...22 cu chef de 😉🤗😋

• Inimioara 1
Postat
On 3/9/2022 at 11:19 PM, Cozonac7 said:

Plm... Nu pot să mă pun la nani că fierb de nervi!! 

Deci, la nr din titlu răspund (cel puțin) 2 fătuci. Eu am vorbit chiar cu 3. Dar doar Ana are voce mișto! Partea proastă este că prin sms-uri n-ai habar care din ele se află la celălalt capăt. Eu ardeam (de iubire) să ajung la Ana. Cheș! Am dat de colegă-sa. O fătucă micuță care nu m-a atras deloc! Nici nu vreau să o descriu, prefer să uit sau să cred că a fost un vis urât. 

Bă și aveam o poftă s-o iubesc pe Ana în seara asta... Băgamiș toată dragostea 🤬

Poate o fi pățit ceva sărăcuța... I-or fi făcut netrebnicele alea de colege ceva... Cred că sunt invidioase pe succesul ei și i-au pus gând rău... 

Aflu eu ce se petrece acolo. Îmi cumpăr ș'un cal alb (că nu mai dau bani pe combustibil) și o salvez pe Ana 😇❤️

deci.... mie imi suna a tzeapa / de evitat. nu?

Postat

Disponibilă cu chef de 😉🤗😋 ...nu este teapa dragule 🙄😏 te ast sa ma cunosti

Postat
9 hours ago, petefoxx said:

deci.... mie imi suna a tzeapa / de evitat. nu?

Sincer... Nu pot să zic că e țeapă, chiar dacă eu mi-am luat țeapă în seara aia. Și nu doar în seara aia... Dar nu (mai) contează. 

Ana este o tipă mișto. Poate fi chiar Foarte Mișto, dar nu mereu vrea :) e bulangioaică. Sau hai să zic că e o fire rebelă.

Mie îmi place de ea. 

Ideea este în felul următor (și poate n-o să-i convină ce scriu eu acuma...dar aia e), dacă ajungi la ea(nu la vreo colegă de'a ei din locație) și dacă o prinzi în toane bune și cu chef...atunci se merită. Se merită cu vârf și îndesat!! Dacă o prinzi cum am prins-o eu duminică seara... Atunci e altă poveste și nu vreau să povestesc. 

• Mersi 1
Postat
La 30.03.2022 la 1:11, Cozonac7 a spus:

Sincer... Nu pot să zic că e țeapă, chiar dacă eu mi-am luat țeapă în seara aia. Și nu doar în seara aia... Dar nu (mai) contează. 

Ana este o tipă mișto. Poate fi chiar Foarte Mișto, dar nu mereu vrea :) e bulangioaică. Sau hai să zic că e o fire rebelă.

Mie îmi place de ea. 

Ideea este în felul următor (și poate n-o să-i convină ce scriu eu acuma...dar aia e), dacă ajungi la ea(nu la vreo colegă de'a ei din locație) și dacă o prinzi în toane bune și cu chef...atunci se merită. Se merită cu vârf și îndesat!! Dacă o prinzi cum am prins-o eu duminică seara... Atunci e altă poveste și nu vreau să povestesc. 

Da nu m ai prins la ovulatie 😂 

Postat
1 hour ago, AnaCash said:

Da nu m ai prins la ovulatie 😂 

Mie îmi e că dacă mă prinzi tu într-o pasă proastă (gen cum sunt în seara asta...), dau cu tine de la balcon! 🥰😇

• Confuz 1
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 2 ore, AnaCash a spus:

Disponibilă 0724723904

Care din voi ? 😁 😂

Din ce scriu colegii pe aici , avem un cuibușor de fetițe,  suni la una răspunde alta, ajungi te așteaptă alta......daca o prinzi pe respectiva în toane bune, poate iese ceva rezonabil....daca nu, asta e , timp si bani pierduți. 

Ptr.mine , genul asta ii de evitat.

Postat
51 minutes ago, Scrat_one said:

Ceva poze mai reale exista cu doamna pe undeva ? Cele din anunturi mie imi par fake.

Ea e-n poze. Cel puțin în ultima poză din anunțul actual, ea e 98%...recunosc piercingul. Dacă aveam dambla cu pedichiura/foot fetish, garantam 100%. Așa mă limitez la 98%. Poate își schimbă culoarea la ojă. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...